Dwayne Johnson weigerde deze vraag op live tv te beantwoorden

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson weigerde deze vraag op live tv te beantwoorden
Dwayne Johnson weigerde deze vraag op live tv te beantwoorden
Anonim

Vanaf zijn eerdere dagen in Hollywood, toen hij 'The Mummy Returns' opnamen, werd het al snel duidelijk dat Dwayne Johnson een beest is aan de kassa.

Wat de acteur zoveel groter maakt, is hoe oprecht hij is, dit is de man die weigerde zich aan Hollywood te conformeren en zijn hele team ontsloeg. Toen hij die beslissing eenmaal had genomen, veranderden films als ' The Fast And The Furious' zijn carrière volledig.

Over die film gesproken, hij zorgde wel voor wat controverse achter de schermen, vooral gezien de relatie tussen DJ en Vin Diesel. Het blijkt dat The Rock zich niet helemaal op zijn gemak voelt om over de kwestie te praten.

Terwijl hij samen met Andy Cohen op 'Watch What Happens Live' speelde, weigerde DJ een bepaalde vraag te beantwoorden met betrekking tot zijn relatie met de 'Fast and Furious'-ster.

Dwayne Johnson heeft een rotsachtige geschiedenis met Vin Diesel

Dwayne Johnson is een van de meest sympathieke acteurs in heel Hollywood. Zelden hebben we iets negatiefs gehoord over DJ en zijn tijd op een filmset, afgezien van één exemplaar.

Tijdens het filmen van 'The Fast And The Furious' naast Vin Diesel, kregen de twee een ongemakkelijke wending. Vin Diesel ging op de plaat en verklaarde dat hij een beetje hard was met zijn aanpak.

Wat DJ betreft, hij was volledig transparant over de beproeving, en noemde zelfs naast Vanity Fair dat castleden hem eigenlijk bedankten voor het opstaan tegen Vin.

"Sommige (mannelijke co-sterren) gedragen zich als stand-up mannen en echte professionals, terwijl anderen dat niet doen", schreef Johnson destijds, wat leidde tot speculatie dat hij het over Diesel had."Het veroorzaakte een vuurstorm. Maar interessant genoeg … [het was] alsof elk bemanningslid de weg naar mij vond en me stilletjes bedankte of me een briefje stuurde", vertelde Johnson aan Vanity Fair. "Maar ja, het was niet mijn beste dag om dat te delen. Ik had dat niet moeten delen. Want uiteindelijk gaat dat tegen mijn DNA in."

Andy Cohen probeerde wat meer informatie te krijgen over de verbroken relatie van DJ en Vin, maar deze keer vond The Rock het een beter idee om de vraag gewoon door te geven.

Andy Cohen stelde Dwayne Johnson een vraag over Vin Diesel op 'Watch What Happens Live', die hij weigerde te beantwoorden

Een paar jaar geleden verscheen Dwayne Johnson samen met Andy Cohen op 'Watch What Happens Live'. De show heeft een segment genaamd ' Plead The Fifth ', waarin diepe en persoonlijke vragen worden gesteld. Het was meteen uit de poort, na de eerste vraag, dat DJ besloot om inderdaad "pleidooi voor de vijfde" te geven.

Cohen verspilde geen tijd en bracht The Rock's Hollywood beef ter sprake: "In 2016 noemde je Vin Diesel naar verluidt een snoepje a, een onprofessionele op Instagram en filmde je geen scènes samen op 'The Fate And The Furious' '. Wat was het meest onprofessionele gedrag dat je van Vin op de set hebt gezien en ga je ooit nog een scène met hem filmen?"

De beladen vraag werd beantwoord met een glimlach van DJ, hoewel hij er nogal ongemakkelijk uitzag. The Rock knikte met zijn hoofd en zei eenvoudig: "Daar moet ik de vijfde voor pleiten."

Het interview werd afgenomen in 2018, dus het v alt nog te bezien of DJ vandaag nog steeds hetzelfde voelt met betrekking tot zijn co-ster.

Hoe dan ook, fans waren niets anders dan team-dj als het ging om zijn antwoord op live tv en besloten niet te reageren.

Fans waren het erover eens dat Dwayne Johnson de situatie correct en met klasse afhandelde

Wat de fans betreft, heeft DJ de juiste beslissing genomen door de vraag niet te beantwoorden. Het kwam voor de fans niet echt als een verrassing via YouTube.

"Je wist dat hij de Vin Diesel-vraag niet zou beantwoorden omdat Dwayne een heer is."

"Ik denk niet dat de rots ooit IETS verkeerd kan doen… hij heeft gewoon altijd de juiste dingen op het juiste moment gezegd en gedaan."

Fans zouden ook vermelden dat het feit dat hij de vraag doorspeelde, in het algemeen boekdelen sprak over hoe verbroken de relatie vandaag de dag werkelijk is.

Andere fans hadden graag gezien dat Cohen die vraag aan het einde had gesteld, voor het geval hij zijn pas al had gebruikt.

"Ze hadden die vraag voor het laatst moeten bewaren."

Ondanks de vete blijft Vin Diesel openstaan om in de toekomst weer samen met The Rock te werken. Hij was een paar maanden geleden naar IG gegaan en vroeg de ster om zich weer bij de cast te voegen voor een laatste film. Gezien het gekke schema van The Rock en het feit dat hij nooit heeft geantwoord, lijkt het erop dat het minder waarschijnlijk zal worden.

Aanbevolen: