De waarheid over 'Legacies' Star Danielle Rose Russell's netto waarde

Inhoudsopgave:

De waarheid over 'Legacies' Star Danielle Rose Russell's netto waarde
De waarheid over 'Legacies' Star Danielle Rose Russell's netto waarde
Anonim

Hoewel sommige CW-fans denken dat Legacies en The Originals overschat zijn, is de waarheid dat ze een behoorlijk toegewijde fanbase hebben. Niet alleen dat, maar de vampiershows hebben ook de carrières van een aantal opmerkelijke talenten gelanceerd. Misschien wel het grootste succesverhaal van de shows is Danielle Rose Russell. Haar Instagram-aanhang groeit tenslotte met de dag en het lijkt erop dat ze een mooie toekomst voor zich heeft in de film- en televisie-industrie.

Natuurlijk is het duidelijk waarom Danielle Rose Russell de doorbraakster van de franchise is, aangezien het haar personage uit The Originals was dat de focus werd van haar eigen spin-off. En op dit moment lijkt Legacies een show met benen te zijn. Hoewel het misschien niet de beste CW-show van de afgelopen 25 jaar is, heeft het zeker een toekomst en houdt het een publiek vast. Dankzij dit heeft de in New Jersey geboren acteur behoorlijk wat geld verdiend. Dit is wie ze heeft verdiend, hoe ze het heeft gemaakt en wat er precies aan de hand is in haar leven nu ze een ster is …

Danielle Rose Russell's nettowaarde ligt ergens tussen $ 1 miljoen en $ 1,6 miljoen

Hoewel er enigszins tegenstrijdige berichten zijn over hoeveel de Legacies-ster echt waard is, lijkt er enige consensus te bestaan dat ze meer dan een miljoen dollar waard is. Volgens MD Daily Record heeft Danielle een nettowaarde van $ 1 miljoen, terwijl Fame Ranker beweert dat ze dichter bij $ 1,6 miljoen is vanwege een CW-salaris van ongeveer $ 572.000 per jaar. Dat is natuurlijk vóór belastingen. Maar ze is pas 22… dus dat is behoorlijk indrukwekkend.

Aangezien Danielle Rose Russell Hope Mikaelson heeft gespeeld in 54 afleveringen van CW's Legacies en, daarvoor, 13 afleveringen van The Originals, is het logisch dat ze ongeveer dit bedrag waard is. Hoewel The CW niet de neiging heeft om het soort geld te betalen dat grotere netwerken zoals ABC of NBC zijn sterren spelen, is het zeker mogelijk dat ze $ 572.000 per jaar verdient. Hoewel ze niet zo'n grote ster is als sommige van de andere acteurs op The CW, heeft ze wel geld te verdienen als de hoofdrol van haar eigen show.

Volgens The Whisp verdiende Stephen Amell $ 125.000 per aflevering van Arrow op het hoogtepunt van zijn succes. Hoewel dit aantal misschien aan de hoge kant is, vooral omdat Lili Reinhart van Betty Cooper $ 40.000 per aflevering van Riverdale verdient. Realistisch gezien verdient Danielle een vergelijkbaar cijfer. Maar misschien is het iets lager gezien hoe succesvol Riverdale is geworden.

Hoe Danielle Rose Russell een rol kon verdienen in de originelen en erfenissen

Danielle verdiende haar eerste rol in Liam Neeson's Walk Among The Tombstones in 2014 en verscheen daarna in de absoluut verafschuwde Aloha in 2015, waar ze de dochter van Bradley Cooper speelde. Hoewel haar rollen in beide films klein waren, duwde het feit dat ze in zulke opmerkelijke films was opgenomen haar carrière echt in de goede richting. Dit was een grote prestatie, aangezien ze niet veel acteerde toen ze een kind was. In plaats daarvan deed Danielle wat veel jonge sterretjes doen en streefde ze naar een modellencarrière. Maar in tegenstelling tot velen, was Danielle in staat om werk te boeken en was ze te zien in een aantal gedrukte advertenties.

Na Walk Among The Tombstones, Aloha, en de film Pandemic deed Daniell Rose Russell zes afleveringen van Kelsey Grammers kortstondige Amazon-serie, The Last Tycoon. Het lijdt geen twijfel dat haar rol in de show de deur voor haar opende om deel te nemen aan een andere serie… Per slot van rekening werd Danielle minder dan een jaar later gecast als Hope Mikaelson in de spin-off van The Vampire Diaries, The Originals. Toen, op wonderbaarlijke wijze, had ze binnen een jaar haar eigen show in Legacies. Dat is letterlijk vier jaar om van een niemand naar een van de grootste CW-sterren te gaan.

Hoewel Danielle beweert dat ze een beetje nerveus was toen ze naar een show ging waar ze de belangrijkste focus was en veel van het zware werk deed, is ze er dankbaar voor. Ze zei ook, in een interview met de BUILD Series, dat ze het geluk heeft deel uit te maken van een show met een ensemblecast en dat er daarom wat druk van haar is afgenomen. Maar Danielle is nog steeds de focus op Legacies, de doorbraakster, en gemakkelijk de meest bekende. Dit betekent dat ze te maken heeft gehad met alle negatieve aspecten van roem. In haar geval uitgebreide bodyshaming.

Vanwege alle online haat die Danielle heeft ontvangen, heeft haar mentale en fysieke gezondheid te lijden gehad en heeft ze zichzelf uit een groot deel van haar online leven moeten verwijderen. Dit houdt in dat je niemand op Instagram volgt en haar berichten tot een minimum beperkt.

Toch lijkt Danielle gefocust op het bevorderen van haar carrière, doorgaan als Hope Mikaelson en al dat geld binnenhalen.

Aanbevolen: