Marlon Wayans verdiende $ 100.000 voor een Batman-film waar hij nooit in was

Inhoudsopgave:

Marlon Wayans verdiende $ 100.000 voor een Batman-film waar hij nooit in was
Marlon Wayans verdiende $ 100.000 voor een Batman-film waar hij nooit in was
Anonim

Als het gaat om stripfilms op het grote scherm, zijn DC en Marvel de grote jongens in Hollywood. Natuurlijk kunnen andere stripboekbedrijven zo nu en dan wat glans krijgen, maar als we naar de zware slagmensen kijken, wordt het vrij duidelijk dat deze twee altijd op de voorgrond staan.

DC heeft door de jaren heen een aantal ongelooflijke acteurs in hun gelederen gehad, en een paar decennia geleden waren ze geïnteresseerd om de hilarische Marlon Wayans aan boord te brengen terwijl hun door Keaton geleide franchise nog steeds gloeiend heet was. Dit is nooit gebeurd, maar Wayans verzilverde nog steeds vanuit de studio.

Laten we terugkijken naar wat had kunnen zijn en hoe Marlon Wayans in staat was om zes figuren te maken van DC.

Marlon Wayans heeft een geweldige carrière gehad

De familie Wayans maakt al tientallen jaren hilarische films en tv-shows, en het is meer dan waarschijnlijk dat je minstens een paar van hun projecten hebt gezien en ervan hield. De enorme hoeveelheid talent in deze familie is onwerkelijk, en velen van hen hebben de kans gehad om te schitteren in Hollywood.

Marlon Wayans komt uit een van de grappigste families in entertainment en is een artiest die nauwelijks introductie nodig heeft. De man is al sinds de jaren 80 bezig met acteren en tot op de dag van vandaag laat hij zien hoe geweldig hij kan zijn als de camera's draaien.

I'm Gonna Git You Sucka van 1988 was een familieaangelegenheid voor Wayans, maar het bleek de film te zijn waarin hij zijn grote debuut maakte. In de jaren die volgden, kreeg Wayans de kans om te schitteren in een aantal opmerkelijke projecten, waaronder The Wayans Bros., met in de hoofdrol Marlon en Shawn.

Enkele van Marlons grootste hits zijn White Chicks, Above the Rim, A Haunted House, de Scary Movie-franchise en nog veel meer.

Al vroeg voordat hij een grote acteur was, had Marlon Wayans een gouden kans om te schitteren in een gloeiend hete filmfranchise. Ondanks de kans die op zijn pad kwam, ging het echter niet zoals hij had gehoopt.

Hij zou Robin spelen in 'Batman Returns'

Tijdens de tijd dat Tim Burton aan het roer stond van zijn Batman-franchise, kwamen er een aantal interessante personages in de mix. De meeste fans weten dat Billy Dee Williams op een gegeven moment Two-Face zou spelen, maar sommigen komen er net achter dat Marlon Wayans eigenlijk Robin in die films zou spelen.

Volgens Wayans: "Het was de bedoeling dat ik ongeveer 15 jaar geleden Robin zou spelen in Batman Returns. Maar er waren te veel personages."

Dit zou zo gaaf zijn geweest om te zien voor fans, maar helaas, Wayans heeft nooit de kans gekregen om in de film te verschijnen. Als Tim Burton aan boord was gekomen voor een derde film, dan is de kans groot dat we zowel Two-Face als Robin hun debuut hadden kunnen zien maken met Williams en Wayans in de rollen, maar Burton zou na Batman uit de mix glijden Retouren, waardoor er een heleboel wijzigingen zijn aangebracht.

Hoewel Marlon Wayans nooit de kans kreeg om Robin naast Michael Keaton's Batman op het grote scherm te spelen, betaalde de studio de acteur destijds toch een flink salaris. Wayans rekent zelfs nog steeds op resterende cheques.

Hij verdiende nog steeds $ 100.000

Volgens Wayans: "Ik werd gecast, ik werd betaald en zo. Ik krijg nog steeds resterende cheques. Tim Burton deed er niet drie, Joel Schumacher deed het en hij had een andere visie op wie Robin was Dus huurde hij Chris O'Donnell in."

Zoals fans te zien kregen, nam Joel Schumacher de franchise in een totaal andere richting toen hij het overnam van Tim Burton, en een van deze veranderingen was het casten van Chris O'Donnell als Robin. O'Donnell speelde samen met Val Kilmer's Batman voor één film voordat hij samen met George Clooney speelde in Batman & Robin.

Hoewel Marlon Wayans nooit de kans heeft gekregen om als Robin op het grote scherm te schitteren, gaat hij eindelijk zijn DC-droom verwezenlijken. In de huidige Batman '89 comic run is onthuld dat Wayans' Robin naast Keaton's Batman zal verschijnen! Dit is enorm nieuws voor fans, en het is geweldig om te zien dat Wayans zijn verlossing krijgt. Iets soortgelijks gebeurde met Billy Dee Williams, wiens Two-Face ook in Batman '89 verscheen.

Marlon Wayans had geweldige dingen kunnen doen als Robin, maar het was nooit bedoeld om op het grote scherm te verschijnen. In plaats daarvan zullen fans hem moeten vangen in Batman '89.

Aanbevolen: