Warner Bros. vertraagt release 'Operation MinceMeat' vanwege bezorgdheid over Omicron

Inhoudsopgave:

Warner Bros. vertraagt release 'Operation MinceMeat' vanwege bezorgdheid over Omicron
Warner Bros. vertraagt release 'Operation MinceMeat' vanwege bezorgdheid over Omicron
Anonim

Operation Mincemeat, de spionagefilm uit de Tweede Wereldoorlog met in de hoofdrol Colin Firth, heeft de releasedatum in het VK naar voren gehaald door Warner Bros te midden van toenemende gevallen van de Omicron Covid-variant in Engeland. Variety bevestigde het uitstel van de spionagethriller nadat het VK onthulde dat bijna 5000 mensen het nieuwe virus hebben opgelopen.

Deadline heeft met interne bronnen bevestigd dat Warner Brothers de geplande releasedatum van 7 januari 2022 verlaat. Een reden werd door de studio niet gegeven, maar de Britse entertainmentindustrie zet zich dankzij de Omicron-variant schrap voor een flinke golf van Covid-besmettingen. Naar verwachting zal de film in april niet in de bioscoop verschijnen, maar er is geen specifieke datum bekend.

True Story War-film vertraagd

Operation Mincemeat wordt geregisseerd door John Madden (Shakespeare in Love) wanneer het eindelijk op het grote scherm verschijnt. Het vertelt het waargebeurde verhaal van een misleiding in oorlogstijd die het hele verloop van de Tweede Wereldoorlog heeft veranderd.

Het script van de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ben Macintyre en volgt de titulaire operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog, een poging tot misleiding om de geallieerde invasie van Sicilië verborgen te houden. Geschreven door Michelle Ashford (die het tv-programma Masters of Sex schreef), heeft de regisseur het plot beschreven als een rijkelijk menselijk verhaal over oorlog in de schaduw, bedrog en de wetenschap dat succes niet altijd een garantie is.

Wie speelt de hoofdrol in Operatie Gehakt?

Supernova-acteur Colin Firth leidt de cast als Naval Intelligence Officer Ewen Montagu. De Oscar-winnaar wordt vergezeld door Kelly Macdonald als Jean Leslie, Matthew Macfadyen als Charles Cholmondeley, Johnny Flynn als James Bond-auteur Ian Fleming, Penelope Wilton als Hester Leggett Lorne MacFadyen als Roger Dearborn, Jason Isaacs als marineofficier John Godfrey en Simon Russell Beale als Winston Churchill.

De film bevat ook de laatste rol op het scherm van Paul Ritter als arts en advocaat Bentley Purchase, na zijn vroegtijdige dood door een hersentumor in 2021.

De Britse regering heeft nieuwe beperkingen ingevoerd

De Britse regering heeft onlangs kleine nieuwe covid-beperkingen ingevoerd, zoals het verplicht zijn om maskers te dragen in openbare binnenruimtes, waaronder bioscopen, maar heeft geweigerd om een thuisblijvend mandaat op te leggen. Bioscopen en theaters blijven momenteel open en er is geen sprake van sluiting tijdens de winterperiode.

Aanbevolen: