Dit is wat er gebeurde met de extreem jonge ex van Jerry Seinfeld, Shoshanna Lonstein

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurde met de extreem jonge ex van Jerry Seinfeld, Shoshanna Lonstein
Dit is wat er gebeurde met de extreem jonge ex van Jerry Seinfeld, Shoshanna Lonstein
Anonim

Veel fans kunnen zich het grove ding niet herinneren dat Jerry Seinfeld decennia geleden deed… en dat is zijn relatie met Shoshanna Lonstein. Zoals veel extreem rijke beroemdheden, koos Jerry halverwege de jaren negentig een veel jongere vrouw tot nu toe. Het is echter niet alleen dat Shoshanna jong was, ze was 17 jaar oud toen hij haar nummer voor het eerst kreeg. Uiteindelijk ging Jerry verder en stichtte een gezin met zijn huidige vrouw, Jessica en de wereld vergat Shoshanna.

Shoshanna verliet eind jaren negentig het publieke oog en geniet nu in alle rust van haar leven. Ze is een carrièrevrouw met een heel leven na haar korte romance met de maker van NBC's Seinfeld. Dit is wat Shoshanna Lonstein nu doet.

Bijgewerkt op 21 april 2022: Shoshanna Lonstein Gruss blijft in New York wonen en voedt haar drie kinderen op die ze deelde met haar ex-man Joshua Gruss. Ze is een succesvolle modeontwerper en schrijver, en ze heeft verschillende optredens gehad in talkshows en reality-tv-programma's.

Haar website waar ze haar modeontwerpen verkoopt, is up-to-date met verschillende collecties, waaronder lente-, zomer- en herfstcollecties voor 2022. Haar werk is onlangs te zien geweest in publicaties zoals Forbes, Hello en Vogue. Volgens haar website zijn onder andere Mindy Kaling, Isla Fisher, Kelly Ripa en Meghan Markle beroemde fans van Shoshanna's werk.

Shoshanna Lonsteins relatie met Jerry Seinfeld

Allereerst is het nu Shoshanna Lonstein Gruss. Maar toen ze voor het eerst relevant werd, was ze nog Shoshanna Lonstein. Helaas (of gelukkig) voor Shoshanna, zal ze voor altijd geassocieerd worden met Jerry Seinfeld vanwege hun controversiële relaties. Ze was net 17 jaar oud toen ze begon te daten met de iconische komiek, die toen 38 was. Ja, dat is een behoorlijk wenkbrauwverhogend leeftijdsverschil. Niet alleen was het brutaal merkbaar wanneer de twee zij aan zij stonden op evenementen, maar het feit dat Shoshanna jonger was dan 18 jaar toen ze voor het eerst begonnen met corresponderen trok echt de aandacht van de pers. Volgens Gawker probeerden veel nieuwsbronnen hun relatie echter af te wimpelen en beweerden dat iedereen het zou moeten accepteren. Hoewel beide partijen ermee instemden en elkaar echt leuk leken te vinden, is het onderwerp van discussie of hun relatie acceptabel was of niet.

Jerry ontmoette Shoshanna voor het eerst in Central Park. Hij was al een Emmy-winnaar en zij zat nog op de middelbare school… Volgens People benaderde Jerry het meisje van de privéschool in het park. Het paar flirtte en ze gaf hem haar nummer. Van daaruit bouwden ze een paar jaar een romance op totdat ze in 1997 afstudeerde aan de UCLA.

Destijds wist Jerry dat mensen wantrouwend stonden tegenover zijn relatie met de vrouw die 21 jaar jonger was dan hij. Hij ging zelfs twee keer naar The Howard Stern Show om te proberen de zaken glad te strijken. In het eerste van de twee interviews, in 1994, probeerde hij het luchtig te houden met komedie. In de tweede, slechts een paar maanden later, leek Jerry wat meer verontschuldigend:

"Ik wist niet dat ze zo jong was", zei hij. "Dit is het enige meisje met wie ik ooit uitging met wie ik zo jong was. Ik ging niet met haar uit. We gingen gewoon naar een restaurant, en dat was het."

Jarenlang beweerde Jerry dat hij en Shoshanna hun romantische relatie pas begonnen toen ze 18 werd. Dit is iets dat zelfs Jerry's Seinfeld-collega's volhouden. In een interview in 1998 met New York Mag zei Julia Louis-Dreyfus: "Nee, ik moest niet ineenkrimpen. Toen hij in die relatie zat, was het een gelukkige voor hem. En ze is een vreselijk aardig persoon, dus ik was er voorstander van. Kom op - wat maakt het uit? Er was niets mis mee. Ik vond het geweldig."

Terwijl de wereld een enorme deal maakte over hun relatie, of ze het nu steunden of er fel tegen waren, werd Shoshanna Lonstein snel vergeten na hun breuk. Dus waar is ze terechtgekomen?

Wat is er met Shoshanna Lonstein Gruss gebeurd?

Hoewel een van de redenen waarom Shoshanna haar relatie met Jerry beëindigde, te wijten was aan de druk om in de publiciteit te komen, streefde ze een carrière na die haar meer dan een beetje aandacht opleverde… mode. Met de hulp van haar vader, Zach Lonstein, begon Shoshanna haar eigen kledingbedrijf genaamd "Shoshanna". Een paar jaar later trouwde ze met de CEO van Round Hill Music, Joshua Gruss, en kreeg samen drie kinderen, Sienna, Angelica en Joseph. Shoshanna en Joshua gingen uiteindelijk scheiden, maar ze behield zijn achternaam.

Shoshanna is momenteel extreem actief met het runnen van haar kledinglijn, en is tevens de Style Director voor het bedrijf van Elizabeth Arden, terwijl ze een moeder is in de Upper East Side van Manhattan. Ze heeft een buitengewoon leven opgebouwd voor zichzelf en haar familie, die allemaal hun eigen dromen najagen dankzij hun moeder en vader. Shoshanna is ook zeer betrokken bij activisme, waaronder verschillende joodse liefdadigheidsinstellingen, en zit in het geassocieerd comité van het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Een snelle blik op Shoshanna's Instagram zal je vertellen dat haar familie op de eerste plaats komt. Hoewel ze een zeer ervaren zakenvrouw is, zijn haar relaties met haar kinderen en uitgebreide familie het belangrijkste in haar leven. Het is duidelijk dat ze veel verder gaat dan haar vroegere romances met beroemde beroemdheden.

Aanbevolen: