Wat Rosie O'Donnell heeft gedaan sinds ze 'The View' verliet

Inhoudsopgave:

Wat Rosie O'Donnell heeft gedaan sinds ze 'The View' verliet
Wat Rosie O'Donnell heeft gedaan sinds ze 'The View' verliet
Anonim

Een komiek, actrice en voormalig presentatrice van een talkshow, Rosie O'Donnell is nooit een onbekende geweest in het maken van de krantenkoppen. Of het nu gaat om haar decennialange carrière, persoonlijk leven of zelfs een vete met Donald Trump, ze blijft een hot topic in de huidige tijd sinds haar tweede vertrek uit The View begin 2015.

Jaren na haar vertrek zei ze dat ze nooit meer zou terugkeren naar de langlopende talkshow overdag, maar het ziet ernaar uit dat dat geen probleem zal zijn, aangezien ze sindsdien nogal wat kansen heeft gehad. Bovendien heeft ze nogal wat van haar persoonlijke problemen in de schijnwerpers gehad, hoewel dit haar carrière niet stil heeft gelegd. Hieronder staat een lijst van wat Rosie O'Donnell heeft gedaan sinds haar dagen op The View ten einde liepen.

8 Ze deed open over haar geestelijke gezondheid

In een interview met Howard Stern in november 2017 onthulde O'Donnell dat ze sinds 2003 Effixer gebruikte om met depressie om te gaan. Daarnaast vertelde ze aan Stern dat ze als kind seksueel is misbruikt en zelfmoordgedachten had. Maanden later sprak ze in een interview met gezondheidsadvocaat Mike Henick in zijn podcast So-Called Normal opnieuw over haar depressieve strijd, waarbij ze zei dat haar onzekerheden over gewicht en het zien van foto's van zichzelf enkele van de redenen waren voor haar moeilijke emoties.

"Je moet bereid zijn om deel te nemen aan je geestelijke gezondheid, en als je niet bereid bent eraan deel te nemen, is er overal vernietiging, voornamelijk voor jezelf", zei O'Donnell tegen Henick.

7 Haar rundvlees met Donald Trump is nooit geëindigd

Tijdens haar eerste run op The View eind 2006, uitte O'Donnell zijn afkeer van Donald Trump en de controverse van zijn Miss USA-verkiezing, in de overtuiging dat de winnaar Tara Conner een tweede kans zou verdienen nadat haar kroon was ingenomen vanwege een drugs- en drankschandaal door minderjarigen. Kort daarna riep Trump haar in verschillende interviews uit en dreigde haar aan te klagen. Tijdens de presidentiële run van Trump in 2016 bleef O'Donnell zich tegen hem uitspreken. Via sociale media heeft ze regelmatig haar anti-Trump-standpunt duidelijk gemaakt.

"Ik bracht ongeveer 90 procent van mijn wakkere uren door met het twitteren van haat jegens deze regering", zei ze verwijzend naar de regering-Trump in een interview in 2017 op Late Night met Seth Meyers.

6 Een eerder gespannen relatie met haar dochter

In 2015 kwamen O'Donnells problemen met haar oudste dochter Chelsea O'Donnell aan het licht nadat haar dochter als vermist werd opgegeven. Hoewel ze een week na het ontbrekende rapport werd gevonden (na weggelopen te zijn), sprak Chelsea zich later publiekelijk uit over haar ruziemakende teksten met haar moeder en hun gecompliceerde relatie, waarbij ze beweerde dat ze eruit was gegooid (wat Rosie ontkende). De twee verzoenden zich uiteindelijk, waarbij Chelsea later in december 2018 beviel van Rosie's eerste kleinkind, waar Rosie vaak over post op sociale media.

5 Een echtscheiding en een verloving die eindigde

Eerder in 2015 vroeg O'Donnell de echtscheiding aan van Michelle Rounds, met wie ze in juli 2012 trouwde. Het paar verwikkelde zich in een voogdijstrijd over hun geadopteerde dochter Dakota, die de voormalige View-host uiteindelijk werd toegekend. Twee jaar na de scheiding pleegde Rounds zelfmoord na een worsteling met depressie. Eind 2018 raakte O'Donnell verloofd met politieagent en legerveteraan Elizabeth Rooney tot hun splitsing het volgende jaar. In juli meldde Fox News dat ze iemand zag, hoewel O'Donnell geen details heeft onthuld.

4 Frequente TikTok-activiteit

Vorig jaar sloot O'Donnell zich aan bij TikTok, waar ze vaak video's van haar dagelijks leven plaatste (waaronder sommige met familieleden) en bijna wekelijks aan de video's van andere mensen plakte. Verder gebruikt ze de app ook gewoon om met fans te communiceren, waaronder iemand die haar bedankte voor het aanmoedigen van haar om als lesbienne uit de kast te komen. Ze heeft sinds oktober 2021 bijna twee miljoen volgers op de populaire app voor het delen van video's en plaatst haar TikToks ook op haar Instagram-account.

3 terugkerende en gastrollen

Na haar tweede vertrek bij The View keerde O'Donnell terug naar fulltime acteren en boekte ze verschillende tv-rollen. Ze verscheen als gastster op Empire, Mom, en meest recentelijk, Run the World op Starz. Daarnaast portretteerde ze de lesbische activist Del Martin (die de eerste Amerikaanse lesbische burgerrechtenorganisatie oprichtte) in de ABC-miniserie When We Rise. Ze werd een terugkerend personage als maatschappelijk werker in The Fosters van Freeform en als de verloofde van personage Tina Kennard (gespeeld door Laurel Holloman) in The L Word: Generation Q van Showtime, waarvan onlangs het tweede seizoen werd uitgezonden.

2 Hoofdrollen

Naast terugkerende en gastspots, verdiende O'Donnell ook enkele hoofdrollen. In 2017 kreeg O'Donnell positieve recensies voor haar rol als Tutu, de moeder van hoofdpersonage Bridgette (Frankie Shaw) op Showtime's Smilf. De show duurde twee seizoenen tot de annulering in 2019 vanwege beschuldigingen van wangedrag tegen Shaw. Daarna speelde ze een maatschappelijk werker in de HBO-miniserie I Know This Much Is True. In juni werd aangekondigd dat ze een detective zou spelen in een reboot van American Gigolo, die volgend jaar in première gaat op Showtime.

1 Sterke pleitbezorger van LGBTQ+-rechten

Sinds haar coming out als lesbienne in 2002, is O'Donnell een uitgesproken voorstander van LGBTQ+-rechten, met name het homohuwelijk en adoptie, en dit laatste was een van de redenen waarom ze besloot uit de kast te komen. Een paar jaar later werd ze partner bij R Family Vacations, een cruisemaatschappij voor koppels van hetzelfde geslacht en hun gezinnen. Nu in het digitale tijdperk, blijft ze haar beroemdheidsplatform via sociale media gebruiken om zich uit te spreken en deel te nemen aan evenementen om het bewustzijn van LGBTQ+-kwesties te vergroten.

Aanbevolen: