Waarom een S.W.A.T. Team werd genoemd op deze 'Walking Dead'-ster

Inhoudsopgave:

Waarom een S.W.A.T. Team werd genoemd op deze 'Walking Dead'-ster
Waarom een S.W.A.T. Team werd genoemd op deze 'Walking Dead'-ster
Anonim

Sinds The Walking Dead in 2010 in première ging, hebben de show en de verschillende spin-offs veel succes gehad op het gebied van kijkcijfers en merchandise-verkoop. Een deel van de reden daarvoor zijn natuurlijk alle loyale en gepassioneerde fans die alle coole feiten willen weten over wat er achter de schermen van The Walking Dead gebeurde. Bovendien heeft The Walking Dead ook veel casual fans die niet zo goed op de hoogte zijn van de drama's achter de schermen van de show.

Wanneer mensen afstemmen op deze populaire show, gaan ze ervan uit dat het produceren van de serie erg leuk is, ook al heeft The Walking Dead veel extreem trieste scènes en ongelooflijk spannende scènes bevatten. Voor het grootste deel lijkt dat juist te zijn, want het is heel duidelijk dat veel leden van de Walking Dead-cast de beste vrienden zijn geworden. Aan de andere kant zijn er enkele schokkend intense dingen gebeurd op de set van The Walking Dead. Het is bijvoorbeeld gewoon verbazingwekkend dat een lid van de cast van Walking Dead een S. W. A. T. team deed een beroep op hem om een goede reden.

Andere intense Walking Dead-incidenten achter de schermen

Wanneer de meeste films en tv-programma's worden opgenomen, brengen de sterren uren door met loungen en wachten om te worden opgeroepen om in te stellen. Hoewel het veilig lijkt om aan te nemen dat dit ook op de set van The Walking Dead gebeurde, is het heel duidelijk dat het produceren van de show soms erg intens werd. Toen de stripmaker Robert Kirkman van The Walking Dead bijvoorbeeld met Entertainment Weekly sprak, onthulde hij dat Steven Yeun tijdens zijn eerste dag op de set flauwviel.

“Ik denk dat hij niet had voorzien hoeveel hardlopen hij zou gaan doen, omdat we uiteindelijk een paar takes moesten doen, en hij had niets gegeten, dus hij kreeg een soort black-out op zijn eerste dag van schieten. Dus daarom lachten we hem altijd uit en hij deed er altijd goed aan."

Natuurlijk staat The Walking Dead bekend om de vele gedenkwaardige sterfgevallen van personages. Ondanks alle ervaring die de producers van de show hadden met het filmen van dergelijke scènes, liep het uit de hand op de set van The Walking Dead toen de sterfscène voor Dante werd gefilmd. Volgens de acteur die Dante tot leven bracht, betaalde Juan Javier Cardenas de prijs toen het misging door nepbloed.

“Je ziet de levensgrote plas bloed op de vloer - nou, een klein probleem is dat na 15 nemen dat bloed begint te stollen en plakkerig begint te worden. En toen begon het intrekbare mes een beetje vast te lopen. Dus bij take 15 was mijn lever, weet je, ik heb uiteindelijk een paar shots genomen, een beetje afgeleverd met een niet-intrekbaar mes."

Een S. W. A. T. Team heet Michael Rooker

Tijdens de lange Hollywood-carrière van Michael Rooker is de acteur in veel klassieke films verschenen naast enkele van de beste acteurs aller tijden. Bovendien is het algemeen bekend dat regisseurs als James Gunn zo graag met Rooker werken dat ze hem casten wanneer ze maar kunnen. Ondanks de werkelijk indrukwekkende filmografie van Rooker, zijn er nog steeds veel mensen die de acteur het beste kennen vanwege zijn rol als Walking Dead.

Gecast als Merle Dixon, de grote broer van Daryl, het favoriete personage van veel Walking Dead-fans, verscheen Michael Rooker in 14 afleveringen van de populaire show. Hoewel dat aantal verbleekt in vergelijking met het aantal afleveringen waarin de hoofdsterren van The Walking Dead verschenen, had Rooker nog steeds een behoorlijk grote impact op de hitshow. Rooker was tenslotte zo geweldig als Merle dat veel kijkers huilden toen het personage stierf, ook al was hij racistisch, beledigend en vrouwonvriendelijk toen de show begon.

Het bleek dat niet alleen The Walking Dead-fans een grote reactie hadden op Michael Rooker's vertolking van Merle Dixon. Immers, tijdens het filmen van een vroege aflevering van The Walking Dead noemde iemand de S. W. A. T. team op Rooker. Hoewel het wild lijkt dat een acteur een S. W. A. T. team belde, is het volkomen logisch dat de politie op Rooker is geroepen op basis van hoe de dingen zijn verlopen.

Tijdens de tweede aflevering van het eerste seizoen van The Walking Dead bevindt een groep overlevenden zich op het dak van een gebouw dat wordt omringd door wandelaars. Op een bepaald punt in de reeks op het dak is te zien hoe Merle Dixon wandelaars op pad stuurt door vanaf de bovenkant van het gebouw op hen te schieten met het soort vuurwapen dat gemakkelijk te zien is vanaf een lange afstand. Het lijkt natuurlijk heel veilig om aan te nemen dat de juiste vergunningen aanwezig waren voordat die reeks werd gefilmd. De mensen in de aangrenzende gebouwen zouden dat echter niet hebben geweten en ze hadden geen idee dat de man met het wapen dat losse flodders afvuurde geen reëel gevaar vormde. Als gevolg hiervan had Rooker een S. W. A. T. team riep hem.

Tijdens een making-of-video op The Walking Dead beschreef Michael Rooker wat er gebeurde toen de S. W. A. T. team werd binnengeroepen. Ik schoot op zombies, weet je, en ik maakte me daar niet echt zorgen over, totdat ik het eerste schot deed en ik mensen zag springen en rennen. Ze hadden het S. W. A. T.-team al gestuurd. De officier zei alsjeblieft, ga staan beneden, we zijn een film aan het opnemen.” Op basis van die beschrijving lijkt het alsof de situatie van het S. W. A. T.-team als een grappige anekdote werd gezien, maar als het S. W. A. T.-team niet meteen had vastgesteld dat Rooker een acteur op een set was, had er gemakkelijk iets tragisch kunnen gebeuren.

Aanbevolen: