Aldis Hodge traint hard om 'Hawkman' in 'Black Adam' te portretteren

Inhoudsopgave:

Aldis Hodge traint hard om 'Hawkman' in 'Black Adam' te portretteren
Aldis Hodge traint hard om 'Hawkman' in 'Black Adam' te portretteren
Anonim

Aldis Hodge pronkte met zijn superheldenlichaam in een nieuwe foto gedeeld op Instagram!

Nadat Dwayne Johnson een glimp van het Black Adam-script met zijn volgers deelde, geeft Aldis Hodge DCEU-fans een kijkje in zijn indrukwekkende training voor de rol van Hawkman.

Aldis Hodge inspireert volgers om hun trainingsspel op te voeren

Hodge gaat de stripheld spelen naast Pierce Brosnan's Doctor Fate en Noah Centineo's Atom Smasher en andere sterren, en de acteur ziet er nu al fantastisch uit!

Hij werd in september vorig jaar aangekondigd als nieuw lid in de filmversie van de Justice Society of America. Hodge's eerdere filmtitels zijn onder meer The Invisible Man en Regina King's One Night In Miami.

"Elke dag vooruitgang boeken. Bijna waar ik moet zijn", deelde de acteur in het bijschrift, waarmee hij zijn volgers verraste die dachten dat hij er geweldig uitzag.

De acteur legde uit hoe de fitnessroutine moeilijk voor hem was geweest. "De aanpassingen aan eten, slapen en trainen zijn niet altijd gemakkelijk. En mijn lichaam vecht elke dag tegen pijn en pijn, maar ik vind het geweldig!"

"Ik kan mijn volledige potentieel pas bereiken als ik uit mijn comfortzone stap. Dus ik blijf op mijn hoede", voegde hij eraan toe.

Hodge's volgers werden geïnspireerd door zijn fitnessregime en deelden hun opwinding over zijn toewijding.

@justinbaldoni schreef: "Ziet er geweldig uit man!!!" terwijl @trevornoah deelde: "bijna waar je moet zijn? Bijna? Waar moet je zijn?"

Zijn voormalige directeur, Regina King, voegde toe: "Wat is het??? Je hebt je lichaam totaal getransformeerd. Geweldig."

In de DC Comics wordt Hawkman afgebeeld door meerdere wezens die niet verder van elkaar verwijderd konden zijn. De oorspronkelijke verschijning van de held zag hem als Carter Hall, een menselijke archeoloog en museumconservator die met magische wapens de zakkenvullers bevecht.

Andere versies zagen hem als Khufu, een moderne reïncarnatie van een oude Egyptische prins, en Katar, een buitenaardse politieagent van een buitenaardse planeet. Het personage is berucht vanwege zijn ingewikkelde oorsprongsverhaal, vooral omdat hij sinds zijn eerste verschijning in 1985 herhaaldelijk opnieuw is uitgevonden.

Hij wordt echter herinnerd als een krijger met enorme vleugels, een helm in de vorm van een vogel en zijn favoriete wapen: een opvallende Thanagarian-knots.

DC-fans hopen dat Black Adam meer over het personage zal onthullen, op manieren die beter zijn dan de stripboeken.

Aanbevolen: