Jesse Metcalfe lijkt diep spijt te hebben van de hoofdrol in John Tucker Must Die, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Jesse Metcalfe lijkt diep spijt te hebben van de hoofdrol in John Tucker Must Die, hier is waarom
Jesse Metcalfe lijkt diep spijt te hebben van de hoofdrol in John Tucker Must Die, hier is waarom
Anonim

De donkere tienerkomedie John Tucker Must Die ging in première in juli 2006 en werd uiteindelijk een behoorlijk kassucces door wereldwijd $ 68 miljoen te verdienen. De film speelde Jesse Metcalfe als het titulaire personage, evenals Brittany Snow, Ashanti, Sophia Bush, Arielle Kebbel en Jenny McCarthy.

Vandaag bekijken we of Jesse Metcalfe - die beroemd werd als John Rowland in de dramashow Desperate Housewives - spijt heeft van de hoofdrol in het project. Blijf scrollen om erachter te komen hoe de acteur vandaag over de film denkt!

Jesse Metcalfe verontschuldigde zich namens John Tucker

Jesse Metcalfe gaf toe dat hij wist dat John Tucker een slechterik was voordat hij de rol op zich nam, maar hij probeerde hem niet te veroordelen. Metcalfe gaf toe dat hij zich concentreerde op het begrijpen hoe John Tucker werd wie hij is toen hij de rol speelde. In een interview met Glamour opende de acteur zich over de rol. "Je moet uit een plaats van rechtvaardiging komen om je personages sympathiek te houden," zei Metcalfe. "John was voor een deel een product van zijn omgeving - een hiërarchie op de middelbare school die draait om atletische prestaties en de rechten die het bevordert. Dit is geen excuus voor zijn acties, maar ondersteunt ze in veel opzichten."

Hoewel Metcalfe er geen spijt van heeft dat hij in het project speelde, gaf hij wel toe dat hij zich ervan bewust was hoe problematisch zijn karakter was. "Zijn gevoel van recht, zijn vrouwenhaat, zijn oneerlijkheid… waar moet ik beginnen?" Metcalfe gaf toe, terugdenkend aan het gedrag van zijn personage in de film. "Er is een totale roekeloosheid waarin hij omging met de harten van vier adolescente, jonge vrouwen die hij zowel manipuleerde als gebruikte." De acteur voegde eraan toe dat hij het personage niet zou veranderen omdat het een cruciaal onderdeel van de verhaallijn was."Het heet John Tucker Must Die," zei Metcalfe. "Als ik John Tucker had veranderd en het personage had gecorrigeerd, was er geen film geweest."

De acteur gaf wel toe dat hij plezier moest hebben. "Ik dacht dat de film een leuke gelegenheid was om mijn middelbare schooltijd als de populaire jock opnieuw te beleven, terwijl ik hem tegelijkertijd parodieerde," zei Metcalfe. "Maar mijn eigen middelbare schoolervaring leek in niets op die van John Tucker." Metcalfe voegde eraan toe dat hij begrijpt waarom het personage zo controversieel werd. "John Tucker is absoluut niet het type man met wie ik zou willen dat mijn toekomstige dochter aan het daten is", legt de acteur uit. "Het archetype 'John Tucker' is echter zo oud als de tijd, of op zijn minst zo oud als Amerika. We beslissen collectief wie we naar de hoogste posities in onze sociale hiërarchie verheffen, en ik heb goede hoop dat er dingen veranderen."

De acteur voegde eraan toe dat mensen hem in het openbaar nog steeds John Tucker noemen, maar dat de echte John Tucker, acteur Jonathan Tucker, geen fan is van de naam."Ik kwam hem een keer op straat in Vancouver tegen en werkte allebei aan verschillende projecten in Canada", onthulde Metcalfe. "Hij vertelde me dat John Tucker de vloek van zijn bestaan was, omdat iedereen, weet je, altijd naar die film refereerde als ze hem bedoelden."

Hoe denkt Jesse Metcalfe vandaag over de film?

Hoewel Metcalfe begrijpt dat zijn karakter geen geweldig rolmodel is, vindt hij de film nog steeds goed. In een interview met TooFab gaf de acteur toe dat de film eindelijk de erkenning krijgt die hij verdient, aangezien het een tienercultklassieker is geworden sinds de release in 2006.

"De film werd volledig gepand, weet je, [dus] het feit dat het een beetje de status van tienerkomedie-cultklassieker heeft bereikt, is een aangename verrassing," zei Metcalfe. "Ik heb het gevoel dat dit het soort film is dat echt van generatie op generatie is doorgegeven, van oudere broers en zussen naar jongere broers en zussen."

De acteur voegde eraan toe dat hij trots is op het werk dat de cast aan het project heeft geleverd. "Ik ben best trots op de film. Ik vind het eigenlijk heel goed gedaan, echt goed geregisseerd door Betty Thomas en er zijn veel geweldige acteurs in de film die een zeer succesvolle carrière hebben gehad", voegde hij eraan toe. "Ik vind de film hilarisch. Ik denk dat hij eindelijk de erkenning krijgt die hij verdient."

Metcalfe prees ook de vrouwelijke cast voor hun werk aan de film. "Ik had vier vrouwelijke costars en ik moest ze allemaal kussen", vertelde Metcalfe aan Us Weekly. "[Ashanti] was echt cool, echt nuchter. … En ook nog een heel goede acteur. Ik denk niet dat ze veel acteerervaring had in die tijd, maar ze maakte wel indruk op me."

Aanbevolen: