Brad Pitt werd in de jaren '90 door deze actrice een 'grove' kusser genoemd

Inhoudsopgave:

Brad Pitt werd in de jaren '90 door deze actrice een 'grove' kusser genoemd
Brad Pitt werd in de jaren '90 door deze actrice een 'grove' kusser genoemd
Anonim

Zelfs mensen als Brad Pitt kunnen nerveus worden tijdens een eerste kus. We zijn niet zeker over vandaag, maar hij was nerveus over zijn eerste kus als vierdeklasser. Brad herinnert zich de ervaring en beweert dat hij opgewonden naar huis rende nadat het moment had plaatsgevonden.

In werkelijkheid werd het waarschijnlijk een stuk makkelijker voor Brad, vooral tijdens zijn Hollywood-carrière. De meeste van zijn co-sterren hebben niet geklaagd over zijn kusvaardigheden, op één na.

Dat is precies wat we zullen bespreken, een terugblik op Brads werk tijdens 'Interview With A Vampire'. Het vond plaats in de jaren '90 en op dat moment was hij goed op weg naar het sterrendom.

Een bepaalde kusscène paste echter niet goed bij zijn co-ster, vooral gezien haar leeftijd in die tijd en hun hechte broer en zus-achtige relatie buiten de camera.

In de tijd van de kus begon Brad Pitt een enorme ster te worden in 'Interview With A Vampire'

De met sterren bezaaide cast bevatte zowel Tom Cruise als Brad Pitt vooraan en in het midden, voor 'Interview With A Vampire'. Het zou de laatste keer zijn dat de twee grote Hollywoodsterren samen in een film te zien zijn. In die tijd was Cruise een gevestigde naam, terwijl Brad een grote ster in het bedrijf begon te worden.

In werkelijkheid, ondanks zijn sterrendom, had Pitt er een hekel aan om aan de film te werken. Volgens de ster waren de omstandigheden in Londen erbarmelijk, zozeer zelfs dat hij zelfs overwoog de film te verlaten, zoals hij samen met Nola onthulde.

"Ik zeg je, op een dag brak het me. Het was alsof, 'Het leven is te kort voor deze kwaliteit van leven.' Ik belde David Geffen, die een goede vriend was. Hij was een producer en hij kwam net op bezoek. Ik zei: 'David, ik kan dit niet meer doen. Ik kan het niet. Wat kost het me om eruit te komen?' En hij zegt heel kalm: 'Veertig miljoen dollar.' En ik ga, 'OK, dank je.' Het nam eigenlijk de angst van me weg. Ik had zoiets van, 'ik moet het volhouden en hier doorheen rijden, en dat is wat ik ga doen.'"

Hoewel Brad het moeilijk had, was het een ander soort ervaring voor zijn co-ster Kirsten Dunst.

Kirsten Dunst was pas 12 toen ze naast Brad Pitt verscheen in 'Interview With A Vampire'

Het was een andere en opwindende ervaring voor Kirsten Dunst, aangezien het haar eerste grote film was, samen met Hollywood-roy alty's als Brad Pitt en Tom Cruise.

Dunst besprak de ervaring samen met People, herinnerde zich het auditieproces en hoe Cruise wilde dat ze de rol zou krijgen.

"Ik herinner me dat Tom tegen me fluisterde, zoals: 'Steek je benen onder' zodat ik er zo klein mogelijk uit zou zien, want ik was het langste meisje, 'vervolgde de actrice."Dus ik wist dat hij een beetje voor mij was. We kwamen allebei uit New Jersey, en ik denk, weet je, hij zei: 'Laat dit Jersey-meisje het hebben.'"

"Ik heb vele, vele malen auditie gedaan voor deze rol. Dit was ook een grote deal voor mij. Dit was mijn, je weet wel, doorbraakrol," zei Dunst.

Het werkte allemaal buitengewoon goed voor Dunst, en ze herinnert zich dat de cast gedurende de hele ervaring niets anders dan geweldig voor haar was. Ze heeft echter één herinnering die ze graag wil vergeten.

Kirsten Dunst noemde de kus "grof" gezien haar leeftijd en relatie met Brad Pitt

Brad Pitt kussen in een film klinkt als een droom die uitkomt… Maar dat was toen niet het geval voor Dunst, gezien haar leeftijd en relatie met Brad.

Naast Cinema Blend besprak Dunst het moment, noemde het toen 'grof', en vandaag de dag nog steeds.

Ja, het was walgelijk! Daar blijf ik bij. Het zou zoveel enger zijn geweest als een 11-jarige had gezegd: 'Het was geweldig.' Je zou zeggen: 'Er is iets mis met dit kind.'

"Ik haatte het zo erg omdat Brad als mijn oudere broer op de set was en het is net alsof je je broer kust. Het is raar omdat hij een oudere man is en ik hem op de lippen moest kussen, dus het was walgelijk."

Natuurlijk is het moment nu door beide partijen vergeten, aangezien zowel Brad als Kirsten vanaf dat moment van geweldige carrières zouden genieten. Dunst zou tijdens haar carrière vele andere gedenkwaardige kusscènes hebben, waaronder een gedenkwaardige naast Tobey Maguire in 'Spiderman'.

Wat Pitt betreft, behalve deze kus, is er niet veel geklaagd door zijn medesterren.

Aanbevolen: