Harry Potter: 15 karakters die sterk genoeg zijn om Perkamentus aan te pakken (en 10 veel te zwak)

Inhoudsopgave:

Harry Potter: 15 karakters die sterk genoeg zijn om Perkamentus aan te pakken (en 10 veel te zwak)
Harry Potter: 15 karakters die sterk genoeg zijn om Perkamentus aan te pakken (en 10 veel te zwak)
Anonim

Albus Perkamentus is een extreem krachtige tovenaar in de wereld van Harry Potter. Het is moeilijk je iemand voor te stellen die sterk genoeg is om hem in een duel te verslaan. Toch zijn er sommigen die dat wel zouden kunnen. Veel van de tovenaars en heksen uit de Harry Potter-wereld zijn echter te zwak om met Perkamentus te duelleren. Er zijn echter verrassend veel mensen die sterk genoeg zijn. We zullen ingaan op de redenen waarom we denken dat ze in staat zouden zijn om Perkamentus te verslaan - of op zijn minst een beetje opgewassen te zijn tegen - Perkamentus in een duel. Wat betreft degenen die te zwak zijn, we zullen ingaan op waarom ze Perkamentus niet konden verslaan.

Perkamentus is niet alleen geweldig in duelleren, hij is ook een meesterstrateeg. Dus om sterk genoeg te zijn om hem te verslaan - of hem op zijn minst wat problemen te bezorgen - zou je een genie moeten zijn, slecht of niet. In dezelfde geest zijn degenen die te zwak zijn om hem te verslaan meer dan waarschijnlijk onintelligent, of in ieder geval niet zo intelligent als Perkamentus zelf. Om Perkamentus te verslaan, moet je vastberaden en dapper zijn. Je moet nooit opgeven en doorgaan, wat er ook gebeurt. Omdat Perkamentus dat zeker zal doen.

Welkom bij: 15 karakters die sterk genoeg zijn om Perkamentus te verslaan (en 10 veel te zwak).

25 Sterk genoeg: Voldemort

Afbeelding
Afbeelding

Ja, dat klopt. De Duistere Heer zelf zou Perkamentus kunnen verslaan. Het komt natuurlijk zelden voor dat dat in de boeken of in de films gebeurt. Omdat, weet je, Voldemort doodsbang was voor Perkamentus. Maar als hij zou willen, zou Voldemort Perkamentus absoluut kunnen verslaan in een duel. Voldemort kent zijn weg met een toverstok. Niet alleen dat, maar hij - net als Perkamentus - weet van toverstokkenleer, wat waarschijnlijk een voordeel zou zijn in een duel. Voldemort is ook een kwaadaardig genie, die in staat zou zijn om te anticiperen op de bewegingen van Perkamentus voordat hij ze zelfs maar had gemaakt. Er is een reden waarom ze in het vijfde boek in een patstelling terechtkomen.

24 Veel te zwak: Lucius Malfidus

Afbeelding
Afbeelding

Vooral na tijd in Azkaban te hebben doorgebracht, kon Lucius Malfidus Perkamentus absoluut niet verslaan. Toegegeven, hij kon dat niet, zelfs niet op het toppunt van zijn krachten. Hier zijn een aantal redenen voor. Een reden is dat, hoewel Lucius Malfidus redelijk intelligent kan zijn, hij geen genie is. En je hebt een geniaal intellect nodig om Perkamentus te verslaan of op zijn minst een match voor hem te zijn. Een andere reden is dat Lucius Malfidus veel dingen is, maar dapper is er niet een van. Hij is een lafaard die zou opgeven bij het eerste teken dat hij misschien verslagen zou worden.

23 Sterk genoeg: Gellert Grindelwald

Afbeelding
Afbeelding

Gellert Grindelwald is een van de weinige mensen die daadwerkelijk een duel aangaat met Perkamentus in de wereld van Harry Potter. Hoewel hij uiteindelijk werd verslagen, weten we dat hij goed heeft gevochten. Hij en Perkamentus lijken eigenlijk opmerkelijk veel op elkaar. Daarom konden ze het zo goed met elkaar vinden toen ze jonger waren. Grindelwald is net als Perkamentus een genie. Een kwaadaardig genie, let wel, maar toch een genie. Hij is, net als Perkamentus, een meesterstrateeg. We denken dat de twee aan elkaar gewaagd zouden zijn en dat het alle vaardigheden van Perkamentus zou vergen om Grindelwald te verslaan als ze ooit de kans hadden gehad om weer te vechten.

22 Veel te zwak: Dolores Umbridge

Afbeelding
Afbeelding

Dolores Omber was misschien een geduchte vijand voor Harry en zijn vrienden op Zweinstein, maar ze zou geen partij zijn voor Perkamentus. Hoewel ze in staat is tot behoorlijk indrukwekkende magie, en zelfs op de een of andere manier een lichamelijke Patronus beheert, komt ze niet in de buurt van het niveau van Perkamentus. Ze is ook lang niet intelligent genoeg om te anticiperen op de volgende stappen van Perkamentus. Bovendien is ze niet dapper of vastberaden genoeg om door te vechten als het moeilijk wordt. Ze verschuilt zich liever achter haar gezag, of iemand anders, dan een echt duel aan te gaan.

21 Sterk genoeg: Narcissa Malfidus

Afbeelding
Afbeelding

Narcissa Malfidus was in staat om de Heer van het Duister Voldemort zelf voor de gek te houden. Haar vastberadenheid en moed blijkt uit haar plan om Voldemort te ondermijnen en haar zoon Draco te beschermen. Ze was bereid haar gezin te redden, koste wat kost. Dat laat zien dat ze meer dan vastberaden en dapper genoeg is om het op te nemen tegen Perkamentus. Haar plan om Draco te beschermen laat ook zien dat ze in staat is tot strategieën, en dat redelijk snel. Ze wilde tenslotte met haar familie weglopen van de Slag om Zweinstein en dat is precies wat ze deed. Ze zou met weinig problemen kunnen anticiperen op de bewegingen van Perkamentus.

20 Veel te zwak: Peter Pippeling

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel hij op Zweinstein in Griffoendor werd gesorteerd, is Peter Pippeling niet dapper. Hij was een van de makers van de Marauder's Map en is in staat tot de geavanceerde magie die nodig is om een Animagus te worden, maar dat is waarschijnlijk te danken aan de hulp van zijn veel intelligentere vrienden. Pippeling is sluw, maar hij is geen genie en zou daarom geen partij zijn voor Perkamentus. Perkamentus zou hem gemakkelijk kunnen verslaan en zelfs elimineren. Pettigrew bracht een groot deel van zijn leven door ondergedoken. Verstopt achter zijn machtigere vrienden, verstopt in zijn Animagus-vorm, verstopt achter Voldemort. Het soort persoon dat dat zou doen, is absoluut geen partij voor een van de grootste tovenaars in de geschiedenis, Albus Perkamentus.

19 Sterk genoeg: Bellatrix Lestrange

Afbeelding
Afbeelding

Bellatrix was Voldemorts rechterhand. Om zo'n felbegeerde positie onder Dooddoeners te krijgen, moet ze een krachtige en intelligente heks zijn geweest. Dapper zouden we haar niet noemen, maar vastberaden is ze. Ze was tot het einde loyaal aan Voldemort, wat er ook met haar gebeurde. Dat toont haar vastberadenheid. Al deze kenmerken zouden haar een geduchte tegenstander maken voor zelfs Perkamentus. Na Voldemort zelf is zij waarschijnlijk de meest waarschijnlijke op deze lijst om Perkamentus te verslaan. Ze zou zijn bekwame toverstokwerk kunnen evenaren en mogelijk zelfs anticiperen op zijn bewegingen.

18 Veel te zwak: Barty Crouch Jr

Afbeelding
Afbeelding

Barty Krenck Jr. is behoorlijk intelligent, dat gunnen we hem. Hij slaagde erin een Schouwer na te doen en leverde Harry aan Voldemort. Hij gleed echter uit. Hij gedroeg zich niet altijd zoals de echte Alastor (Mad Eye) Moody zou hebben gehandeld. Hij nam Harry uit het zicht van Perkamentus en daarvoor betaalde hij een prijs. Perkamentus realiseerde zich natuurlijk dat er iets mis was en kwam Harry te hulp. Daarom denken we dat Barto Krenck Jr. Perkamentus niet zou kunnen verslaan. Hoewel ze allebei over geavanceerde magische vaardigheden beschikken, zou Perkamentus wel kunnen anticiperen op de bewegingen van Krenck Jr., terwijl hij die van Perkamentus niet zou kunnen voorspellen.

17 Sterk genoeg: Severus Sneep

Afbeelding
Afbeelding

Severus Sneep was een dubbelagent, een van Voldemorts Dooddoeners terwijl hij lesgaf op Zweinstein en in het geheim Perkamentus hielp. De vaardigheid die hiervoor nodig was, is intens. Sneep moest niet alleen een volleerd Occlumens zijn, wat betekent dat hij andere tovenaars of Legilimens ervan kon weerhouden zijn gedachten te lezen, hij moest ook moedig en vastberaden zijn. Om nog maar te zwijgen over de vereiste slimheid en sluwheid. Gelukkig had Sneep dat allemaal gedekt. Daarom denken we dat Sneep een match zou zijn voor Perkamentus. Gelukkig stonden de twee voor Perkamentus aan dezelfde kant. Zoals Sneep, als hij het echt zou proberen, een goede kans zou hebben om Perkamentus te verslaan.

16 Veel te zwak: Draco Malfidus

Afbeelding
Afbeelding

Als zijn moeder en Sneep's onbreekbare gelofte er niet waren geweest, had Draco waarschijnlijk zijn zesde jaar op Zweinstein niet overleefd. Zijn pogingen om de ondergang van Perkamentus te bewerkstelligen waren allemaal niet succesvol. Zonder Harry had Draco de Slag om Zweinstein waarschijnlijk niet overleefd. Draco wordt vaak gered door anderen en was uiteindelijk niet in staat Perkamentus te elimineren of op enigerlei wijze pijn te doen. Hij had de hulp van de Dooddoeners nodig om dit te doen en uiteindelijk bracht Sneep de genadeklap uit. Vanwege zijn gebrek aan moed en vastberadenheid, zou Draco gemakkelijk moe worden in een duel met Perkamentus. Hoewel hij enigszins intelligent is en in staat is tot indrukwekkende magie, is hij geen genie en bevindt hij zich niet op het niveau van Perkamentus, qua magie. Daarom zou het hoofd van Zweinstein Draco gemakkelijk kunnen verslaan.

15 Sterk genoeg: Minerva Mcgonagall

Afbeelding
Afbeelding

Alleen de beste van de besten kunnen lesgeven op Hogwarts. En dat geldt zeker voor Minerva McGonagall. Ze is niet alleen bedreven in Transfiguratie en kent haar weg met een toverstok, ze is ook opmerkelijk intelligent. Ze zou zeker een partij zijn voor Perkamentus in een duel, in staat om zijn bewegingen te anticiperen voordat hij ze maakte. De twee zouden zo aan elkaar gewaagd zijn dat het moeilijk te zeggen is wie er zou winnen. Misschien Perkamentus, maar alleen bij een haar. En hij zou al zijn ongelooflijke vaardigheden met magie nodig hebben om dat te doen.

14 Veel te zwak: Fenrir Greyback

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Fenrir Vaalhaar een angstaanjagend personage is, zou hij geen partij zijn voor Perkamentus. Het schoolhoofd van Zweinstein zou hem elke keer te slim af zijn. Greyback is in de eerste plaats een wezen van brute kracht, niet erg slim met een toverstok of helemaal niet, eigenlijk. Absoluut geen intellect op geniaal niveau met extreme kennis van magie zoals Perkamentus. Hij is niet de gelijke van Perkamentus en daarom kon hij hem niet verslaan in een duel. Tijdens de Slag om Zweinstein wordt hij in een duel verslagen door Hermelien, wat aantoont dat hij geen buitengewone magische vaardigheid heeft. En dat is een vereiste om Perkamentus te verslaan of op zijn minst te vertragen.

13 Sterk genoeg: Kingsley Shacklebolt

Afbeelding
Afbeelding

Kingsley Shacklebolt is een krachtige tovenaar. Hij is lid van de Orde van de Feniks en vecht regelmatig met Voldemort en de Dooddoeners. Bovendien is Shacklebolt een Schouwer, een lid van een elitemacht van tovenaars die fungeren als een soort tovenaarspolitie, vechtend tegen duistere tovenaars. Dueling is wat hij doet, eigenlijk. Daarom weet hij zeker hoe hij vakkundig een toverstok moet gebruiken. Daarnaast vereist een Schouwer een soort intelligentie. Durven we geniaal te zeggen? Kingsley Shacklebolt is absoluut een match voor Perkamentus, zowel qua duelvaardigheden als qua intellect op geniaal niveau.

12 Veel te zwak: Rubeus Hagrid

Hagrid
Hagrid

Ah, Hagrid. Je moet van hem houden. Hij is Harry's eerste kennismaking met de tovenaarswereld en is door alles heen een zorgzame en loyale vriend. Dapper is hij zeker, daar is geen sprake van. Hij is echter niet bekwaam genoeg met magie of intelligent genoeg om het op te nemen tegen Perkamentus. Dueling Perkamentus vereist vaardigheid met een toverstok en een geniaal intellect, die Hagrid geen van beide bezit. Gelukkig hoeft de geliefde halfreus zich geen zorgen te maken. Hij en Perkamentus staan aan dezelfde kant en zullen daarom waarschijnlijk niet duelleren.

11 Sterk genoeg: Hermelien Griffel

Afbeelding
Afbeelding

Dapper? Controleren. Bepaald? Controleren. Geniaal niveau intellect? Controleren. Vaardigheid met een toverstok? Controleren. Hermelien is qua duel de perfecte match voor Perkamentus. Gelukkig voor hen beiden zouden ze waarschijnlijk niet gaan duelleren. Omdat ze aan dezelfde kant staan, vechten ze naast elkaar, niet tegen elkaar. We weten echter gewoon dat Hermelien in staat zou zijn om te anticiperen op de bewegingen van Perkamentus voordat hij ze deed. En dat zegt veel. Hermelien toonde zich ook op jonge leeftijd in staat tot geavanceerde magie. We zijn er zeker van dat de volwassen Hermione nog beter in staat zou zijn.

10 Veel te zwak: Cornelius Fudge

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel hij een tijdlang Minister van Toverkunst was, was hij geen erg machtige tovenaar. Zijn incompetentie leidde er zelfs toe dat Voldemort weer aan de macht kwam. Hij drong zo aan dat de Dark Lord niet terug was dat hij al het bewijs negeerde dat hij was. Dapper en vastberaden, dat is hij niet. Geniaal niveau intellect? Zeker niet. Meester van de strategie? Echt niet. Perkamentus zou Droebel gemakkelijk verslaan. Gelukkig voor Droebel kwam het nooit tot een duel tussen hen. In plaats daarvan bood Perkamentus Droebel bewijs dat Voldemort inderdaad terug was. Dus duelleren was niet nodig.

9 Sterk genoeg: Dobby

Afbeelding
Afbeelding

Ja, je leest het goed. Dobby. Waarom niet? Hij is absoluut dapper en vastberaden en heeft laten zien dat hij meer in staat is dan veel tovenaars dachten dat hij kon. Hij heeft Harry's leven meerdere keren gered. Hij was in staat om te verschijnen op plaatsen waar zelfs bepaalde tovenaars dat niet konden, en toonde een buitengewoon talent voor magie. Wat het intellect op geniaal niveau betreft, zijn we daar niet zo zeker van, maar Dobby heeft zeker de kwaliteiten die ertoe zouden leiden dat hij Perkamentus zou verslaan of op zijn minst problemen zou veroorzaken. Gelukkig staan Dobby en Perkamentus aan dezelfde kant, zodat ze niet hoeven te duelleren.

8 Veel te zwak: Rufus Schobbejak

Afbeelding
Afbeelding

Ja, er staat nog een Minister van Toverkunst op deze lijst. Hoewel hij Cornelius Droebel opvolgde, was hij niet veel beter dan zijn voorganger. Hij was niet zo incompetent, hoewel hij wat kouder was. Hij was ooit het hoofd van de Schouwers, wat wel enige intelligentie vereist, maar hij is misschien geen genie of een meesterstrateeg zoals Perkamentus. Schobbejak is een beetje dapper en een beetje vastberaden, maar niet genoeg om het verschil te maken tegen Perkamentus. Gelukkig, voor Schobbejak, zou Perkamentus te aardig zijn om met hem te duelleren. Hoewel we moeten zeggen dat Perkamentus zeker zou winnen.

7 Sterk genoeg: Alastor "Mad-Eye" Moody

Afbeelding
Afbeelding

Moody was een bekende Schouwer, en zoals eerder vermeld, vereist het zijn van een Schouwer een hoog niveau van intelligentie. Misschien zelfs geniaal? In het geval van Moody's is het absoluut geniaal. Schouwer zijn betekent ook dat hij bedreven is in duelleren. Daarom zou hij een goede tegenstander zijn voor Perkamentus. Hij is ook bedreven in non-verbale magie, wat best moeilijk is. Dat pronkt met zijn buitengewone vaardigheden met magie, die je nodig zou hebben om met Perkamentus te duelleren. Moody is ook absoluut moedig en vastberaden en zou een gevecht niet opgeven. In feite had Voldemort zelf nodig om Alastor "Mad-Eye" Moody te elimineren. En dat laat zien dat hij een geduchte tegenstander zou zijn voor elke tovenaar.

6 Veel te zwak: Sirius Black

Afbeelding
Afbeelding

Ja, Sirius Zwarts was intelligent. Hij was tenslotte een van de makers van de Marauder's Map. Hij was in staat tot de geavanceerde magie die mogelijk was om een Animagus te worden. Hij was moedig en vastberaden. Toch zou hij nog steeds niet echt een tegenstander zijn voor Perkamentus. Waarom? Welnu, Sirius werd uitgeschakeld door Bellatrix Lestrange. Ze is, zoals eerder vermeld, sterk genoeg om Perkamentus te verslaan of op zijn minst gelijk te stellen. Als ze Sirius zou kunnen verslaan, zou Perkamentus dat ook gemakkelijk doen. Gelukkig, voor Sirius, staan hij en Perkamentus aan dezelfde kant en hoeven ze daarom niet te duelleren.

Aanbevolen: