Waarom Mickey eigenlijk helemaal ongelijk had voor Ian op 'Shameless

Inhoudsopgave:

Waarom Mickey eigenlijk helemaal ongelijk had voor Ian op 'Shameless
Waarom Mickey eigenlijk helemaal ongelijk had voor Ian op 'Shameless
Anonim

Tijdens de elf seizoenen van Shameless introduceerde de show een breed scala aan personages waar toegewijde fans veel om gaven. Ondanks dat, toen de show begon, leek het zeker onwaarschijnlijk dat mensen zouden afstemmen op Shameless om een liefdesverhaal te zien spelen.

Hoe het er ook uitzag toen Shameless debuteerde, de serie concentreerde zich op een lange lijst van koppels waar kijkers naar op zoek waren. Shameless-kijkers genoten bijvoorbeeld echt van het zien van koppels als Kev en V, Fiona en Jimmy, Ian en Trevor, Lip en Mandy, Frank en Monica, evenals Lip en Sierra. Het was ook buitengewoon triest toen veel van die personages Shameless verlieten. Het maakt niet uit hoe leuk of vermakelijk al die koppels samen waren, het lijdt geen twijfel dat het populairste koppel van Shameless Ian en Mickey was. Om die reden is het behoorlijk schokkend dat het in veel opzichten lijkt alsof Mickey het helemaal bij het verkeerde eind had voor Ian.

Waarom ze geliefd zijn

Toen Mickey Milkovich werd geïntroduceerd tijdens het eerste seizoen van Shameless, leek het idee dat het personage een van de meest geliefde personages in de geschiedenis van de serie zou worden ondoorgrondelijk. Verbazingwekkend genoeg werd dat echter in de loop van de tijd zeker het geval, wat logisch is. Immers, toen mensen afstemmen op de meeste Shameless-afleveringen waarin Mickey te zien was, was het bijna onmogelijk om te denken dat hij en Ian niet bedoeld waren om samen te zijn.

In 2015 schreef een schrijver voor Pajiba.com een artikel waarin ze concludeerden dat Shameless’ Ian en Mickey het beste koppel op televisie waren. Op een puur instinctief niveau is dat een idee waar je heel moeilijk tegen kunt argumenteren. Er waren tenslotte zoveel redenen om samen van Ian en Mickey te houden.

Een van de belangrijkste redenen waarom Ian en Mickey zo populair waren, is dat acteurs Noel Fisher en Cameron Monaghan zoveel chemie hebben dat het gemakkelijk is om aan te nemen dat ze in het echte leven dicht bij elkaar staan. Bovendien bewezen Mickey en Ian hun toewijding aan elkaar keer op keer tijdens hun vele optredens samen. Toen Ian bijvoorbeeld worstelde om zijn geestelijke gezondheidsproblemen te accepteren, was Mickey bereid om er voor Ian te zijn op welke manier dan ook tijdens zijn geestelijke gezondheidsproblemen, zei alles. Bovendien sprong Ian niet over de grens met Mickey, maar hij deed het bijna en hij was bereid zichzelf in een enorme juridische strijd te steken om tijd met zijn liefde door te brengen terwijl hij zich voorbereidde op de vlucht het land uit.

Hoewel Ian en Mickey er duidelijk naar verlangden om vroeg in hun relatie samen te zijn, bleven de dingen hen uit elkaar drijven. Om die reden moesten Shameless-fans Mickey en Ian schijnbaar meerdere keren een definitief afscheid zien delen. Nadat hun harten waren gebroken door de vele scheidingen van Mickey en Ian, verheugden Shameless fans heinde en verre zich toen het paar eindelijk trouwde.

Nog steeds niet geschikt voor hem

Gezien alle redenen waarom mensen dol zijn op Ian en Mickey als stel, vinden de meeste fans van de serie het misschien moeilijk om zelfs maar het idee te overwegen dat ze niet perfect samen zijn. Dat gezegd hebbende, er zijn veel populaire tv-koppels geweest die in het echte leven verkeerd voor elkaar zouden zijn geweest en Mickey en Ian zijn daar een van.

Wat betreft de reden waarom Mickey ongelijk had voor Ian, het komt allemaal neer op één ding, hij aanbidt hem te veel. Als gevolg van het feit dat Mickey zo smoorverliefd is op Ian, laat hij hem over hem heen lopen, wat niet verwonderlijk is, want als je een Gallagher een centimeter geeft, zullen ze een mijl nemen.

Tijdens het grootste deel van hun relatie verdroeg Mickey veel onzin van Ian die hij niet verdiende. Toen Ian en Mickey bijvoorbeeld een stel werden, was het duidelijk dat Milkovich niet klaar was om uit de kast te komen, grotendeels uit angst voor de reactie van zijn vader. Hoewel Ian wist in welk gevaar hij Mickey zou brengen, stelde Gallagher Milkovich nog steeds een ultimatum. Het is niet verwonderlijk dat toen Mickey naar buiten kwam vanwege het ultimatum van Ian, zijn vader hem binnen enkele seconden aanviel.

Zelfs na de rampzalige coming-out, bleef Ian Mickey dwingen dingen te doen waar hij zich erg ongemakkelijk bij voelde om bij hem te zijn. Zo wilde Ian tijdens het laatste seizoen van Shameless in een gebied wonen waar Mickey zich erg ongemakkelijk in voelde. Natuurlijk kreeg Ian zijn zin en voelde Mickey zich daardoor een tijdje ellendig. Aangezien een Reddit-thread wees op de vele manieren waarop de relatie tussen Milkovich en Gallagher eenzijdig was, is er alle reden om aan te nemen dat Mickey zou blijven toegeven aan de overgrote meerderheid van Ian's eisen. Hoe lang zou het duren voordat dat veel wrevel zou veroorzaken? Aangezien Mickey heeft bewezen dat hij Ian er niet toe kan krijgen om meer rekening te houden met zijn verlangens, is hij de verkeerde persoon voor Gallagher.

Aanbevolen: