Grey's Anatomy': wordt Nick Marsh de nieuwe Derek Shepherd van Meredith?

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': wordt Nick Marsh de nieuwe Derek Shepherd van Meredith?
Grey's Anatomy': wordt Nick Marsh de nieuwe Derek Shepherd van Meredith?
Anonim

Patrick Dempsey's dood in seizoen elf schokte de wereld en fans zijn er nog steeds niet helemaal van hersteld.

Meredith werd uiteindelijk zwanger van zijn baby op het moment van zijn dood en koos ervoor om sterk te blijven voor haar gezin. Elf jaar samen, drie kinderen, de lat voor een andere man lag zo hoog dat het bijna onbereikbaar is… tot nu toe.

In loopt Nick Marsh het leven van Meredith Grey binnen en plotseling wordt ze langzaam van haar voeten geveegd. Nick is een transplantatiechirurg van wereldklasse die instortte bij Gray Sloan Memorial terwijl hij een lever aan het ophalen was.

Meredith heeft zijn leven gered en was in staat om een stolsel te verwijderen en zijn nier te redden. Pas een paar seizoenen later keerde Nick Marsh terug naar de show en was ze weer terug in haar leven.

Is Nick terug om het hart van Dr. Grey te winnen?

Nick & Meredith-scène

Dit kan het begin zijn van iets nieuws!

Scott Speedman portretteert deze knappe dokter die de harten van Meredith en het publiek heeft veroverd. Het is zeven jaar geleden dat Derek Shepherd in het leven van Meredith was en het is echt tijd voor haar om haar happy end te krijgen.

Ze is met meer dan een paar jongens uitgegaan sinds ze Derrick verloor. William Thorpe, Atticus Lincoln, Nathan Riggs en de geliefde Andrew DeLuca. Meredith heeft haar hart meerdere keren op het spel gezet en niets is ooit gelukt.

Het is niet meer dan eerlijk dat het universum en Shonda Rhimes haar terugbetalen door Nick Marsh haar nieuwe McDreamy te maken.

Een paar seizoenen geleden vertelde Meredith aan Alex Karev dat Nick de eerste persoon was die haar 'iets liet voelen' sinds het overlijden van Derek Shepherd. Dit is een verklaring die niet lichtvaardig wordt opgevat en het is heel belangrijk voor haar karakter om toe te geven.

Fans houden van de bloeiende romantiek

Het zit allemaal in de ogen.

Deze scène lijkt erg op een scène die we eerder hebben gezien!

Zullen deze twee het eindspel zijn?

Stem af op Grey's Anatomy op donderdagavond op ABC om 21.00 uur. ET/PT om het liefdesleven van Meredith te controleren.

Aanbevolen: