Dit lastige interview met Dr. Phil had nooit mogen plaatsvinden

Inhoudsopgave:

Dit lastige interview met Dr. Phil had nooit mogen plaatsvinden
Dit lastige interview met Dr. Phil had nooit mogen plaatsvinden
Anonim

Het was Oprah Winfrey die Dr. Phil op de kaart zette. Al snel was hij populair genoeg om zijn eigen show te beginnen, een show die op dit moment nog steeds aan de gang is, met 20 seizoenen in de achterstand.

Zijn run is niet zonder controverse geweest en in werkelijkheid hebben we gezien dat fans en vroegere gasten hem in het verleden voorgoed probeerden te annuleren. We kunnen ook voormalige werknemers aan die lijst toevoegen, waardoor de backstage-sfeer een giftige is.

Natuurlijk is het inmiddels algemeen bekend dat Danielle Bregoli ook geen fan was. Hoewel ze beroemd werd vanwege de show, heeft ze Dr. Phil keer op keer op scherp gezet.

Met dat gezegd zijnde, zei Dr. Phil gaat verder. Wat we vandaag zullen laten zien, is een voorbeeld van een interview dat mogelijk over de schreef is gegaan. Dr. Phil interviewde een patiënte genaamd Jesica, die leed aan een persoonlijkheidsstoornis. Het interview was moeilijk om naar te kijken gezien haar zorgen. Terugkijkend moest deze achter gesloten deuren plaatsvinden.

Jerica heeft 10 verschillende persoonlijkheden

Het was een moeilijke aflevering om te zien, omdat Jerica worstelde met elke vraag die haar werd gestuurd in de Dr. Phil-show. De gast leed aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis en het verpestte haar dagelijks leven. “Deze stoornis heeft elke relatie in gevaar gebracht of verpest; iedereen loopt van me weg. Mensen zijn bang voor me.”

In de show zou Jerica ook de eigenschappen van haar verschillende persoonlijkheden onthullen, en Cleo de meest dominante van allemaal noemen.

"Cleo, het krachtigste programma, maakt een man meestal bang als ik een relatie heb en ze blokkeren me en rennen weg."

Toegevoegd aan de schok van dit alles, heeft Jerica ook een Franse persoonlijkheid waarvan wordt gezegd dat ze uit Parijs komt, hier is de wending, ze spreekt geen Frans, maar wanneer de persoonlijkheid naar buiten komt, is ze volledig vloeiend in het spreken van de taal.

Het is een aflevering waar nog steeds over wordt gesproken door fans dankzij platforms zoals YouTube.

Volgens sommige fans is Dr. Phil misschien te ver gegaan met dit interview. Fans waren niet al te blij.

Fans denken dat Dr. Phil niet voldoende uitgerust was om het interview aan te gaan

Voor het grootste deel lijken fans het erover eens te zijn dat dit soort interviews niet op televisie hadden mogen plaatsvinden, en in plaats daarvan moest het achter gesloten deuren plaatsvinden.

"Dit is het soort patiënt dat niet in zo'n tv-show had mogen zijn. Ik voel echt met haar mee, het is duidelijk dat ze ernstige trauma's heeft opgelopen in haar leven."

Voor sommigen op YouTube werden de video en het interview als ongemakkelijk bestempeld, hoewel veel fans het als triest in plaats van ongemakkelijk bestempelden.

"Deze vrouw is diep gekwetst. Dit is geen ongemakkelijk moment, het is een mentale breuk. Het is zo pijnlijk om te zien. Ik handel echt voor haar."

"Ik heb PTSS en ik heb in deze situatie gezeten. Het is zo triest om iemand anders zo te zien, zo gedissocieerd dat je helemaal niets weet, en je staart gewoon naar voren en friemelt je volledig gebroken te voelen Ik hoop dat het beter met haar gaat."

Fans vermeldden dat een dergelijke situatie zou kunnen voortkomen uit een traumatische episode of situatie die jaren eerder plaatsvond. Desalniettemin was het een moeilijke aflevering om naar te kijken.

Sommige gasten hebben in het verleden uitgehaald naar Dr. Phil en beweren dat hij gasten uitbuit, alleen om het nog erger te maken en ze aan hun lot over te laten zodra de show voorbij is.

Dr. Phil's gasten hebben in het verleden gevochten

Volgens Danielle Bregoli exploiteert 'The Dr. Phil Show' gewoon mensen in moeilijkheden voor amusementsdoeleinden.

Naast pagina zes, vermeldde Bregoli dat de show er geen enkele interesse in heeft om op te volgen zodra de gast in de show verschijnt: Mijn moeder tekende een toestemming voor het vrijgeven van informatie om voortgangsrapporten rechtstreeks van Turn-About naar de 'dr. Phil'-show. Dus als je zegt dat je geen f–king feedback van hen hebt, is dat niet waar!”

“Ik ga naar je show om hulp te krijgen en jij maakt mijn leven erger? Ik ben door die jaren heen gekomen zonder hulp van jou, het enige wat je hebt gedaan is meer trauma aan mijn leven toevoegen, vervolgde de tiener.

Dr. Phil viel in en verklaarde dat wat er ook gebeurt na de show tussen de gast en de faciliteit is, hoewel Bregoli opnieuw bezwaar zou maken tegen de verklaring en vermeldde dat het een manier was voor Dr. Phil om zijn gezicht te redden.

In werkelijkheid hebben fans in het verleden meer dan een paar keer geprobeerd Dr. Phil te annuleren vanwege zijn verontrustende manieren. Maar ondanks het verzet is hij er nog steeds en doet hij zijn ding.

Aanbevolen: