Deze acteur werd geannuleerd na zijn verschijning in een film met Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Deze acteur werd geannuleerd na zijn verschijning in een film met Brad Pitt
Deze acteur werd geannuleerd na zijn verschijning in een film met Brad Pitt
Anonim

Bepaalde films met hogere budgetten zijn veel stressvoller om op te nemen. Reshoots zijn zo veel duurder en het draagt alleen maar bij aan de druk van dit alles.

Dat leek het geval te zijn in Brad Pitts 'World War Z'-film. Er wordt aangenomen dat de spanning achter de schermen plaatsvond. De film was bezaaid met nieuwe opnames en aanvankelijk was het plan om een trilogie van de film te filmen, tot op de dag van vandaag gaan er geruchten over een vervolg.

Matthew Fox was een andere acteur die last had van de montage. In het begin speelde hij een grote rol in het einde, om te zien hoe de scène volledig werd afgebroken.

Fans vragen zich altijd af wat er met zijn carrière is gebeurd na 'Lost' en gezien een aantal belangrijke beschuldigingen, is hij misschien geannuleerd.

Na jaren en jaren van stilte lijkt het erop dat de acteur eindelijk een comeback wil maken.

Matthew Fox verscheen kort in 'World War Z' met Brad Pitt

In alle eerlijkheid tegenover Matthew Fox werd er gezegd dat de sfeer achter de schermen van ' World War Z ' gevuld was met controverses. Er wordt aangenomen dat er tijdens de film verschillende opnames hebben plaatsgevonden, samen met een schijnbare kloof tussen de ster van de film Brad Pitt en Marc Foster, de regisseur.

Fox kwam erbij en verklaarde dat het allemaal maar geruchten waren, volgens zijn woorden met Digital Spy.

Ik denk dat de beroering is geweest, het is een van die dingen waarin we tegenwoordig in een wereld leven waar iemand een idee op het internet kan drijven… en ze kunnen geen basis hebben voor expertise over dat idee.

"Ze kunnen iedereen zijn. En ze kunnen helemaal geen basis hebben en plotseling is het een idee geworden dat de Tweede Wereldoorlog problemen heeft."

Fox had zijn eigen problemen tijdens de film, want tijdens de originele opnames speelde de 'Lost'-ster een grote rol in het einde, dat was geschreven met het doel van een mogelijke trilogie. Fox zou echter zien dat het deel volledig wordt weggesneden, waardoor zijn rol in de film een kleine rol blijft.

Kort daarna zouden de zaken steeds erger worden voor Fox, aangezien hij werd geslagen met een vreselijke aanklacht voor rijden onder invloed, samen met een vervelende bewering dat hij een buschauffeur had mishandeld.

Matthew Fox werd geannuleerd vanwege verschillende beschuldigingen na de film

Het zou vervelend worden voor Matthew Fox in zijn persoonlijke leven. De moeilijke tijd begon met ernstige beschuldigingen dat hij een vrouwelijke buschauffeur had aangereden.

Nu moet worden opgemerkt dat de aanklacht uiteindelijk zou worden ingetrokken. De acteur zou ook stellen dat het een geval was waarbij de buschauffeur in het kruisvuur kwam, terwijl Fox ruzie kreeg met een andere passagier.

Fox zou naast NJ beweren dat de rechtszaak eenvoudig was ingesteld om geld uit hem te krijgen.

"Ze zouden een andere versie van de gebeurtenissen opschrijven die die nacht plaatsvonden en probeerden geld van me af te persen."

Fox zou ook op Ellen verschijnen en vermelden dat hij nooit een vrouw zou slaan. Echter, als het ging om zijn aanklacht wegens rijden onder invloed, heeft de acteur geen excuus en neemt hij de volledige verantwoordelijkheid.

"Ik schaamde me daar vreselijk voor. En neem er de volledige verantwoordelijkheid voor. Ik bezit dat echt en heb alles gedaan wat de staat Oregon nodig heeft voor een eerste keer DUI-overtreder. Ik heb een hoop geleerd. Ik heb vier weken voorlichting over alcohol gevolgd. En heb zojuist enorm veel geleerd."

Na de incidenten lijkt het alsof de carrière van Fox langzaam in slaap v alt. Tegenwoordig lijkt het alsof hij helemaal klaar is met acteren.

Matthew Fox Stop met acteren

"Vaak heb ik een hekel aan acteren. Het heeft veel te maken met de manier waarop ik ben opgevoed in een wereld waar het tonen van je emoties wordt afgekeurd. Het is gewoon niet mannelijk. Ik doe niets in het leven omdat ik het graag doe. Omdat ik er goed in wil zijn. Het zorgt niet voor een gemakkelijk leven."

Dat waren de woorden van Fox naast Daily Mail, na zijn tijd op 'Lost'. Het lijkt erop dat zodra de show ten einde was, de acteur de passie misschien verloor. Hij zou verder toegeven in een ander interview, dat hij alleen een project zou aannemen dat echt de moeite waard was, en naar alle waarschijnlijkheid lijkt het erop dat dat project er nooit is gekomen.

Na jaren van inactiviteit en een schijnbare carrière als fotograaf, lijkt het erop dat Fox eindelijk terug kan keren. De acteur staat gepland voor 2022 en zal in vijf afleveringen van ' Last Light ' verschijnen als Andy Nielson. Het zal interessant zijn om te zien wat er daarna komt.

Aanbevolen: