‘Fantastic Beasts: Secrets of Perkamentus’: de oorlog tegen dreuzels begint

Inhoudsopgave:

‘Fantastic Beasts: Secrets of Perkamentus’: de oorlog tegen dreuzels begint
‘Fantastic Beasts: Secrets of Perkamentus’: de oorlog tegen dreuzels begint
Anonim

Warner Bros. heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore, het derde deel in de Harry Potter spin-off franchise.

Na de avonturen van magizoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne), Albus Dumbledore (Jude Law) en de gevaarlijkste schurk van de tovenaarswereld, Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen), belooft de twee minuten durende clip weer een geweldig avontuur, met Harry Potter's gebruikelijke concept van goed versus kwaad.

De oorlog tegen Dreuzels begint

Terwijl de Harry Potter-franchise voornamelijk gericht was op de gevaren die Lord Voldemort vormde voor Harry Potter en zijn vrienden, toont de Fantastic Beasts-serie films het grotere geheel, met details over de oorlog van Grindelwald tegen dreuzels (ook bekend als niet-magische folk).

Grindelwald wil heersen over de Dreuzelwereld - en zijn inspanningen gaan alleen door zoals te zien is in de trailer. Naarmate hij meer en meer supporters krijgt, wordt de tovenaar krachtiger, terwijl Newt, Perkamentus en de goeden een manier vinden om een einde te maken aan zijn wandaden. Er is een scène waarin Perkamentus naar het flesje kijkt met het bloedpact dat door Grindelwald en hemzelf is gesloten, waardoor kijkers zich afvragen of hij een manier heeft gevonden om het te verbreken.

The Secrets of Dumbledore-trailer is een droom die uitkomt voor Harry Potter-fans. We keren terug naar Zweinstein, bezoeken de Kamer van Hoge Nood, kijken hoe Perkamentus een ander huis dan Griffoendor erkent (ongelooflijk hoe de tovenaar ging van 3 punten aan Huffelpuf en vervolgens 60 aan Griffoendor!).

Er zijn ook momenten waarop nieuwe personages worden onthuld. Aan het begin van de trailer van Secrets of Dumbledore zien we Newt en Theseus (Callum Turner) aankomen bij Hog's Head pub in Zweinsveld, en vragen naar Albus Perkamentus. Daar ontmoeten ze een man die beweert dat Perkamentus zijn broer is - en we ontdekken dat het Desiderius (Richard Coyle) in het echt is! De laatste keer dat we Desiderius Perkamentus zagen was in Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011), waar het personage werd gespeeld door de Ierse acteur Ciarán Hinds.

Newt en Theseus "draaien" in een poging om te ontsnappen uit het hol van een angstaanjagend magisch wezen, wat een attente herinnering is aan Harry en Rob die proberen te ontsnappen uit het hol van Aragog in Harry Potter en de Geheime Kamer.

Iedereens favoriete bewoner Dreuzel Jacob (Dan Fogler) ontvangt een eigen toverstok, maar we moeten nog ontdekken of deze magische eigenschappen bevat of gewoon een charme is om hem te beschermen tegen de vooroordelen tegen zijn soort in de tovenaarswereld. Mads Mikkelsen is een waardige vervanger voor Johnny Depp, hij speelt Grindelwald met zo'n overtuiging dat het moeilijk te geloven is dat hij niet al die tijd het personage was. En hij hanteert de oudere toverstok!

We moeten het grote gevecht tussen Perkamentus en Grindelwald nog zien, dat Warner Bros. lijkt te bewaren voor het grote scherm.

Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore verschijnt 15 april 2022.

Aanbevolen: