Hier is waarom fans 'beledigd' zijn door het kerstornament van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans 'beledigd' zijn door het kerstornament van Jennifer Aniston
Hier is waarom fans 'beledigd' zijn door het kerstornament van Jennifer Aniston
Anonim

Kerstmis kan een vreugdevolle tijd van het jaar zijn, maar voor Jennifer Aniston betekende de vakantie allerlei soorten drama. Dit seizoen deelde de ster van de populaire sitcom Friends een foto van een kerstboomversiering met haar fans, maar kreeg onmiddellijk te maken met een wereld van verzet. Het probleem? De handgemaakte, houten kerstversiering verwees naar een van de meest controversiële onderdelen van 2020: de pandemie. En wat Jenn als een grap leek te beschouwen, zorgde ervoor dat haar fans zich beledigd voelden.

Maar wat zei het ornament precies? Hoe reageerden fans? En waarom raakten mensen zo opgewonden over een eenvoudige kerstversiering? We hebben wat gegraven om lezers te helpen de ins en outs van OrnamentGate2020 te begrijpen.

Wat er precies gebeurde

Jennifer Aniston leek goed op weg om van de feestdagen te genieten, totdat ze iets schandaligs op Instagram plaatste: een pandemiereferentie. Op een foto die in haar verhalen werd gedeeld, onthulde Jenn dat haar kerstboomversieringen dit jaar een ornament bevatten met de tekst: “onze eerste pandemie, 2020.” Hoewel het ornament duidelijk probeerde een kerst in quarantaine te verlichten, vonden veel fans de foto niet grappig.

Volgens roddelgoeroe Perez Hilton sturen fans Jann's manier van "hitte" sinds ze de foto deelde. De sociale media van de beroemdheid zijn naar verluidt overspoeld met klachten van mensen die denken dat pandemische humor nog steeds een beetje "te vroeg" is. Hoera!

Desalniettemin meldt een peiling op de blog van Hilton dat slechts zes procent van de fans daadwerkelijk "last" heeft van het ornament. Dit kleine percentage was echter voldoende om de pagina's van Anniston te overspoelen met negatieve feedback.

Van citroenen limonade maken

Hoewel het drama rond Jen totaal negatief is, is Perez Hilton hier om een beetje humor in de situatie te brengen. In een van zijn klassieke doodles deelde de Queen of Gossip een cartoon van Jenn die met pure verwarring op reacties van fans reageerde. "Ummm," luidt haar tekstballon.

Ondanks het feit dat sommige fans in het begin boos leken te zijn over het ornament, genoten velen van hen van de cartoon van Hilton. "Mensen moeten opvrolijken", merkte een fan op. 'Het is grappig,' viel een ander in. Nog een andere fan voegde eraan toe: "We hebben wat humor nodig."

Aanbevolen: