50 Cent en Erin Andrews willen dat fans hun ongemakkelijke kus vergeten tijdens een NASCAR-evenement

Inhoudsopgave:

50 Cent en Erin Andrews willen dat fans hun ongemakkelijke kus vergeten tijdens een NASCAR-evenement
50 Cent en Erin Andrews willen dat fans hun ongemakkelijke kus vergeten tijdens een NASCAR-evenement
Anonim

We hebben hier keer op keer voorbeelden van gezien, interviews die extreem moeilijk worden om naar te kijken, vooral die live zijn. Adam Driver liep weg van een radio-interview toen ze besloten een clip af te spelen waarin hij tegen zijn verzoek in zong… De situatie van Robert Downey Jr. was zo veel moeilijker om naar te kijken, toen de interviewer zijn duistere verleden ter sprake bracht, tijdens een sit-down die bedoeld om zijn 'Avengers'-film te promoten.

50 Cent heeft een behoorlijk aantal memorabele interviewmomenten ondergaan, zoals de keer dat hij Eminem aan het lachen maakte op live tv. In dit geval werd het echter volledig ongemakkelijk. Laten we terugblikken op het moment tussen 50 Cent en Erin Andrews dat plaatsvond op NASCAR's Daytona 500.

50 Cent ging naar binnen voor een ongemakkelijke kus op live tv tijdens een NASCAR-evenement en Erin Andrews negeerde het volledig

Het begon met Erin Andrews die in het midden van een zee van mensen liep, probeerde zich een weg door de menigte te banen en Danica Patrick te vinden. Onderweg zou ze niemand minder dan 50 Cent tegenkomen. Toen werd het ongemakkelijk… 50 Cent zou omhelzen, en het leek alsof Erin Andrews haar gezicht volledig omdraaide, alleen voor 50 Cent om haar te kussen zonder enige reactie van de gastheer.

50 Cent op zijn naam probeerde het moment luchtig te houden door Erin Andrews te volgen op weg naar het vinden van Danica Patrick. De twee gingen op jacht, maar nogmaals, het was uiteindelijk een teleurstelling, met Patrick nergens te vinden.

In wat niet als een grote verrassing moet worden beschouwd, ging het throwback-moment volledig viraal. Erin Andrews zou een verklaring afgeven over wat er was gebeurd, waarbij ze zichzelf de schuld zou geven.

Erin Andrews gaf zichzelf de schuld van de ongemakkelijke ontmoeting voor alle druk die ze tijdens het segment ondervond

"Het was mijn schuld", dat waren Erin Andrews woorden naast USA Today, die haar kant van de zaak uitlegde en wat het ongemakkelijke moment had veroorzaakt. Volgens Andrews had ze op dit moment veel stress, aangezien alle chauffeurs in de badkamer waren.

"Ik was gehaast - geen van de coureurs was op hun plek voor de Daytona 500 pitwalk. Ze waren allemaal in de badkamer", legde ze uit.

Andrews zou de situatie zelf verder bespreken en beweerde dat ze haar hoofd achterover sloeg omdat de producers in haar oor schreeuwden om Danica Patrick te vinden.

"Ze schreeuwen in mijn oor, 'Danica! Danica! Ga Danica halen!' Ik sloeg mijn nek. Ik liet hem er slecht uitzien."

Andrews verklaarde dat ze de ene kant op ging, terwijl 50 Cent de andere kant op ging. Ze zou onthullen dat de twee hechte en ook zakenpartners waren.

Wat 50 Cent betreft, hij maakte de situatie compleet.

"Ik wilde haar kussen, man," zei Jackson. "Je wilt het echt weten? Ik vind dat ze het ook fantastisch heeft aangepakt. Het was gewoon een ongemakkelijk moment.”

Als hij het moment terug zou kijken, verklaarde 50 Cent dat hij een pass had genomen.

"Ik ga niet echt terug om het ongemakkelijke moment te zien dat ik op de baan had", zei Jackson. "Je hebt dat waarschijnlijk vanmorgen bekeken en gezegd:" Ik ga deze man vandaag zien. Kijk naar deze idioot.'”

50 Cent zou onthullen dat het hele weekend vrij leek te zijn, met een verslaggever die hem noemde, meneer Cent…

Hoewel het een strijd voor de rapper was, hadden fans online veel te zeggen over het moment.

Fans hadden gemengde reacties op de Erin Andrews en 50 Cent Moment, dat door miljoenen werd bekeken op YouTube

Het Daytona 500-moment werd online door meer dan 13 miljoen fans bekeken. Fans op Reddit en YouTube lijken verdeeld te zijn over het moment, waarbij sommigen beweerden dat het iemand was die aan het einde werd gered, terwijl anderen dachten dat het gewoon moeilijk was om naar te kijken.

"Het was onhandig, maar het leek op het einde vanzelf weer glad te strijken."

"Ik denk niet dat ze het erg vond. Ze was in de eerste plaats op weg om Danica te zoeken. Ze hield zich stil zodat hij de kus kon beëindigen en haar hand bleef een paar seconden op hem hangen. Als ze Wilde het ECHT afwijzen, ze zou iets anders hebben gedaan."

"Ben ik de enige die een kerel zag die een onschuldige kus op de wang probeerde te geven? Zij was degene die wegrukte en het ongemakkelijk maakte. Het is niet ongewoon dat een kus op de wang een manier is van begroeting… om eerlijk te zijn."

Uiteindelijk zou het voor Andrews en 50 Cent niet het enige ongemakkelijke interviewmoment in hun carrière zijn.

Aanbevolen: