Waarom Howard Stern's vrouw Beth 'Celebrity Big Brother' afwees

Inhoudsopgave:

Waarom Howard Stern's vrouw Beth 'Celebrity Big Brother' afwees
Waarom Howard Stern's vrouw Beth 'Celebrity Big Brother' afwees
Anonim

Howard Stern fans weten heel goed dat hij en zijn tweede vrouw Beth enorme fans van realityshows zijn. Gedurende hun meer dan 20 jaar durende relatie hebben de twee een band opgebouwd over alles wat Bachelor (hij is een zelf-beschreven lid van Bachelor-nation) en Real Housewives. Natuurlijk zijn Howard en Beth Stern dol op een aantal obscure realityshows, die gewoonlijk zijn medepresentator van Stern Show, Robin Quivers, doen ineenkrimpen, evenals de helft van zijn enorme radiopubliek. Maar het maakt Howard niet uit. Hij zit helemaal in het genre, ook al is het om er een hekel aan te hebben. Maar er is één realityshow waar Howard geen fan van is, en dat is de Big Brother-franchise.

Het blijkt dat Beth Stern onlangs een aanbod heeft gekregen om een van de beroemdheden te worden van Celebrity Big Brother. Natuurlijk staat Beth niet alleen bekend als de vrouw en langste relatie van Howard Stern. Ze was ook een acteur en een model. Maar het meest opvallende is dat ze een extreem populaire en effectieve filantroop is. In het bijzonder adopteert Beth (samen met Howard) zwerfkatten uit haar huis en helpt ze Bianca's Fury Friends, een tak van de North Shore Animal League, te runnen. Bovendien is ze een auteur die al haar opbrengsten aan het ziekenhuis heeft gegeven. De vrouw is ronduit zorgzaam als het om dieren gaat. En daardoor heeft ze een behoorlijke aanhang op Instagram opgebouwd. Met in de hoofdrol Celebrity Big Brother zou nog meer bekendheid kunnen geven aan wat ze doet. Maar Beth weigerde. Dit is waarom…

Howard Stern was niet blij dat zijn vrouw Beth de grote broer van de beroemdheid werd aangeboden

Op 17 november 2021, de aflevering van The Howard Stern Show, onthulde de legendarische radiopresentator dat zijn vrouw Beth zojuist een plek had gekregen in het nieuwe seizoen van Celebrity Big Brother. Terwijl iemand vereerd zou kunnen zijn om gevraagd te worden om deel uit te maken van iets als dit, zouden anderen regelrecht beledigd zijn. Het is tenslotte niet zo dat realityshows zoals Celebrity Big Brother echt opmerkelijke sterren aantrekken. Howard viel zeker in de laatste categorie wat betreft zijn reactie op het feit dat zijn vrouw een formeel aanbod van de show kreeg.

"[Beth] mailde me - ze stuurde me door - ze kreeg een aanbod om op Celebrity Big Brother te zijn. Gehost door Julie Chen, nu Julie Chen-Moonves. Ik werd zo boos toen ik dit las. Ik vond het is beledigend', gaf Howard toe aan Robin en zijn publiek. "Zoals ik tegen Beth zei: 'Man, ze sturen deze brief alleen naar losers.' Denk je bijvoorbeeld dat mijn vrouw zo'n loser is dat ze in Celebrity Big Brother gaat spelen?"

Howard gaf toe dat hij het niet leuk vond wat het aanbod zei over Beth en tegelijkertijd hoe haar deelname aan de realityshow zijn leven zou beïnvloeden. Per slot van rekening kan hij er nauwelijks tegen om gescheiden te zijn van Beth, dus haar opsluiten in een huis met een stel C-lijst beroemdheden zou niet iets zijn waar hij van zou genieten.

"Als ik getrouwd was met iemand die op Celebrity Big Brother wilde spelen, zou ik scheiden. Ik zou."

"Je wordt 24/7 opgenomen, wat er ook gebeurt. En mensen zullen alles over je vinden om -- je zegt één ding verkeerd en het staat meteen op internet", legde Howard's staflid JD Harmeyer uit aan zijn baas in de lucht.

Bovendien vond Howard de lijst met 'beroemdheden' die in de voorgaande twee seizoenen van Celebrity Big Brother verschenen, lachwekkend.

"Zelfs Beth zei tegen me: 'Ik ben geen beroemdheid. Mijn man is een beroemdheid'. En ik zei: 'Nou ja, zo zwak is die show', 'zei Howard. "'Daar is Beth Stern, de vrouw van Howard Stern.' Alsof je je rot voelt als je naar die show gaat en ze moeten uitleggen wie je bent."

Bovendien werden zowel Howard als Beth beledigd door de loonschaal die werd aangeboden. Howard onthulde dat alle deelnemers hetzelfde bedrag krijgen aangeboden en vervolgens een bult krijgen voor hoe lang ze in de show blijven. Ze krijgen dan een beetje meer van een hobbel als ze winnen. Maar het was niet indrukwekkend, volgens Howard.

Howard heeft een hekel aan Les Moonves en zijn vrouw is de gastheer van de grote broer van beroemdheden

Het is geen geheim dat een van Howards grootste vijanden tijdens zijn carrière het nu in ongenade gevallen hoofd van CBS, Les Moonves, is geweest. Terwijl Howard de zaken aangenaam met Les hield nadat hij het CBS-radiostation had verlaten en naar de satelliet was verhuisd, gaf hij toe dat hij opgetogen was toen Les werd uitgebracht in de MeToo-beweging. Hij bespotte ook publiekelijk Julie Chen, die er alles aan deed om publiekelijk de kant van haar man te kiezen, ongeacht de overvloedige beschuldigingen van seksueel wangedrag die naar hem werden gesmeten. Julie nam zelfs zijn achternaam aan onmiddellijk nadat ze The Talk had verlaten om haar man te ondersteunen.

"Kun je je voorstellen dat Julie Chen daar met Beth zit? Ik denk dat Julie Chen in dat verdomde huis zou moeten zijn en ik zal gastheer zijn. Haal Les en Julie daar binnen," zei Howard.

Op geen enkele manier willen Howard of Beth Les Moonves steunen. En Beth die naar de show van zijn vrouw gaat, zou precies dat doen, in de geest van Howard.

Aanbevolen: