This Is The Richest 'This Is Us' Cast Member

Inhoudsopgave:

This Is The Richest 'This Is Us' Cast Member
This Is The Richest 'This Is Us' Cast Member
Anonim

Helaas komt er na zes seizoenen een einde aan 'This Is Us'. Zowel fans als de cast zouden het graag zien draaien voor extra afleveringen, hoewel het plan is om de serie af te ronden. De show creëerde een aantal grote sterren en castte reeds gevestigde acteurs en actrices. Mensen als Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley en zoveel anderen werden beroemd vanwege de show en op hun beurt groeiden hun bankrekeningen ook.

In het hele artikel zullen we enkele van de rijkste castleden bekijken, we zullen de top twee laten zien, inclusief andere secundaire personages die behoorlijk wat verdiend hebben tijdens hun tijd in de show. Zonder twijfel zullen ze hun vermogen blijven vergroten met andere projecten zodra de show ten einde is.

Zelfs de minder bekende namen hebben een behoorlijk vermogen

In de loop der jaren is de cast van 'This Is Us' erin geslaagd een aardig centje te verdienen en dat geldt ook voor de achtergrondspelers.

Jon Huertas heeft een geweldig vermogen van $ 3 miljoen. Hij speelt Miguel Rivas in de show en heeft een schat aan ervaring in het vak, waaronder rollen in ' Sabrina the Teenage Witch ' vroeger, samen met verschillende andere projecten.

Chris Sullivan v alt ook in die boot, met een nettowaarde van $ 5 miljoen. Bekend als Toby in de show, hij is in opkomst, met rollen in films als 'Guardians of The Galaxy'. Hoewel hij nu de vruchten plukt, gaf de acteur toe, dat het in het begin niet gemakkelijk was.

"Weet je, alle mislukkingen maken geen nieuws, het grote succes wel, en dus is het soort leven van een acteur een leven waarin we onze relatie met onzekerheid en afwijzing ontwikkelen", vervolgde hij."Voor elke This Is Us waren er 100 audities die niet goed gingen en dus is er veel innerlijk werk dat ik heb gedaan, vooral in de laatste vier of vijf jaar."

De acteur gaf samen met Hollywood Life toe dat het einde van de show nogal eng is, maar gezien zijn ervaring verwachten we dat het vermogen zal blijven stijgen.

Milo Ventimiglia staat op de tweede plaats met $ 12 miljoen

Hij is misschien wel de meest bekende ster van de show, met een opmerkelijk vermogen van $ 12 miljoen. Milo Ventimiglia heeft een schat aan ervaring, van zijn tv-rollen op 'Heroes' tot zijn werk op 'Gilmore Girls'. Hoewel hij nu tot de elite wordt gerekend met een behoorlijk vermogen, gaf Milo toe dat het vinden van een andere baan na 'Helden' een behoorlijke opgave werd.

“Ik heb momenten gehad waarop ik mezelf moest oppakken. Waarschijnlijk toen ik begin dertig was, kon ik niet in de stad worden aangenomen. Ik kon het echt niet.''

“Dat was in de tijd van de Helden. Ik heb een kalenderjaar niet gewerkt. Een heel jaar lang kon ik geen baan krijgen.”

De acteur onthulde met People dat hij eigenlijk overwoog het acteren te verlaten en naar Italië te verhuizen, werk te vinden op een boerderij en een rustig leven te leiden.

Gelukkig kwam de rol van Jack Pearson tot stand, en hij verpletterde de auditie ondanks het feit dat hij een andere look had, een die de producers niet in gedachten hadden. Het is allemaal gelukt voor de 'This Is Us'-ster.

Mandy Moore is het meeste waard

Aan de top van de ladder zit niemand minder dan Mandy Moore, die misschien wel de grootste naam in de show is, gezien haar ervaring in niet alleen acteren, maar ook muziek. Ze floreerde in beide sectoren, daarom is haar nettowaarde van $ 14 miljoen echt geen verrassing.

Hoewel ze geen problemen zal hebben om werk te vinden als de show ten einde is, gaf Mandy toch toe dat ze stiekem hoopte dat de show met een extra seizoen zou worden verlengd.

"Ik hoopte dat er op de een of andere manier iets zou veranderen, maar Dan Fogelman, onze maker, is vanaf het begin erg standvastig geweest dat deze show zes seizoenen is," zei ze."We hebben een verhaal waar we naar toe werken, dus het is een uitdaging om dat op een of andere manier uit te rekken."

De actrice speelde in het verleden zoveel iconische rollen, maar volgens haar woorden met Today is dit haar beste werk: ''Ik weet dat we nog 18 afleveringen hebben. We zijn nog niet begonnen met het filmen van ons laatste seizoen, maar dit is de beste baan die ik ooit heb gehad en het feit dat ik niet meer bij dit werkgezin zal zijn, is verwoestend. Het is ook voor ons hartverscheurend.”

Aan alle goede dingen komt een einde, maar in ieder geval zullen de belangrijkste spelers financieel in orde zijn.

Aanbevolen: