Kon Mark Harmon goed opschieten met zijn 'NCIS'-co-sterren?

Inhoudsopgave:

Kon Mark Harmon goed opschieten met zijn 'NCIS'-co-sterren?
Kon Mark Harmon goed opschieten met zijn 'NCIS'-co-sterren?
Anonim

Onlangs schokte Mark Harmon fans met zijn beslissing om het CBS-drama NCIS te verlaten. Tot zijn vertrek was Harmon een van de weinige castleden die bij de show was sinds de eerste uitzending in 2003. Tegelijkertijd diende Harmon sinds 2011 ook als uitvoerend producent van de hitshow. Vandaar dat niemand had ooit gedacht dat hij zou besluiten te vertrekken terwijl de serie doorgaat.

Zoals fans weten, is dit niet de eerste keer dat een grote ster de misdaadprocedure verlaat. Met Harmon's Agent Leroy Jethro Gibbs als het hart van de show, is het echter onmogelijk om NCIS zonder hem voor te stellen. En hoewel Gibbs en zijn team elkaar als familie beschouwen in de serie, zijn er vragen geweest over de vraag of de cast echt met elkaar overweg kan in het echte leven. Vooral in de afgelopen jaren hebben velen zich afgevraagd of Harmon een goede relatie heeft met al zijn NCIS-collega's.

Veel NCIS-sterren keken op naar Mark Harmon

Harmon was een ervaren acteur lang voordat hij naar NCIS kwam. Sterker nog, hij bestaat al sinds de jaren 70 en heeft een reeks tv-rollen gespeeld in shows zoals Sam, Centennial, 240-Robert, Flamingo Road, St. Elsewhere, Chicago Hope, The West Wing en Harts of the West, waar hij ontmoette voor het eerst NCIS co-ster Sean Murray. Zelfs toen had Murray ontzag voor Harmon. "Ik zal nooit vergeten. Daar ontmoette ik Harmon voor het eerst', vertelde Murray aan Country Living. "En hij maakte zelfs toen al indruk op mij."

Wat betreft Cote de Pablo, die de beroemde Ziva speelt in de show, de acteur zag Harmon als een 'mentor'. “[Mark Harmon] is meer een vriend-mentor. Hij was altijd als een vaderfiguur voor mij'', legde de actrice uit tijdens een optreden in BUILD. “Natuurlijk hebben Ziva en Gibbs dat, maar Cote en Mark hebben dat ook.”

Ondertussen zei voormalig NCIS-ster Michael Weatherly dat het werken met Harmon hem hielp zich voor te bereiden op het leiden van zijn eigen CBS-drama, Bull. "Het was heel verhelderend en gaf me veel inzicht en respect voor wat Mark Harmon al die jaren deed (op 'NCIS'), " vertelde de acteur aan USA Today. "Toen ik dacht: 'Hoe komt het dat hij niet zoveel plezier heeft als de rest van ons?'"

Dat gezegd hebbende, onthulde Weatherly ook dat hij en Harmon nooit echt close werden, zelfs niet na een aantal jaren samen in de show te hebben doorgebracht. Ze waren tenslotte altijd elkaars tegenpolen geweest. “Mark Harmon en ik zaten op verschillende palen. Ik was Antarctica, hij was de Noordpool…', vertelde hij aan The Futon Critic. "En hij was vanaf het begin in de war door mijn aanwezigheid." Dat gezegd hebbende, zei Weatherly ook dat ze op goede voet uit elkaar gingen toen hij NCIS verliet. "Hij was behoorlijk beknopt", vertelde hij aan Parade. "Hij zei: 'Dank u en veel succes', waarvan ik de eenvoud ervan aanbad en diep op prijs stelde dat hij zijn handdruk en steun gaf.”

Deze voormalige NCIS-ster noemde echter ook ooit Mark Harmon Out

Hoewel Harmon een goede relatie lijkt te hebben met verschillende sterren van de show, lijkt het erop dat de acteur het niet goed kon vinden met voormalig NCIS-ster Pauley Perrette, die de show in 2018 verliet. En terwijl de relatie tussen Harmon's Gibbs en Perrette's Abby keken dichterbij dan ooit op het scherm, Perrette onthulde dat het achter de schermen echt ijskoud werd tussen hen.

Na haar vertrek kwamen er talloze verhalen naar buiten over waarom Perrette de show verliet. Uiteindelijk kwamen er berichten naar voren dat er een incident plaatsvond op de set van de serie. Volgens rapporten kreeg een bemanningslid uiteindelijk 15 hechtingen nadat de hond van Harmon hem had gebeten. Ondertussen werd Perrette woedend en riep Harmon. Sindsdien hebben ze besloten elkaar uit de weg te blijven. Ze weigerden zelfs om samen scènes te filmen.

Sinds het verlaten van de show heeft Perrette ook cryptische berichten op Twitter achtergelaten, verwijzend naar haar vete met Harmon."Geen moraal, geen verplichting tot de waarheid, en ik ben hier gewoon achtergelaten, lees de leugens en probeer mijn bemanning te beschermen", schreef de actrice ooit in één post. “Proberen kalm te blijven. Hij heeft het gedaan." Ondertussen zei Perrette in een andere post ook dat ze de show verliet na "Multiple Physical Assaults". Harmon heeft nooit gereageerd op de beschuldigingen van Perrette.

Komt Mark Harmon ooit terug naar NCIS?

In de show heeft Gibbs misschien tegen McGee (Murray) gezegd dat hij niet terug zou gaan. Fans kunnen echter blij zijn te weten dat een terugkeer in de toekomst niet volledig is uitgesloten. Showrunner Steven D. Binder kiest er zelfs voor optimistisch te blijven.

"Als uitvoerend producent en dierbare vriend blijft Mark een integraal onderdeel van het weefsel van de show", zei Binder in een verklaring. "Dus wat betreft de toekomst van Gibbs, zoals oude fans van de show in de loop der jaren misschien hebben opgemerkt … tel Leroy Jethro Gibbs nooit uit." Op dit moment is het onduidelijk of NCIS wordt verlengd voor een 20e seizoen.

Aanbevolen: