Waarom Rob Schneider deze Adam Sandler-film afwees

Inhoudsopgave:

Waarom Rob Schneider deze Adam Sandler-film afwees
Waarom Rob Schneider deze Adam Sandler-film afwees
Anonim

Een start maken met Saturday Night Live is een solide manier om mainstream bekendheid te krijgen, en er zijn veel succesvolle acteurs in de show verschenen. SNL-artiesten worden niet altijd sterren, maar ze kunnen zeker een blijvende carrière vinden in Hollywood. Rob Schneider is, net als vele anderen, begonnen op SNL en heeft veel succes gehad.

Schneider is in talloze films verschenen, waaronder veel Adam Sandler-films. Het duo trad samen op op SNL en werkt sindsdien samen. Desondanks merkten fans dat Schneider afwezig was in verschillende Sandler-films.

Dus, waarom heeft Rob Schneider een aantal jaren geleden een Adam Sandler-film laten liggen? Laten we de beslissing van Schneider om een hitfilm over te slaan eens nader bekijken.

Rob Schneider acteert al tientallen jaren

Sinds hij zijn debuut maakte in de tweede helft van de jaren tachtig, heeft Rob Schneider altijd zijn best gedaan om het publiek aan het lachen te maken met zijn optredens. Het begon relatief klein voor Schneider, maar toen hij eenmaal op Saturday Night Live kwam, begonnen de dingen te veranderen voor de acteur.

Schneider maakte zijn aanwezigheid voelbaar in de sketchcomedyshow in de vroege jaren 90, en hij kon in de show schitteren dankzij een paar gedenkwaardige personages. Het succes dat hij al die jaren geleden bij het publiek vond, opende zeker de deur naar toekomstige projecten, en zodra hij de kans kreeg om uit te breiden, zou Schneider veel succes boeken op het grote scherm.

Door de jaren heen is Schneider te zien geweest in films als Necessary Roughness, Home Alone 2: Lost in New York, Demolition Man, The Beverly Hillbillies, Judge Dredd, Down Periscope, Deuce Bigelow, The Animal en The Hot Chick.

Zo goed als Rob in zijn eigen films is geweest, mensen hebben hem door de jaren heen echt zien schitteren toen hij in Adam Sandler-films verscheen. Het blijkt dat ze veel vaker hebben samengewerkt dan de meeste mensen beseffen.

Hij is in veel Adam Sandler-films verschenen

Een van de briljante dingen die Adam Sandler tijdens zijn tijd in de filmindustrie heeft weten te realiseren, is door met zijn vrienden aan al zijn projecten te werken. Het toeval wil dat Rob Schneider, die al meer dan 20 jaar met Adam Sandler samenwerkt, tot zijn binnenste cirkel behoort.

Sandler en Schneider waren begin jaren 90 allebei samen op SNL, en toen Sandler eenmaal groot werd, nam hij Schneider mee voor de rit. The Waterboy uit 1998 markeerde hun eerste samenwerking op het grote scherm samen, en het was ook de eerste keer dat Schneider zijn iconische "You can do it!" zei. lijn in een Sandler-film.

Sinds The Waterboy heeft het duo aan talloze films samengewerkt, en op dit moment wordt Schneider in principe in elke Sandler-film verwacht. Schneider is niet alleen een steunpilaar van de Sandler-film, maar dat geldt ook voor een aantal andere acteurs zoals David Spade, Kevin James, Peter Dante, Allan Covert en meer.

Ondanks het feit dat ze zoveel jaren aan zoveel films hebben samengewerkt, hebben fans zeker de afwezigheid van Schneider opgemerkt in een Sandler-film die enige tijd geleden werd uitgebracht.

Waarom hij nee zei tegen 'Grown Ups 2'

Dus, waarom miste Rob Schneider zijn optreden in Grown Ups 2? In een interview opende de acteur erover, en hij vertelde dat geld en planning de belangrijkste redenen waren waarom hij zijn personage niet uit de eerste film hernam.

Volgens Schneider: Ze doen Grown Ups 2 zonder mij. Fout. Ze hadden me veel geld moeten betalen… Nou, eerlijk gezegd wist ik niet zeker of ik mijn tv-serie zou hebben, dus het was een kwestie van beschikbaarheid, maar aan het eind van de dag hadden ze moeten zeggen: 'Wat voor geld heeft Rob nodig?'”

Vulture merkt in het artikel op dat zijn televisieserie, Rob, op dat moment al was geannuleerd, dus het plannen van de show zou helemaal geen probleem moeten zijn. De site merkt ook op dat Schneider vóór Grown Ups 2 afwezig was in verschillende andere Adam Sandler-films in de voorgaande jaren.

Ongeacht waarom Schneider Grown Ups 2 doorgaf, de film kwam in 2013 nog steeds in de bioscoop en kon bijna $ 250 miljoen binnenhalen aan de kassa. Het was opnieuw een kassucces voor Sandler en zijn vrienden, die al sinds de jaren 90 succesvolle films op het grote scherm maken.

Het lijkt nu goed te gaan tussen Sandler en Schneider, aangezien Schneider verscheen in Hubie Halloween van 2020, en hij zal ook verschijnen in Home Team, waarin een aantal van Sandler's frequente medewerkers zullen optreden.

Aanbevolen: