Simu Liu reageert op 'Shang-Chi' vervolgaankondiging van Marvel

Inhoudsopgave:

Simu Liu reageert op 'Shang-Chi' vervolgaankondiging van Marvel
Simu Liu reageert op 'Shang-Chi' vervolgaankondiging van Marvel
Anonim

Simu Liu is snel een multi-hyphenate geworden: hij is accountant, stuntartiest, stockfotomodel en verkleedde Spider-Man geweest op verjaardagsfeestjes voor kinderen. Maar zijn belangrijkste titel tot nu toe is die van de allereerste Aziatische superheld van het MCU.

Liu's charmante en indrukwekkende vertolking van Shang-Chi in de film met Destin Daniel Cretton-helm bracht wereldwijd meer dan $ 400 miljoen op en was een commercieel en kritisch succes. Marvel Studios kondigde onlangs aan dat ze groen licht zouden geven voor een vervolg op de film, een prestatie die voor niemand als een verrassing komt. In de reeks na de aftiteling in Shang-Chi en de legende van de tien ringen stond dat de tien ringen zouden terugkeren, en het is nu allemaal officieel!

Simu Liu reageert op vervolgnieuws

Simu Liu woonde de première bij van Spider-Man: No Way Home, waar de Canadese acteur werd gevraagd hoe hij zich voelde toen hij ontdekte dat een Shang-Chi-vervolg in orde was. Liu was niet verrast door het nieuws, aangezien de film zeer goed werd ontvangen en het vermoeden leek te hebben dat er een vervolg in productie zou gaan.

Praten met Brandon Davis van ComicBook.com, zei de acteur: "Ik denk dat ik niet het meest verrast was. Gezien alles wat er was gebeurd, maar ik weet dat ik zo opgelucht ben - ik ben zo opgelucht om te horen dat hij bevestigd was om terug te komen."

De Kim's Convenience-ster ging verder en herhaalde dat hij niet verrast was door het nieuws, maar verheugd was dat de zaken officieel in gang werden gezet. "Ik bedoel, nogmaals, geen verrassing, maar het is gewoon zo goed om de motor weer te voelen draaien."

Simu vertelde fans ook dat ze hopelijk hetzelfde niveau van actie konden blijven verwachten als in Shang-Chi. "We kunnen meer verhalen vertellen en dieper in de personages duiken en hopelijk meer van die stoere vechtscènes bieden."

Toen Deadline het officiële nieuws op 7 december deelde, plaatste Liu het op zijn Twitter-account en schreef: "Zo hard geflopt dat we een vervolg kregen!!"

Voor de release van de film werd Shang-Chi het doelwit van internettrollen die voorspelden dat de film zou floppen en verkeerde informatie over de film verspreidden op sociale media. De film was niet alleen meteen een succes - hij presteerde ook beter aan de kassa en werd uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende op zichzelf staande MCU-films aller tijden.

Aanbevolen: