10 dingen die fans hebben gemist in het laatste seizoen van The Walking Dead

Inhoudsopgave:

10 dingen die fans hebben gemist in het laatste seizoen van The Walking Dead
10 dingen die fans hebben gemist in het laatste seizoen van The Walking Dead
Anonim

Fans van The Walking Dead bereiden zich voor op een geweldig afscheid. Hoewel aan alle goede dingen een einde moet komen, zijn velen diepbedroefd als ze zien dat de serie eindigt. Jarenlang keken fans naar een serie over de zombie-apocalyps, maar het ging altijd over zoveel meer dan dat.

The Walking Dead is natuurlijk een serie over overleven, maar ook over hart en moed. Het is een serie over doorzettingsvermogen en kracht. Het is een show die het verdriet en de beloning benadrukt van het opbouwen van relaties in een wereld die gedoemd lijkt te overleven.

De personages en de banden die ze vormen, maken deel uit van wat kijkers sinds dat eerste seizoen heeft aangetrokken en wat hen met ups en downs geïnteresseerd heeft gehouden. Dat komt grotendeels door de relaties tussen de castleden onderling. Ze zijn een familie geworden naast de fans, en deze reis was er een als geen ander.

Afscheid nemen wordt dus moeilijk, en veel fans kijken angstig en nerveus uit naar de eerste aflevering van seizoen 11.

Met dat komende laatste seizoen van The Walking Dead in het verschiet, kijken fans ook seizoen 10 opnieuw om te zoeken naar details die ze de eerste keer misschien hebben gemist. Hier zijn enkele opvallende momenten om naar te kijken vóór de première in augustus van het 11e seizoen van The Walking Dead.

10 Dog's Origin Story

Fans vroegen zich af waar Dog precies vandaan kwam, en in een aflevering genaamd 'Find Me' kwamen we er eindelijk achter. Dog behoorde oorspronkelijk toe aan een vrouw genaamd Leah, die veel voor Daryl betekende. Terwijl Daryl, en Norman Reedus zelf, altijd al een hond wilden, was de manier waarop hij er een kreeg een heel speciaal onderdeel van zijn verhaal.

Het is niet alleen een hond die hij heeft gered, het is een hond die hij heeft gered en die hem doet denken aan een vrouw van wie hij hield. Hond betekent veel voor hem, en hij betekent hoop te midden van veel verdriet.

9 Negan Troost Lydia

Dit gebeurde meer dan eens in seizoen 10, maar hun groeiende band en wat dat betekende voor Negans karakter, is iets heel belangrijks voor zijn verhaallijn. Toen we hem voor het eerst ontmoetten, was hij een vleermuis slingerende maniak van een personage.

Naarmate de tijd verstrijkt, heeft hij zich opengesteld voor wat er nog meer bestaat. Hij ziet in dat zelfs met alles wat hij verloren heeft, er nog hoop is voor gemeenschap en relaties. De manier waarop hij verbonden is met Lydia is een groot deel van zijn verlossingsboog. Er was een speciaal moment waarop Negan Lydia omhelsde toen ze uit elkaar viel, en het betekende echt een verandering in hem. Het maakte hem des te menselijker.

8 Ezechiëls grote geheim

In een moment dat de harten van fans over de hele wereld brak, werd Ezechiël duidelijk over iets dat hem zowel mentaal als fysiek teisterde. Ezechiël is ziek en het meest hartverscheurende van dit alles is dat het in een normale wereld geen doodvonnis zou zijn. Hij weet dit omdat hij leden van zijn familie er met succes tegen heeft zien vechten.

Natuurlijk hopen fans dat het zelfs in de apocalyptische wereld ook geen doodvonnis zal zijn. Ezechiël is zo'n sleutelfiguur in het verhaal van The Walking Dead, en afscheid van hem nemen lijkt onmogelijk.

7 Daryl's boodschap aan Carol

In het midden van een verhit moment zei Daryl iets tegen Carol dat resoneerde met fans. Net zoals de boodschap die Michonne aan Aaron gaf in een eerdere aflevering van seizoen 10, probeerde Daryl Carol terug te brengen naar wat echt belangrijk is.

Seizoen 10 was een heel donker hoofdstuk voor veel personages, na vele jaren met verlies te hebben te maken, dragen ze allemaal op hun eigen manier dun. Een personage dat veel lijdt, is Carol. In seizoen 10 gedroeg ze zich als een vrouw die op wraak uit was, en terecht.

Daryl herinnerde haar er echter aan dat ze niet vechten om de fouten uit hun verleden goed te maken - ze vechten zodat ze een toekomst kunnen hebben.

6 Michonne's grote ontdekking

Als fans van de serie dit moment hebben gemist, hebben ze het zeker gezien op sociale media. Wat er met Michonne gebeurde toen haar personage de serie verliet, was moeilijk te zien, maar het was een manier om haar verhaal op een belangrijke manier verder te laten gaan.

Michonne dacht dat ze enorm was misleid, en hoewel ze dat was geweest en de hele situatie hartverscheurend was, leidde het haar ook tot een belangrijke ontdekking. Michonne vond een paar voorwerpen van Rick, die haar geloof hernieuwden en haar iets belangrijkers gaven dan ze in lange tijd had gehad. Het gaf haar hoop.

5 Daryl's speciale opmerking

Aan het einde van een vrij belangrijke aflevering voor Daryl, zagen we hem zijn hart openen op een manier die hij nog nooit eerder had gedaan. Toen Daryl Leah ontmoette en een soort droomleven leidde te midden van dood en verderf, liet hij iemand helemaal binnen. Natuurlijk, met de ondoden overal om hen heen en het verlies van Rick die zwaar op Daryl drukt, was het niet allemaal zonneschijn en regenbogen.

Toen Daryl hun toevluchtsoord verliet, liet hij een briefje achter voor Leah.

"Ik hoor bij jou. Kom me zoeken."

Zou dat kunnen leiden tot iets in een Daryl-spin-offserie? Zou het kunnen betekenen dat we het laatste van Leah niet hebben gezien? Fans hopen het zeker!

4 Brandon's Griezelige Fluitje

Hoewel Brandon dacht dat het bewonderenswaardig zou zijn om Negan te verafgoden voor zijn dagen waarop hij vleermuizen droeg en leren jacks droeg, was het een pil die Negan gewoon niet wilde slikken. Het enge fluitje dat hij maakte toen Negan hem zag nadat hij de onschuldige moeder en kind had vermoord, was bedoeld als een terugroep naar het gefluit van Negan, maar het deed iedereen kruipen.

3 Negan en Alpha krijgen… Sluiten

Dit is een scène waarvan fans waarschijnlijk zouden willen dat ze ze zouden vergeten of nooit zouden zien, maar het is een belangrijke. Toen Negan en Alpha een intiem moment deelden, liet ze haar hoede voor hem op een grote manier neer. Dat moment zorgde voor een toekomstig moment waarop Negan haar in een richting kon leiden die haar uiteindelijk naar haar ondergang leidde.

Hoewel de hele scène iets was dat fans graag uit hun hoofd zouden willen spoelen, was het een van de belangrijkste momenten van dit seizoen vanwege de deuren die het opende.

2 Michonne's tijdige advies

Het lijkt misschien een klein moment, maar het was een waardevol moment dat trouw bleef aan de serie in zijn geheel. In de eerste aflevering van seizoen 10 sprak Michonne met Aaron, en ze herinnerde hem eraan hoe belangrijk het is om een goede vent te zijn, zelfs als het moeilijk is.

De serie kan alleen op die uitspraak rusten. In het aangezicht van de ondoden, in het aangezicht van gebroken en harde leiders, in het aangezicht van elk kwaad waarmee ze tot nu toe zijn geconfronteerd -- ze overleven, zowel mentaal als fysiek, als ze maar proberen goed te blijven.

1 DAT belangrijk dubbelkruis

Dus fans hebben dit moment niet gemist, maar het was zo'n belangrijke scène in seizoen 10, we moesten het vermelden. Toen Alpha de arena van TWD betrad, veranderde het spel enorm. Natuurlijk hadden de personages al eerder met het kwaad te maken gehad, maar Alpha was anders. Alpha's manier van leven, haar regels - het was allemaal mentale oorlogvoering, net zo veel als het fysiek belastend was.

Dus toen ze eindelijk bedrogen werd, nou ja, fans waren blij! Negan won gedurende het seizoen haar vertrouwen en gebruikte het uiteindelijk tegen haar. We zijn nog nooit zo blij geweest om een schurk The Walking Dead te zien verlaten, en hoe geweldig was het dat Negan haar hoofd aan Carol's voeten liet vallen? Het was zeker een rond moment.

Aanbevolen: