Wie was Lance Norris voor Netflix' Don't Look Up'?

Inhoudsopgave:

Wie was Lance Norris voor Netflix' Don't Look Up'?
Wie was Lance Norris voor Netflix' Don't Look Up'?
Anonim

De kans krijgen om in een grote film met grote sterren te spelen, kan in een oogwenk wonderen doen voor iemands carrière. Deze kansen komen niet vaak voor, en als ze dat wel doen, kan de gelukkige persoon die het optreden binnenha alt op elk moment in de schijnwerpers worden gezet.

Lance Norris is misschien geen begrip, maar de acteur heeft een enorme kans om Netflix's Don't Look Up te bedenken, met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence.

Norris zit al jaren in de entertainmentwereld, maar sommige mensen kennen de artiest nog steeds niet. Hij acteert, schrijft muziek en maakt mensen al heel lang aan het lachen, en het grote publiek staat op het punt vertrouwd te raken met zijn werk. Laten we eens kijken wie hij was voordat hij een rol kreeg in Don't Look Up.

Norris scoorde een rol in 'Don't Look Up'

2021's Don't Look Up is een Netflix-film met enkele van de grootste namen in de entertainmentindustrie. Het lijkt misschien verrassend dat sommige van deze namen aan boord van een Netflix-project sprongen, maar de streaminggigant maakt furore met sommige van hun films, en dit project staat op het punt om enorm te worden.

Met namen als Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothee Chalamet en Chris Evans heeft Don't Look Up een van de meest gestapelde cast aller tijden. Als je denkt dat deze cast behoorlijk duur klinkt, dan heb je gelijk. Netflix beta alt een fortuin voor hun diensten.

Volgens IndieWire: "Terwijl $20 miljoen betaaldags de norm zijn voor beide acteurs, ontving DiCaprio een gerapporteerd salaris van $30 miljoen en Lawrence een gerapporteerd salaris van $25 miljoen voor Don't Look Up."

Lance Norris heeft misschien niet dezelfde naamswaarde in entertainment als sommige van de grote sterren van de film, maar deze film geeft hem een enorme kans om samen met enkele prominente spelers te schitteren. Omdat hij een relatief onbekende is, zijn mensen nieuwsgierig geworden naar wie hij was voordat hij Don't Look Up landde. Het blijkt dat de man al jaren hard heeft gewerkt.

Hij heeft genoeg gedaan met acteren

662E785C-9229-436C-B638-001F394BD2EC
662E785C-9229-436C-B638-001F394BD2EC

Sinds de jaren 90 acteert Lance Norris in projecten van elke omvang. Hij is misschien geen grote naam in acteren, maar hij is door de jaren heen in een aantal solide films verschenen en hij heeft een interessante stapel acteercredits opgebouwd.

Enkele van de opmerkelijke werken van Norris zijn Mystic River, The Town, Zookeeper, The Heat, American Hustle, The Equalizer, The Judge, Ted 2 en Daddy's Home 2. Hij heeft in tal van andere projecten gespeeld, maar dit zijn toevallig enkele van zijn bekendste werken. Het is duidelijk dat de man een beetje van alles kan doen terwijl de camera's draaien.

Toen hij sprak over zijn tijd dat hij aan The Judge werkte, zei Norris: "Werken met Robert Downey Jr. en Robert Duvall was als een masterclass in acteren. De film heet 'The Judge' en zal worden uitgebracht in oktober. Het is een rechtszaaldrama, en het meeste is opgenomen in Massachusetts, met een geweldige cast die ook Billy Bob Thornton, Dax Shepherd en Vince D'Onofrio omvat. Ze besloten dat ze wat extra opnames nodig hadden, dus vlogen ze ons eruit naar LA voor twee weken. Ik ben slechts een van de juryleden, dus er zijn niet zoveel regels voor mij als er alleen reactieschoten zijn."

Acteren was geweldig voor Norris, maar hij heeft door de jaren heen veel meer gedaan dan dat.

Hij heeft muziek opgenomen en heeft comedy gedaan

2AAE9F6B-1CED-4658-8AF1-A92289A25D72
2AAE9F6B-1CED-4658-8AF1-A92289A25D72

Naast zijn acteerprestaties heeft Norris ook veel muziek opgenomen en de nadruk gelegd op comedy.

De getalenteerde Norris heeft jaren besteed aan het maken van comedy-deuntjes, en hij heeft een aantal albums uitgebracht en talloze liveshows gespeeld. Hij doet dit zelfs al zo lang dat veel fans tijdens zijn liveshows zelfs om enkele van zijn meest opvallende nummers zullen vragen.

Alsof dit alles nog niet indrukwekkend genoeg was, heeft Norris zelfs succes gehad met zijn schrijven, en dat succes bleef niet alleen beperkt tot het lokale publiek.

"Ik heb een van mijn komische boeken laten vertalen en publiceren in Italië, wat een enorm succes was, dus misschien is het een overblijfsel daarvan. Maar ik maak me zorgen dat ze geen idee hebben wat de tekst betekent. Ze denken misschien het is authentieke Americana, wat absoluut niet mijn bedoeling was. Ik neem aan dat een bepaald aantal mensen daar Engels spreekt, dus misschien zijn we groot onder folkpuristische expats, "zei Norris.

Don't Look Up heeft de potentie om het grootste filmproject van Norris tot nu toe te worden, en het zou de artiest echt naar een ander niveau kunnen tillen.

Aanbevolen: