Waarom werd het 'Scream'-personage van Drew Barrymore in de eerste 12 minuten beledigd?

Inhoudsopgave:

Waarom werd het 'Scream'-personage van Drew Barrymore in de eerste 12 minuten beledigd?
Waarom werd het 'Scream'-personage van Drew Barrymore in de eerste 12 minuten beledigd?
Anonim

Terugkijkend is het voor veel fans van Drew Barrymore intrigerend dat ze daadwerkelijk in de film 'Scream' speelde. De actrice heeft toegegeven dat ze absoluut doodsbang is voor horrorfilms, dus ook al maakte 'Scream' een soort aanfluiting van dat soort films (het was horror/satire om zeker te zijn), er waren ongetwijfeld genoeg griezelige momenten op de set.

Toch is de film (en de vervolgen) de geschiedenis ingegaan als een van de meest epische van zijn tijd. Het punt is dat, gezien de sterrenkracht van Drew Barrymore zelfs toen, fans in de war waren over waarom haar personage zo vroeg in de film werd vermoord.

Wie was Drew Barrymore in 'Scream'?

Drew Barrymore speelde Casey Becker in 'Scream' uit 1996, en haar personage staat centraal in de verhaallijn aangezien ze in de openingsscène zit en het eerste slachtoffer is van de toen anonieme moordenaar. De rol was misschien van korte duur (bedoelde woordspeling), maar Drew heeft onlangs de Casey Becker nieuw leven ingeblazen voor een Halloween-kostuum, en fans zijn de franchise duidelijk niet vergeten.

In feite zullen de "overlevende" castleden binnenkort terugkeren voor de vijfde aflevering, hoewel de film al is uitgesteld vanwege pandemische regelgeving. Drew zal natuurlijk niet terugkeren, althans niet als Casey Becker. Het feit dat haar rol er een was die eindigde met de eerste film, was misschien een beetje jammer voor de actrice; sequels kunnen immers de rekeningen betalen.

Gelukkig voor Drew had ze het zowel in de jaren voorafgaand aan als in de jaren na 'Scream' erg druk, maar waarom heeft ze zich niet voor de lange termijn aangemeld?

Was Drew Barrymore de hoofdrolspeler?

Hoewel 'Scream' in 1996 werd gefilmd, was Drew Barrymore al zo'n ster dat ze datzelfde jaar meerdere rollen in meerdere films kreeg aangeboden. Barrymore was al verschenen in 'Batman Forever', 'Poison Ivy', verschillende tv-shows en natuurlijk de film 'E. T. het buitenaardse.'

Dus waarom kreeg Drew een heel kleine rol die zou betekenen dat ze niet verder kon in de 'Scream'-franchise? Het blijkt dat ze het optreden heeft gekozen.

Jaren geleden, in een interview, reflecteerde Drew Barrymore op 'Scream' en legde uit waarom ze ervoor koos om Casey te zijn in plaats van een ander personage - inclusief de hoofdrol. In feite werd de rol van Sidney, die naar Neve Campbell ging, aanvankelijk aangeboden aan Drew. Barrymore weigerde echter, omdat ze een hekel had aan de stijlfiguur van de hoofdpersoon die "erdoorheen ploeterde", maar uiteindelijk toch doorleefde.

Om te voorkomen dat dat patroon zich herha alt in de horrorfilm waarin ze zou spelen, besloot Drew dat ze een kleine rol kon spelen die het script zou omdraaien. Als mensen de naam en gelijkenis van Drew op filmposters zagen, dachten ze misschien dat ze uiteindelijk de held zou zijn, maar dat was niet zo.

Waarom stierf Casey Becker in de openingsscène?

In echte horrorfilmmode betekende een draai dat Casey Becker twaalf minuten na de aanvang van de film al nixed was en Neve de film als Sidney zou dragen. Natuurlijk vond de regisseur, Wes Craven, dat helemaal goed. Niet verwonderlijk, want Craven was een van de weinige creatievelingen waarvan de primaire producent van de film (de minder gehate Weinstein-broer) dacht dat hij het thema met succes aankon.

De dood van het openingspersonage had ook andere doelen; bij het lezen van het script vonden verschillende bijdragers dat er meer doden moesten vallen, gezien de aard van de film. Het brute einde van Casey hielp het complot voort te stuwen, vervulde Drews verlangen naar een kant-en-klare horrorfilm, en Drews betrokkenheid bij de film hielp in de eerste plaats mensen naar zich toe te trekken.

Cinema Blend wees er zelfs op hoe veel het promotiemateriaal van de film het gezicht van Drew bevatte. Dus niet alleen had de film zelf aan het einde een grote plotwending, hij begon er ook mee. Die formule was een groot succes, ook al deed Drew niet mee aan de sequels, en zorgde voor een hele reeks films die de kijkers blijven bekoren. Fans noemen 'Scream' zelfs de 'perfecte' horrorfilm.

Hoewel veel fans waarschijnlijk teleurgesteld waren dat Drew Barrymore geen grotere rol in de film speelde, verstikten het eindresultaat - en Drews creatieve inbreng - waarschijnlijk alle klachten. De film was goed uitgevoerd en Drew ging de komende jaren door met het voltooien van tal van andere hits zoals 'The Wedding Singer,' 'Never Been Kissed,' 'Charlie's Angels' en '50 First Dates.'

Hoewel veel fans het jammer vonden dat Drew niet doorging op haar horrorfilmpad, vond ze wel een thuis in rom-coms en heeft ze af en toe ook andere genres gesampled, iets dat haar hielp om een vaste waarde te worden in Hollywood, ondanks het vroege overlijden van haar personage in de grootste horrorfilm van die tijd.

Aanbevolen: