Dit is wat er met H. Jon Benjamin gebeurde na 'Archer

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met H. Jon Benjamin gebeurde na 'Archer
Dit is wat er met H. Jon Benjamin gebeurde na 'Archer
Anonim

Als mensen het hebben over de beste acteurs ter wereld, komen mensen als Tom Cruise, Angelina Jolie, Dwayne Johnson, Sofia Vergara en Vin Diesel meteen naar voren. Natuurlijk, gezien het feit dat die mensen tot de best betaalde acteurs ter wereld behoren en ze allemaal al jaren rode loper steunpilaren zijn, is dat volkomen logisch. Er is echter een hele groep artiesten die grotendeels genegeerd wordt, ook al lijken ze de wereld te voorzien van constant entertainment, stemacteurs.

In de loop der jaren zijn er veel voorbeelden geweest van zeer beroemde live-action Hollywood-sterren die opmerkelijke geanimeerde personages uitten. Desondanks is de overgrote meerderheid van de meest geliefde geanimeerde personages in de geschiedenis ingesproken door mensen die in het openbaar kunnen rondlopen zonder herkend te worden. Hoewel H. Jon Benjamin op dit moment bijvoorbeeld de titulaire hoofdpersoon van Archer al vele jaren heeft geuit, zouden de meeste mensen hem niet uit een menigte kunnen kiezen. Bovendien zijn veel Archer-fans niet op de hoogte van alles wat Benjamin heeft gedaan in de jaren sinds Archer zijn televisiedebuut maakte.

H. Jon Benjamin heeft een geweldige carrière gehad

Tegen de tijd dat Archer in 2009 debuteerde, had H. Jon Benjamin al een indrukwekkende carrière opgebouwd. In de jaren daarna is Benjamin er echter in geslaagd om een stuk succesvoller te worden. Immers, Benjamin heeft niet alleen het titulaire karakter van de show, Sterling Archer, geuit gedurende twaalf seizoenen, hij heeft ook een aantal meer opmerkelijke rollen gekregen.

Sinds 2011 speelt H. Jon Benjamin een beroemde ster in de geliefde Fox-animatieshow Bob's Burgers. Gecast als het titulaire hoofdpersonage van de show, Bob Belcher, vertolkt Benjamin ook verschillende andere personages uit de serie, waaronder Jimmy Pesto, Jr., Big Bob, mevrouw LaBonz, Al, Peter Pescadero en Matt van Boyz4Now.

Naast de twee beroemdste rollen van H. Jon Benjamin heeft de acteur ook de stem van personages ingesproken voor nog meer animatieshows. In de jaren sinds Archer in 2009 debuteerde, heeft Benjamin bijvoorbeeld zijn stempel gedrukt op shows als Central Park, All Hail King Julien, American Dad! en The Adventures of Puss in Boots. Daarnaast heeft Benjamin live-action rollen gespeeld in shows zoals Wet Hot American Summer: Ten Years Later en Difficult People, evenals films zoals 22 Jump Street.

Dit is de grote controverse van H. Jon Benjamin

In de afgelopen jaren is het debat over de zogenaamde annuleercultuur een van de hartstochtelijk besproken onderwerpen online geworden. Sterker nog, zelfs grote beroemdheden hebben gewogen op het annulatiecultuurdebat. Natuurlijk, wat iemands mening over annulatiecultuur ook is, het is overduidelijk dat vrijwel niemand een van de mensen wil zijn die iets doet dat de massa kwaad heeft gemaakt. Helaas voor H. Jon Benjamin maakte hij in 2018 veel mensen van streek.

Als een oude komiek en acteur, heeft H. Jon Benjamin een groot deel van zijn leven geprobeerd om mensen aan het lachen te maken. Helaas miste Benjamin het doel volledig toen hij in september 2018 met een tweet mensen aan het lachen probeerde te maken. "Snel idee voor de naam van een theewinkel - 'ooh me so horny, me love you oolong time tea shop,'". Het is niet verwonderlijk dat de tweet van Benjamin door de meeste mensen om een goede reden als racistisch werd beschouwd. In tegenstelling tot sommige sterren die zichzelf proberen te verdedigen zodra ze het in het openbaar verknoeien, verontschuldigde Benjamin zich onmiddellijk en oprecht in een korte tweet-thread.

“Sorry dat ik velen heb beledigd. Ik ben het ermee eens dat deze 'grap' lui en incompetent was en snel werd geformuleerd tijdens het maken van een kopje oolong-thee. Het feit dat het een beroemde regel in een film was, geeft me geen toestemming om de stereotype stereotypen van Vietnamese mensen en Aziatische Amerikanen in het algemeen te verbloemen. Het spijt me dat ik dat kopje thee ooit heb gezet. En bedankt dat je me dit snel hebt laten beseffen.'

De waarheid over de politiek van H. Jon Benjamin

Gedurende zijn hele carrière heeft H. Jon Benjamin zijn hele leven geprobeerd kijkers van alle politieke strepen gelukkig te maken. Aan de andere kant heeft Benjamin als man overduidelijk gemaakt aan welke kant van het gangpad hij v alt. In 2020 promootte Benjamin bijvoorbeeld een linkse denktank genaamd het Gravel Institute door een geanimeerde versie van zichzelf in te spreken voor een video.

Als het gaat om de meest opmerkelijke politieke inspanningen van H. Jon Benjamin, zette de acteur zijn volle gewicht achter Bernie Sander. Benjamin legde bijvoorbeeld een verklaring af waarin hij zijn volledige steun aan Sanders betuigde tijdens de presidentiële campagne van 2020. “Bernie Sanders heeft zijn hele carrière doorgebracht als stem voor verandering om mensen te helpen die dit het meest nodig hebben. Ik heb mijn hele carrière als stem voor tekenfilms doorgebracht. Deze goedkeuring moest er komen.” Bovendien verscheen Benjamin in een reeks video's met zijn gezicht gepixeld die op het YouTube-kanaal van Sanders verschenen.

Aanbevolen: