RHOBH' Cast reageert op Co-Star Erika Jayne's dreigende rechtszaken & Onverwachte echtscheiding

Inhoudsopgave:

RHOBH' Cast reageert op Co-Star Erika Jayne's dreigende rechtszaken & Onverwachte echtscheiding
RHOBH' Cast reageert op Co-Star Erika Jayne's dreigende rechtszaken & Onverwachte echtscheiding
Anonim

De cast van The Real Housewives of Beverly Hills was net zo geschokt door het nieuws over de plotselinge breuk van Erika Jayne en Tom Girardi als de fans.

Jaws viel op de grond in de aflevering van woensdagavond toen Erika de meisjes sms'te in een groepschat om hen te laten weten dat ze zich had aangemeld. De cast is net terug van hun reis naar Lake Tahoe, Californië, waarbij Jayne onthult dat ze niet worstelt met huwelijksproblemen.

Lisa Rinna zei: "Het is Erika, dus ze moest het zo doen. Ze kon het aan niemand vertellen", in de ontmoedigende trailer van de aflevering.

Kyle Richards onthulde aan Page Six dat het goed gaat met Erika Jayne in de nasleep van Hulu's belastende documentaire, "The Housewife and the Hustler", die werd uitgezonden op 14 juni 2021.

"Ik bedoel, weet je, het is duidelijk een moeilijke tijd", vertelde Richards woensdag aan Access Hollywood, "maar het gaat goed met haar."

Erika Jayne en haar vervreemde echtgenoot, Tom Girardi, waren het hoogtepunt van de ABC News/Hulu-documentaire. In de documentaire waren een paar D-List-beroemdheden, gepensioneerde huisvrouwen en families van de slachtoffers te zien. De documentaire doorzocht alle juridische problemen van Girardi en de schijnbare verduistering van schikkingsfondsen.

Jayne heeft afgelopen november de scheiding aangevraagd van haar man die al meer dan 20 jaar oud is. Velen speculeren dat hun scheiding slechts een plan is om hun gezicht te redden en die fondsen te verbergen.

Tijdens seizoen 11 van The Real Housewives of Beverly Hills kijkt het publiek naar Erika Jayne's leven zoals we het allemaal kennen, imploderen.

Cast van RHOBH Ondervraag Erica Jayne

Co-ster, Garcelle Beauvais, zei op Watch What Happens Live With Andy Cohen: Het was schokkend. Het was absoluut schokkend. Ik bedoel, dit wens je je ergste vijand niet toe. Dus om Erika door dat alles heen te laten gaan en het feit … dat ze kwam opdagen, ik weet eerlijk gezegd niet of ik zou zijn komen opdagen. Het feit dat ze kwam opdagen, denk ik, was echt geweldig van haar kant.'

Co-ster en goede vriendin, Dorit Kemsley, kwam op Twitter naar Jayne's verdediging en het is duidelijk geworden dat de dames van The Real Housewives of Beverly Hills haar de rug toekeren.

Bekijk The Real Housewives of Beverly Hills op woensdag 8/7c op Bravo om dit schandaal te zien ontrafelen.

Aanbevolen: