Houdt Penn Badgley van zijn YOU-personage Joe?

Inhoudsopgave:

Houdt Penn Badgley van zijn YOU-personage Joe?
Houdt Penn Badgley van zijn YOU-personage Joe?
Anonim

Het Netflix-drama YOU heeft karakters die variëren van lief tot gek, en Penn Badgley's hoofdpersoon Joe Goldberg staat centraal in dit alles. In het eerste seizoen leeft hij zijn beste leven in NYC en v alt hij voor Beck (Elizabeth Lail), een meisje dat zijn boekwinkel binnenkomt. Het loopt niet goed af voor haar, want ze verliest letterlijk haar leven als gevolg van haar betrokkenheid bij hem. In seizoen twee v alt hij voor Love Quinn, gespeeld door Victoria Pedretti naar wie mensen graag kijken in Bly Manor. Hoewel ze even slecht en verschrikkelijk lijken, is Joe nog steeds een meester als het gaat om emotionele manipulatie en het gebruiken van mensen als pionnen.

Terwijl fans wachten op het derde seizoen van deze snelle show, is het tijd om een interessante vraag te stellen: houdt Penn Badgley van zijn YOU-personage, Joe Goldberg?

Niet veel plezier

Penn Badgley ging vroeger uit met zijn Gossip Girl-medespeler Blake Lively, en of hij nu Dan of Joe speelt, hij is absoluut een damesman… maar een heel enge.

Badgley heeft verteld dat het niet leuk is om Joe te portretteren. In een interview met Variety legde hij uit: "Joe spelen is niet zo'n ontzettend leuke ervaring."

Omdat Joe in het tweede seizoen naar Los Angeles verhuist en zijn volgende obsessieve reis begint, ging Badgley heel diep over zijn karakter. Hij zei dat het "nog meer isolerend" was en vergeleek de "ruimte" van Californië met "de leegte" die Joe binnenin heeft.

De acteur zei ook dat, omdat het zo moeilijk was om dit personage te portretteren, hij enige opluchting zou hebben als hij een pauze nam van het filmen van het seizoen. Hij zei: Hij is een beetje een onderdrukkend karakter, zo niet extreem, en er is iets dat ik ervaar als ik hem speel. Dus alleen privé waren de weekenden een toevluchtsoord, omdat ik in L. A. kon leven als een normaal mens. Het was soms echt verfrissend.”

Het is logisch dat hij er zo over denkt als hij dit personage speelt, aangezien Joe rondsluipt, veel pijn heeft en niet weet hoe hij om moet gaan met alle negatieve gevoelens die hij heeft.

Joe is gek en gevaarlijk

Badgley herinnert mensen er altijd aan dat Joe gevaarlijk is. In een Entertainment Weekly-interview legde hij uit: "Joe is niet echt op zoek naar ware liefde. Hij is niet echt iemand die gewoon iemand nodig heeft die van hem houdt. Hij is een moordenaar! Hij is een sociopaat. geobsedeerd."

De acteur vertelde ook dat het niet de juiste manier is om te willen dat Joe en Love (of Joe en Beck, vanaf het eerste seizoen) nog lang en gelukkig leven. Joe is tenslotte een echt gevaarlijk persoon, en dat zal niet veranderen. Hij vertelde EW: "Je kunt jezelf niet voor de gek houden door te denken dat hij gewoon iemand nodig heeft die bij hem past. Niemand is geschikt voor hem!"

Het is goed om te onthouden dat dit iemand is die mensen opsluit in glazen kooien…

Joe is een metafoor

Penn Badgley, die nog eens diep ging, deelde met Today dat het interessant is om te onderzoeken waarom mensen Joe zo leuk vinden. Het lijkt alsof de acteur Joe als een metafoor ziet.

Badgley zei: "Ik zie hem niet als een afbeelding van een echte persoon, ik zie hem als een weergave van het deel van ons dat zich met hem identificeert. Het deel van ons dat een trol is; dat deel van ons dat slachtoffer de schuld geeft; het deel van ons dat bevoorrecht en blind is. Het is de bedoeling dat we ons met hem identificeren."

Badgley deelde ook in een interview met In Style dat hij begrijpt dat mensen Joe vertederend vinden. Hij zei dat Joe "sympathiek en zelfs eerlijk en dapper" kan zijn en dat hij de posterjongen kan zijn voor een feministisch vriendje. Het is absoluut waar dat er momenten zijn in zijn relaties met Beck en Love dat hij lief is en het lijkt alsof hij een goede vent is. De acteur zei dat de show "werkt" omdat Joe een baseballpet opzet en mensen hem echt niet kunnen herkennen. Alle elementen van Joe's verhaal komen zo naadloos samen, en het is gemakkelijk om van hem te houden in de ene scène en hem absoluut te haten in de volgende.

Uiteindelijk, hoewel veel fans van JOU denken dat Joe Goldberg knap is en een onberispelijk vriendje, is dat zeker niet het geval. Hij is een van de gevaarlijkste partners op tv en het is goed om dat te onthouden. Zelfs Penn Badgley vindt zijn personage moeilijk te spelen, en hoewel hij de fanfare rond Joe krijgt, vindt hij dat mensen Joe's kwade instincten in hun achterhoofd moeten houden.

Aanbevolen: