‘Rust’ Set Worker kan ledematen geamputeerd krijgen door spinnenbeet

Inhoudsopgave:

‘Rust’ Set Worker kan ledematen geamputeerd krijgen door spinnenbeet
‘Rust’ Set Worker kan ledematen geamputeerd krijgen door spinnenbeet
Anonim

De set van de film van Alec Baldwin, Rust, wordt geconfronteerd met weer een ander dramatisch incident dat nu al aanleiding geeft tot gebabbel over de vergoeding van werknemers in verband met een zeer ernstig letsel.

Na de gruwelijke dood van Halyna Hutchins toen Alec Baldwins proppistool geladen was met scherpe munitie, werd besloten om de set van de film af te sluiten en ermee op te houden. Een arbeider met de naam Jason Miller werd ingehuurd om te helpen bij het afbreken van de grote set en ging snel aan het werk om zijn taken te vervullen.

Op dat moment beweert hij te zijn gebeten door een bruine kluizenaarspin. De giftige beet heeft een infectie veroorzaakt die zo ernstig is dat amputatie noodzakelijk kan zijn.

De vervloekte filmset

Het is heel goed mogelijk dat er een soort pechvibe rond de filmset van Rust wervelt, aangezien dit de derde bekende blessure is die de filmset teistert.

Inmiddels heeft de wereld afgestemd om te horen over de onopzettelijke dodelijke schietpartij van cameraman Halyna Hutchins, door toedoen van Alec Baldwin, en natuurlijk heeft dezelfde schietpartij ernstig letsel toegebracht aan de regisseur van de film, Joel Souza, die in het sleutelbeen werd geraakt door dezelfde kogel die een einde maakte aan Halyna's leven.

Nu horen fans dat Jason Miller ook ernstig gewond is en momenteel gespecialiseerde medische zorg krijgt in het ziekenhuis, nadat een zeer giftige spin zijn arm beet.

Zijn familie omringt hem in het ziekenhuis terwijl hij geconfronteerd wordt met deze enorme medische tegenslag, een mogelijke amputatie, en naar verluidt behoorlijk ziek is van de beet zelf. Advocaten raken nu bij de zaak betrokken.

De ernstige blessure

De bruine kluizenaarspin die op de Rust-filmset stond, heeft echt een nummer gedaan op Jason Miller. Het spinne-g.webp

Deze beet is zo ernstig dat de spieren en pezen in Jasons arm volledig blootliggen, met stukjes van zijn huid die ontbreken vanwege de giftigheid van de beet.

Hij ondergaat dringende medische zorg, maar de mogelijkheid van een amputatie blijft een harde realiteit, als hij niet begint te reageren op de behandeling die hij krijgt.

Miller zal geruime tijd in het ziekenhuis moeten blijven en zal waarschijnlijk huidtransplantaties en een pijnlijke, voortdurende behandeling nodig hebben. Hij staat voor een lange, ontmoedigende weg naar herstel, en de zaak heeft meer licht geworpen op de toch al onrustige set van de film van Alec Baldwin.

Gedachten en gebeden gaan uit naar Jason Miller en zijn familie, terwijl mensen over de hele wereld hopen dat hij zijn blessure kan overwinnen zonder verdere gezondheidscomplicaties.

Aanbevolen: