Herinner je je de onwaarschijnlijke rol van 'You' Star Penn Badgley in 'John Tucker Must Die'?

Inhoudsopgave:

Herinner je je de onwaarschijnlijke rol van 'You' Star Penn Badgley in 'John Tucker Must Die'?
Herinner je je de onwaarschijnlijke rol van 'You' Star Penn Badgley in 'John Tucker Must Die'?
Anonim

Als veel mensen decennia later terugkijken op hun tienerjaren, herinneren ze zich niet voor niets veel geweldige tijden. Veel mensen krijgen tenslotte hun eerste baan als tiener, wat betekent dat ze voor het eerst hun eigen geld hebben, maar niet de meeste verantwoordelijkheden hebben waar volwassenen mee te maken hebben. Als gevolg van deze feiten weten de machthebbers in Hollywood dat tieners geld te besteden hebben, dus produceren ze films die speciaal zijn ontworpen voor jonge kijkers.

Gelukkig zijn er veel tienerfilms geweest die in de jaren sinds ze werden uitgebracht als klassiekers werden beschouwd. Aan de andere kant zijn sommige echt goede tienerfilms veel te vaak over het hoofd gezien. Not Another Teen Movie had bijvoorbeeld een geweldige cast en lachte geweldig, daarom wordt de film onderschat. Bovendien zijn te veel mensen de tienerfilm John Tucker Must Die uit 2006 vergeten, wat jammer is, vooral omdat de rol van Penn Badgley in de film zo opmerkelijk is.

Penn Badgley's belangrijkste aanspraken op roem zijn 'Jij' en 'Gossip Girl'

In de afgelopen jaren leek het alsof er dagelijks nieuwe tv-shows in première gaan op de netwerken en streamingdiensten. Ondanks dat is er echter nog steeds maar zoveel ruimte voor shows om te slagen, dus slechts een kleine greep uit de series die op een bepaald moment worden uitgezonden, zal enig echt succes opleveren. Met dat in gedachten, wanneer een acteur schittert in een enkele hitshow, moeten ze hun gelukkige sterren bedanken. Meer dan dat, wanneer een acteur alle kansen verbreekt door in meer dan één hitserie te spelen, is dat alsof hij twee keer door de bliksem wordt geraakt. Gelukkig voor Penn Badgley heeft hij twee hitseries over zijn filmografie.

Nadat Penn Badgley begin jaren 2000 zijn eerste penseel met acteersucces kreeg toen hij speelde in The Young and the Restless, werd hij echt beroemd toen Gossip Girl voor het eerst in première ging. Gecast als een van de hoofdpersonen van de show, Dan Humphrey, speelde Badgley in Gossip Girl van 2007 tot 2012. Na enkele jaren van relatieve anonimiteit na de finale van Gossip Girl, stond Badgley in de schijnwerpers nadat hij de hoofdrol in de populaire Netflix-serie had gekregen. Jij. Omdat Badgley ongelooflijk griezelig is als de ster van You, had iedereen het over hem toen de show de wereld stormenderhand veroverde. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat de hoofdrol in You veel geld heeft toegevoegd aan de bankrekeningen van Badgley.

Penn Badgley's Opmerkelijke John Tucker Must Die Role

Toen John Tucker Must Die in 2006 werd uitgebracht, werd het op twee manieren gepromoot bij bioscoopbezoekers. Allereerst concentreerden de commercials voor John Tucker Must Die zich op vier jonge vrouwen die samenkomen om wraak te nemen op hun gedeelde vreemdgaande vriendje. Bovendien plaatste 20th Century Fox de herkenbare sterren van John Tucker Must Die op de voorgrond, waaronder Brittany Snow, Ashanti, Jesse Metcalfe en Sophia Bush. Aan de andere kant was het gezicht van Penn Badgley nooit te zien in de hoofdtrailer van John Tucker Must Die.

Gezien het feit dat Penn Badgley geen grote ster was toen John Tucker Must Die werd uitgebracht, is het logisch dat hij niet in de hoofdtrailer van de film verscheen. Echter, na het zien van John Tucker Must Die, lijkt het enigszins vreemd dat Badgley geen deel uitmaakte van de promotie van de film. Het personage van Badgley was op zijn zachtst gezegd buitengewoon belangrijk voor de plot van de film.

In de film John Tucker Must Die speelde Penn Badgley de broer van het titulaire personage, Scott Tucker. In tegenstelling tot zijn gemene broer of zus, is Scott Tucker de belichaming van de tienerfilm good guy. Als gevolg hiervan wordt de hoofdpersoon van John Tucker Must Die, Kate Spencer, verliefd op het personage van Badgley. Scott en Kate lijken zelfs zo lief samen dat toen Brittany Snow werd gevraagd of ze wilde dat haar personage, Kate, nog steeds bij Badgley's Scott zou zijn, ze onthulde dat ze geworteld was in het fictieve paar. "Ik hoop het! Ik weet het niet, ik ben een lieverd van de middelbare school. Ik weet zeker dat als ze niet nog steeds samen zijn, ze nog steeds echt goede vrienden zijn omdat ze samen naar podcasts luisterden en de originele hipsters waren."

Bovenop het feit dat het vreemd is dat het personage John Tucker Must Die van Penn Badgley grotendeels is vergeten, kunnen fans van de show Je schrikken van zijn rol in de film. Immers, hoewel Badgley's Gossip Girl-personage in eerste instantie een lieverd leek, naarmate de show vorderde, werd het duidelijk dat Dan zeker een duistere kant had. Het is zelfs gemakkelijk om te beweren dat Dan het meest manipulatieve personage van Gossip Girl was. Met dat in gedachten en hoe effectief Badgley is geweest in het spelen van een engerd in jou, is het interessant om hem een oprechte tiener te zien spelen.

Aanbevolen: