And Just Like That': Cynthia Nixon reageert op die Miranda-twist in aflevering vijf

Inhoudsopgave:

And Just Like That': Cynthia Nixon reageert op die Miranda-twist in aflevering vijf
And Just Like That': Cynthia Nixon reageert op die Miranda-twist in aflevering vijf
Anonim

Cynthia Nixon heeft gewogen op een van de nieuwste, meest verrassende afleveringen van de revival van 'Sex and the City', 'And Just Like That'.

Fans van de originele HBO-show uit de jaren 90 kunnen de nieuwe avonturen van Nixon's Miranda, Sarah Jessica Parker's Carrie en Kristin Davis' Charlotte in de serie bekijken. Terwijl Kim Cattrall besloot niet terug te keren als Samantha, waren de overige drie dames erg aan boord met het nieuwe project, een project waarin Carrie, Miranda en Charlotte in de vijftig zijn terwijl ze met een stel nieuwe vrienden door liefde en verlies navigeren.

Vooral Miranda lijkt het enige personage te zijn dat het meest is veranderd, en de persoonlijke reis van de actrice wordt weerspiegeld in haar verhaal in 'And Just Like That'.

Spoilers voor 'And Just Like That' vooruit

Miranda is veranderd in 'En net zo'

In de eerste aflevering leren we dat Miranda haar baan als bedrijfsjurist heeft opgezegd om mensenrechten te studeren aan Columbia, waar ze meer dan eens haar voet in haar mond stopt en de titel Karen verdient. Miranda's angst voor annulatiecultuur is echter niet de meest verrassende eigenschap van het personage.

In aflevering vijf 'Tragically Hip' speelt Miranda in op haar aantrekkingskracht op Che Diaz, een charismatische, non-binaire radiopresentator (en Carrie's baas) gespeeld door 'Grey's Anatomy'-ster Sara Ramirez.

Na de eerste paar afleveringen te hebben geflirt, hebben de twee een stomende seksuele ontmoeting in Carrie's keuken terwijl ze in bed ligt na een heupoperatie. Nadat Che is vertrokken, confronteert Carrie een zeer getrouwde Miranda met de situatie. Het blijkt dat Miranda misschien vreemd is, net als Nixon. De actrice en activiste is getrouwd met onderwijsactiviste Christine Marinoni en identificeert zich als queer.

Cynthia Nixon spreekt die Miranda Twist aan in aflevering vijf

"Ik ben opgewonden en ontroerd door je reacties op deze aflevering en climax in Miranda's verhaal", schreef Nixon op Instagram.

De originele serie stond bekend om zijn voornamelijk blanke, heteroseksuele karakters, en Nixon was onvermurwbaar dat dit moest veranderen in een nieuwe aflevering.

In haar post prees de actrice en uitvoerend producent de schrijver van deze aflevering, Samantha Irby.

"Het genie achter deze aflevering is schrijfster Samantha Irby. Ze schreeuwt het hardop grappig maar is totaal niet bang om op de wilde kant te lopen of voor de emotionele halsslagader te gaan", schreef Nixon.

Wat staat Miranda en Che te wachten? En hoe zit het met Miranda's man, Steve?

'And Just Like That' wordt gestreamd op HBO Max.

Aanbevolen: