And Just Like That': Dit is wat Cynthia Nixon echt denkt over Samantha's afwezigheid

Inhoudsopgave:

And Just Like That': Dit is wat Cynthia Nixon echt denkt over Samantha's afwezigheid
And Just Like That': Dit is wat Cynthia Nixon echt denkt over Samantha's afwezigheid
Anonim

Spoilers voor 'And Just Like That…' vooruit."And Just Like That…" heeft de levens van NYC-vrienden Carrie, Miranda en Charlotte in de schijnwerpers gezet en de afwezigheid van een van de meest geliefde originele karakters.

In première op HBO Max op 9 december, heeft de heropleving van de baanbrekende show uit de jaren 90, gecreëerd door Darren Star, uitgelegd waarom de rumoerige, sekspositieve Samantha (gespeeld door de Brits-Canadese actrice Kim Cattrall) zich niet bij haar vrienden zal voegen over dit nieuwe hoofdstuk.

Toen het nieuws van een opwekking begon te circuleren, werd aangekondigd dat Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis op het punt stonden om terug te keren in de rollen van respectievelijk Carrie, Miranda en Charlotte. Cattrall, aan de andere kant, voelde haar tijd toen Samantha klaar was en koos ervoor om deze uit te stellen.

Cynthia Nixon "houdt" van de manier waarop Samantha's exit wordt behandeld tijdens de show

In de opwekking is het aan de drie overgebleven dames om te onthullen wat er met Sam is gebeurd. Het personage is voor zijn werk naar Londen verhuisd, maar de verklaring verbergt iets pijnlijkers: Samantha en de drie zijn geen vrienden meer.

Nixon heeft zich onlangs uitgesproken over het vertrek van Sam in een interview met 'Elle'.

"Ik vind het echt geweldig, ik vind het geweldig - de manier waarop we het aanpakken, ga door", zei ze.

"We onthullen dat er lagen in zitten, " voegde Nixon eraan toe, erop wijzend dat er meer aan de situatie is voor Samantha die gewoon een nieuwe carrièrekans aan de andere kant van de vijver wil.

"Je vertelt toevallige kennissen over de situatie, en als je dan alleen wordt gelaten en het onderling bespreekt, komen we tot een dieper niveau van verdriet en verwarring", voegde de actrice en activist eraan toe.

Hoewel Nixon Cattralls beslissing om niet terug te keren als Samantha niet aanroerde, uitte ze haar liefde voor het personage.

"We houden van dit personage en we willen veel respect voor haar tonen", zei Nixon.

Nixon over Miranda's geruchten over alcoholisme

De actrice opende ook Miranda die verschillende veranderingen doormaakt in dit nieuwe seizoen.

Ze schrijft zich in bij Columbia nadat ze heeft besloten het ondernemingsrecht te schrappen en zich om te scholen tot mensenrechtenadvocaat, maar ze vertoont ook alarmerende drinkgewoonten. De eerste twee afleveringen bevatten een paar scènes waarin Miranda wacht tot een bar opengaat om een glas wijn te drinken voor de les of wat bourbon te drinken voordat ze Big's (Chris Noth) lofrede uitspreekt.

"Je merkt het een beetje, en dan vergeet je het misschien, en dan gebeurt het weer," zei Nixon.

"Ik vind het heerlijk subtiel. De meeste mensen - van alle leeftijden - hebben te maken met te veel drinken en merken niet dat ze te veel drinken."

Aanbevolen: