Elizabeth Olsen gelooft dat de 'WandaVision'-finale de vraag van elke fan zal beantwoorden

Inhoudsopgave:

Elizabeth Olsen gelooft dat de 'WandaVision'-finale de vraag van elke fan zal beantwoorden
Elizabeth Olsen gelooft dat de 'WandaVision'-finale de vraag van elke fan zal beantwoorden
Anonim

Zal Mephisto deel uitmaken van de finale? Zal Wanda Vision doen herleven? Zal Dr. Strange eindelijk zijn weg naar Westview vinden? Volgens Elizabeth Olsen zijn we nog maar een aflevering verwijderd van het ontvangen van deze antwoorden!

Marvel-fans zijn zich er al van bewust dat WandaVision van plan is de basis te leggen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, en mogelijk de tovenaar opperste te introduceren in de verwachte finale… of in ieder geval in de eindcreditreeks.

Na de aflevering van vorige week, als er iets is dat de nieuwe fans van Westview zeker weten, is het dat het eerste hoofdstuk in fase 4 van de MCU niet per se goed hoeft te eindigen. WandaVision heeft Wanda's verdriet en haar onvermogen om haar krachten te beheersen aangepakt, en heeft Agatha Harkness tot een potentiële schurk en een bedreiging voor Wanda's schijnwerkelijkheid gemaakt.

Hoe de Disney+-serie de zaken beëindigt, v alt echter nog te bezien. Gelukkig voor Marvel-fans heeft Elizabeth Olsen, ook bekend als onze eigen Scarlet Witch, aangekondigd dat de finale antwoorden zal geven op de meeste vragen die door fans worden gesteld.

Elizabeth Olsen dubt de laatste aflevering als een 'Marvel Finale'

In een interview met Jimmy Fallon op The Tonight Show, reageerde de acteur op een aantal ongelooflijke WandaVision-memes en beantwoordde hij vragen over de grote finale.

Suggereerde dat de aflevering fans een broodnodige afsluiting zou brengen, zei Olsen: "Ik denk dat het de rest van de vragen beantwoordt die mensen zouden kunnen hebben…"

De acteur onthulde ook dat WandaVision een open einde heeft, wat Marvel de mogelijkheid geeft om "alles terug te koppelen aan de films", wat suggereert dat het verhaal van Wanda en Vision waarschijnlijk nog niet is afgelopen.

"Het is een Marvel-finale", kondigde ze aan.

Fans herkenden onmiddellijk dat de acteur donkerder haar droeg, wat betekende dat ze waarschijnlijk het vervolg op Doctor Strange aan het filmen was. Olsen was het daarmee eens en onthulde dat ze bezig was met het filmen van het vervolg tijdens "zesdaagse weken in Londen".

Over de connectie van WandaVision met de aankomende Doctor Strange-film, zei Olsen: "Het is een complete tee-up voor mijn personage."

Ze zei ook dat het team achter WandaVision het immense succes dat ze tot nu toe hebben ontvangen niet verwachtte, maar dat ze geloofden dat het "anders en uniek was en dat er veel energie in zat".

De acteur vervolgde: "Het was echt een liefdeswerk, dus ik ben er echt trots op."

De WandaVision-finale gaat op 5 maart om middernacht PT/3am ET in première, alleen op Disney+!

Aanbevolen: