De cast van 'Don't Look Up': wie is de rijkste?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Don't Look Up': wie is de rijkste?
De cast van 'Don't Look Up': wie is de rijkste?
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat enthousiaste filmkijkers over de hele wereld enthousiast waren over de cast van Don't Look Up toen deze werd aangekondigd. Met namen als Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Meryl Streep moet het zeker heel interessant zijn geweest achter de schermen van de film. Deze maand had de film zijn met sterren bezaaide première en alle ogen waren gericht op de zwangere en absoluut verbluffende Jennifer Lawrence. Maar zelfs met een indrukwekkende ensemblecast kreeg de film nog steeds geen geweldige eerste recensies.

Vandaag bekijken we wie de rijkste onder de castleden is. Van Ariana Grande tot Timothée Chalamet - blijf scrollen om erachter te komen wie een indrukwekkend vermogen van $ 800 miljoen heeft!

12 Rob Morgan heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Rob Morgan Just Mercy
Rob Morgan Just Mercy

De lijst wordt afgetrapt door Rob Morgan die Dr. Teddy Oglethorpe speelt in Don't Look Up. Naast deze rol is Morgan vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als Daredevil, Jessica Jones en The Punisher. Momenteel wordt de acteur geschat op een vermogen van $ 3 miljoen.

11 Ron Perlman heeft een nettowaarde van $8 miljoen

Ron Perlman in Sons of Anarchy
Ron Perlman in Sons of Anarchy

De volgende op de lijst is Ron Perlman die Benedict Drask speelt in de satirische sciencefictionfilm. Momenteel wordt de acteur geschat op een vermogen van $ 8 miljoen. Ron Perlman is vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als Hellboy, The Book of Life, Beauty and the Beast en nog veel meer.

10 Mark Rylance heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Mark Rylance Duinkerken
Mark Rylance Duinkerken

Laten we verder gaan met Mark Rylance die Peter Isherwell speelt in Don't Look Up. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The Other Boleyn Girl, Bridge of Spies, Dunkirk en nog veel meer. Momenteel heeft Mark Rylance naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen.

9 Timothée Chalamet heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Timothée Chalamet die Yule speelt in Don't Look Up is de volgende. Afgezien van de satirische sci-fi-film, staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The French Dispatch, Lady Bird en Call Me by Your Name.

Momenteel wordt Timothée Chalamet geschat op een vermogen van $10 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Mark Rylance.

8 Kid Cudi heeft een nettowaarde van $16 miljoen

Volgende op de lijst is muzikant Kid Cudi die DJ Chello speelt in Don't Look Up. In de loop van zijn carrière heeft Kid Cudi zeven studioalbums uitgebracht en verscheen hij in projecten als One Tree Hill, Brooklyn Nine-Nine en Westworld. Momenteel heeft Kid Cudi naar schatting een nettowaarde van $ 16 miljoen.

7 Jonah Hill heeft een nettowaarde van $50 miljoen

Laten we verder gaan met Jonah Hill, die Jason Orlean speelt in de satirische sciencefictionfilm. Momenteel wordt de acteur geschat op een vermogen van $ 50 miljoen. Jonah Hill is vooral bekend door zijn rol in blockbusters als The Wolf of Wall Street, 21 Jump Street, This Is the End en nog veel meer.

6 Cate Blanchett heeft een nettowaarde van $95 miljoen

Cate Blanchett, Blauwe Jasmijn
Cate Blanchett, Blauwe Jasmijn

Cate Blanchett die Brie Evantee speelt in de Netflix-film is de volgende. De actrice is vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als Notes on a Scandal, I'm Not There en Carol. Momenteel heeft Cate Blanchett naar schatting een nettowaarde van $ 95 miljoen.

5 Jennifer Lawrence heeft een nettowaarde van $160 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Jennifer Lawrence die Kate Dibiasky speelt in de satirische sciencefictionfilm. Momenteel heeft de actrice naar schatting een vermogen van $ 160 miljoen.

Jennifer Lawrence is vooral bekend door zijn hoofdrol in blockbusters zoals The Hunger Games-franchise, Silver Linings Playbook en American Hustle.

4 Meryl Streep heeft een nettowaarde van $160 miljoen

De volgende op de lijst is Meryl Streep die president Orlean speelt in Don't Look Up. De actrice staat bekend om haar hoofdrol in veelgeprezen films als Kramer vs. Kramer, Sophie's Choice, The Iron Lady en nog veel meer. Momenteel wordt geschat dat Meryl Streep ook een nettowaarde van $ 160 miljoen heeft - wat betekent dat ze haar plek deelt met Jennifer Lawrence.

3 Ariana Grande heeft een nettowaarde van $200 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door zangeres Ariana Grande die Riley Bina speelt in Don't Look Up. Momenteel wordt de muzikant geschat op een vermogen van $ 200 miljoen. In de loop van haar carrière heeft Ariana Grande zes succesvolle studioalbums uitgebracht.

2 Leonardo DiCaprio heeft een nettowaarde van $260 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Leonardo DiCaprio die Dr. Randall Mindy speelt in de satirische sciencefictionfilm. In de loop van zijn carrière speelde de acteur in tal van veelgeprezen projecten zoals Titanic, Inception, Once Upon a Time in Hollywood en nog veel meer. Momenteel wordt Leonardo DiCaprio geschat op een vermogen van $ 260 miljoen.

1 Tyler Perry heeft een nettowaarde van $800 miljoen

En tot slot, Tyler Perry, die Jack Bremmer speelt in Don't Look Up, eindigt de lijst op plek nummer één. Naast de hoofdrol in projecten als Gone Girl en They Who Wish Me Dead, staat Perry ook bekend als een getalenteerd filmmaker. Momenteel wordt de acteur geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 800 miljoen.

Aanbevolen: