Dit is hoeveel Ron Cephas Jones maakte van 'This Is Us

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Ron Cephas Jones maakte van 'This Is Us
Dit is hoeveel Ron Cephas Jones maakte van 'This Is Us
Anonim

Het bekroonde NBC-familiedrama, This is Us, bereidt zich voor om zijn laatste hoofdstuk af te leveren wanneer het terugkeert voor zijn zesde seizoen. De serie, gemaakt door Dan Fogelman, duikt in het leven van de familie Pearson gedurende drie generaties. Acteurs Mandy Moore en Milo Ventimiglia spelen respectievelijk de matriarch en patriarch van het gezin, terwijl Justin Hartley, Chrissy Metz en Sterling K. Brown hun kinderen spelen.

Ondertussen speelde acteur Ron Cephas Jones William Hill, een van de meest onvergetelijke ondersteunende personages uit de serie. En hoewel William tegen het einde van het eerste seizoen stierf, bleef hij gedurende de hele serie een terugkerend personage. Als gevolg hiervan vragen fans zich ook af hoeveel de acteur heeft verdiend aan het werken aan de show.

Hij maakte zich zorgen over het sterven van zijn karakter

Aan het begin van de serie werd de dood van William al aangekondigd, hoewel Jones geen idee had hoe ver in de toekomst dat zou gebeuren. Dat was een keuze die hij maakte toen hij zich aanmeldde om zich bij de cast aan te sluiten. "Dus heb ik besloten om Dan er niet specifiek naar te vragen en het gewoon te laten spelen zoals het zich afspeelt, en elk moment te spelen alsof ik niet terugkom", vertelde Jones ooit aan Entertainment Weekly. "En dat geeft me een soort van trieste onderstroom, van alles wat hij doet."

En toen het personage al vroeg werd vermoord, gaf Jones toe dat hij zich zorgen maakte, hoewel Fogelman hem verzekerde dat het allemaal deel uitmaakte van de algehele verhaallijn van de show. “Ik had eerst het gevoel dat ik geen baan meer zou hebben!” vertelde de acteur aan TV Insider. "Dan Fogelman verzekerde me dat het personage zou blijven verschijnen en dat we de lege plekken zouden invullen met [William] en de Pearsons en Randall."

De Emmy die hij won door aan de show te werken, was extra speciaal

Gedurende zijn tijd in de serie werd Jones' optreden geprezen door critici en fans, wat uiteindelijk resulteerde in een Emmy-knik voor Outstanding Supporting Actor in een dramaserie. En toen hij terugkeerde als een terugkerende gastrol in de serie, bleef de lof komen. Sterker nog, Jones scoorde twee Emmy-overwinningen voor zijn werk, de meest recente onderscheiding in 2020.

Voor elke acteur uit een serie is het winnen van een Emmy altijd speciaal. Voor Jones werd zijn recente overwinning echter extra zoet gemaakt door het feit dat zijn eigen dochter, Jasmine, vorig jaar ook een Emmy won. "Dat is behoorlijk ongelooflijk", merkte Jones op. “Ondanks alle andere obstakels is dit een geweldig jaar geweest.”

Hier is hoeveel hij verdiende van dit zijn wij

Toen de show begon, tekende de cast met verschillende deals. En in wezen werd het salaris bepaald door de eerdere blootstelling van de acteur in Hollywood en het soort rol dat ze in de serie hebben. Zo verdiende Moore, die een hoofdrol speelt, naar verluidt $ 85.000 per aflevering tijdens het eerste seizoen, terwijl Ventimiglia naar verluidt $ 115.000 per aflevering ontving. Ondertussen kregen Metz en Hartley respectievelijk een gerapporteerde $ 40, 000 en $ 75, 000 per aflevering.

Wat Jones betreft, zijn salaris is nooit bekendgemaakt, maar gezien zijn veteranenstatus als acteur, is het mogelijk dat hij een deal heeft gesloten die dicht bij de hoofdrolspelers ligt. Om erop te wijzen dat Jones eerder speelde in de bekroonde serie Mr. Robot. Hij speelde ook in de Netflix Marvel-serie Luke Cage rond dezelfde tijd dat hij aan This is Us werkte.

Ondertussen hebben de vaste gasten van de serie onderhandeld over loonsverhogingen voordat de show terugkeerde voor een derde seizoen. "De cast is bij elkaar gekomen en eist een enorme loonsverhoging", vertelde een insider aan de National Enquirer. "Ze beschouwen zichzelf nu als een ensemble, zoals de acteurs van Friends, [die] $ 1 miljoen per aflevering verdienden." Na de onderhandelingen kregen Moore, Ventimiglia, Metz, Brown en Hartley naar verluidt hun tarieven verhoogd tot $ 250.000 per aflevering, inclusief ondertekeningsbonussen. Wat Jones betreft, het is mogelijk dat hij nooit heeft deelgenomen aan de heronderhandeling, aangezien hij de serie rond deze tijd al als een vaste klant had verlaten. Dat gezegd hebbende, is het mogelijk dat zijn Emmy als gastster Jones heeft geholpen om een goede deal voor zichzelf te sluiten.

Hij zegt dat het laatste seizoen fans zal 'overweldigen'

Slechts een paar maanden geleden werd gemeld dat This Is Us na het komende zesde seizoen stopt met draaien. In het verleden had Fogelman ook duidelijk gemaakt dat hij nooit van plan was een show te maken die tientallen jaren zou duren. "We zijn nooit van plan geweest om een televisieserie te maken die 18 seizoenen zou duren", vertelde hij ooit aan The Hollywood Reporter. "Zoals, we hebben een plan voor wat we gaan doen en ik weet wat het plan is."

Ondertussen blijft het onduidelijk of fans William meer te zien zullen krijgen in flashbacks, zelfs als Jones’ personage zelfs na zijn dood in de serie is verschenen. Tot nu toe heeft Jones hierover de mond gehouden. Toen hem werd gevraagd, zei de acteur alleen tegen ET: "Er zou een geweldige kans kunnen zijn om dat te laten gebeuren."Ik denk dat ze iets hebben dat lijkt op, het zal iedereen gewoon overweldigen", plaagde hij ook. "Je denkt met alle verschillende doelen die moeten worden ingepakt tussen de innerlijke familie, de Pearsons, de oom, het zijn gewoon zoveel prachtige dingen die het afgelopen seizoen zelfs uitkwamen, alle verrassingen die er plaatsvonden." De Emmy-winnaar bekende ook: "Ik denk dat het zelfs overweldigend zal zijn voor mezelf."

Op dit moment is er geen vaste releasedatum voor het laatste seizoen van de show. Er werd echter eerder aangekondigd dat This is Us seizoen zes zal worden uitgezonden tijdens het uitzendseizoen 2021 tot 2022.

Aanbevolen: