De echte reden waarom Larry David op 'Hannah Montana' was

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Larry David op 'Hannah Montana' was
De echte reden waarom Larry David op 'Hannah Montana' was
Anonim

Fans houden van een cameo. Of het nu gaat om alle hilarische cameo's op Family Guy of die op Friends, fans hebben de neiging om ze gewoon op te eten. Tenminste, als ze goed zijn gedaan. Er zijn cameeën die in een categorie vallen die het best te omschrijven is als de "HUH!?" categorie. Dit zijn de out-of-place optredens. Degenen die weinig tot geen zin hebben. De verschijning van Larry David in een aflevering van Hannah Montana uit 2007 was ongetwijfeld zo'n cameo.

De mede-bedenker van Seinfeld en ster van Curb Your Enthusiasm heeft er absoluut een hekel aan om in het openbaar te verschijnen of iets te doen dat hem ervan weerhoudt zijn shows te schrijven of golf te spelen. Ten tweede is zijn gevoel voor humor, op papier, niet bepaald een goede bedgenoot voor de Disney Channel-show. Toch kwam Larry David opdagen voor een solide minuut van de aflevering "My Best Friend's Boyfriend" van seizoen twee en speelde een versie van zichzelf. Hier is alles wat we weten over waarom Larry David zich gedwongen voelde om te doen wat geen van zijn fans hem ooit zou verdenken te doen… uitgaan met Miley Cyrus in een pittige, kitscherige tween-show op Disney…

Waarom de cameo van Larry David over Hannah Montana nergens op sloeg

Op het moment dat Larry David zijn cameo van een minuut maakte in de aflevering van Hannah Montana, seizoen twee, was hij al een van de rijkste mannen in Hollywood. Natuurlijk was Seinfeld al lang over en in syndicatie over de hele wereld. Maar Larry's succes van Curb Your Enthusiasm was ook op zijn hoogtepunt. Het is zelfs te betwijfelen dat meer mensen hem kenden als de lieve curmudgeon/sociale moordenaar in de populaire HBO-show dan als de mede-maker van wat misschien wel de beste sitcom aller tijden is. Het punt is dat Larry David een heel specifiek beeld had in 2007. En dat beeld was niet van een man die ooit op Hannah Montana zou willen staan.

Gezien het feit dat hij een verfraaide versie van zichzelf speelt op Curb Your Enthusiasm, waren fans totaal verrast door Larry's verschijning op Hannah Montana. In feite is dit iets dat fans tot op de dag van vandaag nog steeds ontgaat. Een snelle blik op YouTube- of Reddit-borden bewijzen dat de fans van LD nog steeds niet begrijpen waarom hij dit vrijwillig zou doen. Het is niet alsof geld de reden was. Ten eerste had hij het niet nodig. Ten tweede zou geen enkele hoeveelheid geld die ervaring waard zijn… voor zover Larry waarschijnlijk zou geloven.

Dus, waarom verscheen hij op Hannah Montana? Welnu, het antwoord ligt duidelijk in de scène waarin hij zich daadwerkelijk bevond.

Larry's dochters, Cazzie en Romy David, hebben hem waarschijnlijk de hoofdrol gegeven in Hannah Montana

Hoewel we dit niet zeker weten, lijkt het vrijwel zeker dat Larry's Daughters, Cazzie en Romy de reden waren achter zijn verschijning in de aflevering van 2007, "My Best Friend's Boyfriend". De cameo voelde alsof hij erin was geglipt, omdat het absoluut geen invloed had op de plot zelf.

In de cameo wachten Larry en zijn twee dochters (gespeeld door zijn echte dochters) op een tafel in een restaurant. Alleen Larry heeft niet van tevoren gebeld, dus ze moeten wachten. Dan komt Hannah Montana binnen en krijgt meteen een tafel, ook al heeft ook zij niet van tevoren gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat Larry zijn typische (en hilarische) tirade doet en wordt gestraft door zijn dochters die hun vader, de maker van Seinfeld, lang niet zo beroemd zien als Hannah Montana. Het is een beetje grappig, maar meestal gewoon buitengewoon misplaatst.

Maar Larry deed het duidelijk voor zijn dochters…

Hoewel Larry zijn gezinsleven behoorlijk privé houdt, is het duidelijk dat hij een buitengewoon goede vader is. Dit is iets dat Cazzie in talloze interviews heeft verklaard terwijl ze haar boek "Niemand heeft hier om gevraagd" promootte. Daarom is het veilig om aan te nemen dat Larry erin geslaagd is om een cameo op Hannah Montana te krijgen voor zijn dochters die op de juiste leeftijd waren om grote fans van de show te zijn.

Bovendien vond deze cameo plaats in 2007 te midden van Larry's scheiding van Cazzie en Romy's moeder, Laurie. Dus misschien wilde Larry de uitdagende tijd een beetje gemakkelijker maken voor zijn dochters door ze op hun favoriete show te krijgen. Hoe dan ook, fans vonden het een beetje vreemd. Maar Miley Cyrus zelf heeft het zich altijd herinnerd.

In 2017, voordat ze een muzikale gast was op Saturday Night Live met Larry hosting, herinnerde de wereld de wereld aan zijn beruchte cameo. Hoewel Larry nooit heeft ingegaan op de redenen waarom hij in de show verscheen, lijkt het erop dat de antwoorden bij zijn liefde voor zijn dochters liggen. Waarderen de fans het? Niet echt nee. Maar hopelijk deden Romy en Cazzie dat wel.

Aanbevolen: