Kim Kardashian-fans uiten bezorgdheid over het zeer onwaarschijnlijke stijlgevoel van dochter North

Kim Kardashian-fans uiten bezorgdheid over het zeer onwaarschijnlijke stijlgevoel van dochter North
Kim Kardashian-fans uiten bezorgdheid over het zeer onwaarschijnlijke stijlgevoel van dochter North
Anonim

Kim Kardashian kreeg van de fans een oogje in het zeil nadat ze het onwaarschijnlijke gevoel voor mode van haar achtjarige dochter had onthuld.

Tijdens een optreden in The Ellen Degeneres Show, onthulde de Keeping Up With The Kardashians-ster, 40, dat North, die ze deelt met haar vervreemde echtgenoot Kanye West, een 'volledig gothic meisje' is.

Over haar vier kinderen gesproken, North; Heilige, vijf; Chicago, drie; en Psalm, twee, op de show op woensdag, zei ze: “Noord is, zoals, goth. Ze houdt van Hot Topic en zet nep-tatoeages op haar gezicht. Ze luistert naar Black Sabbath!"

Despie North's vader is een 23-voudig Grammy-winnende rapper, de eerstgeborene van "Kimye" houdt van de Ozzy Osborne-fronted band, Black Sabbath - die werd opgericht in 1968 - 45 jaar voordat ze werd geboren.

Ze onthulde ook dat North dol is op winkelen in Hot Topic, de winkel in de winkelstraat "gericht op een publiek dat geïnteresseerd is in rockmuziek en videogames."

Kim zei: "Noord is, zoals, gothic. Ze houdt van Hot Topic en ze zet nep-tatoeages op haar gezicht. Ze luistert naar Black Sabbath. Ze is net een volwaardig gothic-meisje."

Ze legde uit dat ze geen idee had hoe North haar liefde voor de band of die bepaalde stijl had gesticht, aangezien ze haar niet had geïntroduceerd in de gothicwereld.

Haar jongste dochter Chicago ondertussen, legde Kim uit, is het tegenovergestelde, zoals ze uitlegde: "Ze is mijn meisjesachtigste meisje dat van roze en paars en make-up houdt."

Ze voegde eraan toe dat de kleine gek was op alles wat "prinses" of "meisjesmeisje" was.

Ze beschreef Saint verder als een 'techneut voor videogames', en ze zei dat haar jongste psalm 'echt van Paw Patrol en auto's houdt'.

Maar sommige louche fans beweerden dat de keuze van North voor mode en muziek zou kunnen leiden tot een "rebelse" toekomst.

"North wordt de moderne versie van Drew Barrymore. Vervreemd van haar moeder en in een afkickkliniek tegen de leeftijd van 13. Het lijdt geen twijfel dat ze een echt handjevol zal zijn, maar ze zullen het waarschijnlijk allemaal filmen voor nog een andere show, " lees een zeer louche opmerking.

"Kinderen mogen tegenwoordig geen kinderen zijn. Alles wat ze doen is voor de ouders sociale media. Toen ik 8 was, lieten mijn ouders me gewoon zijn. Ze kochten geschikte kleding voor het weer of de gelegenheid. Laat me spelen met mijn vrienden en probeerde niet de aandacht van mij te trekken, " voegde een tweede eraan toe.

"God vergeef me, maar dat kind heeft moeite over haar heen geschreven", merkte een derde op.

Aanbevolen: