Hier is hoe Lou Ferrigno 'The Hulk' kon portretteren zonder CGI

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Lou Ferrigno 'The Hulk' kon portretteren zonder CGI
Hier is hoe Lou Ferrigno 'The Hulk' kon portretteren zonder CGI
Anonim

Laten we zeggen dat de dingen tegenwoordig heel anders zijn in de wereld van MCU-films, vergeleken met wat ze vroeger waren. Niet alleen maken acteurs als Mark Ruffalo een premie voor de rollen, maar het filmen van shows als ' She-Hulk ' is drastisch anders in vergelijking met wat het vroeger was.

Lou Ferrigno is daar een goed voorbeeld van, zoals hij in de jaren '80 in het tv-programma verscheen. Hoewel het misschien als een schok zou komen, vooral als je naar het landschap van vandaag kijkt, werd er geen CGI gebruikt. Dat klopt, Lou's interpretatie en uiterlijk waren volledig organisch, laten we eens kijken hoe de acteur en bodybuilder het voor elkaar kregen.

Lou Ferrigno wees bijna de rol van 'Hulk' af

In die tijd, in 1977, was alles heel anders voor Lou Ferrigno. Bovenal had hij verschillende doelen voor ogen, waaronder het bereiken van de top van de bodybuildingberg en het winnen van de kostbare Mr. Olympia-competitie.

Er werd echter een bepaald aanbod gedaan dat hij op dat moment alles opnieuw overdacht. Lou ontmoette de regisseur en producer van 'The Hulk' en kreeg de hoofdrol aangeboden. In het begin was er enige aarzeling, zoals hij toegaf naast Muscle And Fitness.

"Het was 1977 en ik was aan het trainen voor de aanstaande Mr. Olympia. Ik ontmoette de regisseur en producer en ze boden me de rol aan. Ik wist dat ik de baan niet kon aannemen en trainen voor de Olympia, Dus ik vroeg Joe Weider om advies. Hij vertelde me dat de tv-rol een once in a lifetime was, maar dat er volgend jaar weer een Olympia zou zijn."

We kunnen gerust stellen dat Lou uiteindelijk de juiste beslissing heeft genomen en dat hij door zijn collega's in de goede richting is geleid.

De beslissing was het allemaal waard, vooral gezien hoe hij er vroeger uitzag als The Hulk. Zonder het gebruik van CGI is het moeilijk om een vroegere ' Hulk '-acteur te vergelijken met Ferrigno.

Lou was in de beste vorm van zijn leven

De tijden zijn zeker veranderd. Ferrigno heeft samen met mensen als Arnold mogelijk bijgedragen aan het inluiden van een nieuw tijdperk in Hollywood, een tijdperk waarin de sterren regelmatig naar de sportschool gaan. Ferrigno geeft toe dat dat niet altijd het geval was, vooral niet in zijn tijd.

“Toen ik een jonge man was, deden de meeste atleten niet veel aan gymtraining. Tegenwoordig doen ze dat bijna allemaal. Niet alleen voor sporten als voetbal, maar ook tennis, golf en honkbal een waterput. Niet alleen de mannen, maar ook de vrouw. Kijk maar eens naar de grootte en kracht van iemand als Serena Williams.'

Al dat gymwerk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, aangezien Lou er volledig gebeeldhouwd uitzag, en schokkend genoeg was er geen gebruik van CGI, het was Lou's harde werk om samen te komen voor de serie.

Dankzij zijn uiterlijk zette het hem op de kaart en werd hij een soort pionier, zoals hij samen met BodyBuilding onthulde: "Nou, het zette me op de kaart. Arnold en ik zijn de twee beroemdste mensen in fitness, zelfs tot op de dag van vandaag: twee van de beste. Dus het leidde me naar de Hulk-serie omdat zij (de producenten) de twee grootste jongens in de business leerden kennen. Deze serie (The Incredible Hulk) maakte me gewoon een begrip."

Al die proteïne en harde training werkte en veranderde zijn carrière. Gezien de ervaring die Lou had, is hij niet onder de indruk van hoe de dingen tegenwoordig zo anders zijn, vooral niet als het gaat om de filmstijl voor 'The Hulk'.

Ferrigno is niet onder de indruk van het gebruik van CGI in 'She-Hulk'

Lou is niet bang om zijn mening te uiten. De acteur gaf toe dat hij dol was op het concept van 'She-Hulk', maar hij is niet blij met de stijl die tegenwoordig wordt gebruikt in Marvel- en DC-films. Volgens de voormalige bodybuilder is alles te bewerkt, samen met het feit dat te veel CGI de boel in de war brengt. Hij opende samen met Cinema Blend.

''Ik denk dat het een goed idee is, maar ik denk dat we ons moeten omscholen om niet te veel speciale effecten te zien, want hoe authentieker, organischer het personage kan zijn, hoe geloofwaardiger. Dus we moeten zien wat er gebeurt, want het kan werken voor Star Wars -- het kan voor verschillende films werken, maar weet je, als je te veel CGI hebt, wordt het verwarrend."

Hij heeft misschien een punt, maar het is echt geen gemakkelijke taak om in dat soort vorm te komen, vergelijkbaar met zijn dagen als 'The Hulk'.

Aanbevolen: