Alles wat we weten over Pixar's 'Lightyear

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Pixar's 'Lightyear
Alles wat we weten over Pixar's 'Lightyear
Anonim

De animatiewereld is er een die voortdurend verandert en verbetert, en dit betekent dat fans constant worden getrakteerd op projecten die de lat hoger zullen leggen. Disney en DreamWorks zijn door de jaren heen bijzonder geweldig geweest, maar studio's zoals Illumination hebben ook geweldige dingen gedaan.

Pixar is op zichzelf al een animatiegigant en ze zijn van plan om volgend jaar een juggernaut-film uit te brengen met Lightyear. Er is niet veel bekend over dit project en mensen beginnen nieuwsgierig te worden naar waar het zich op gaat richten.

Laten we Lightyear eens nader bekijken en kijken wat er aan de hand is.

'Lightyear' speelt Chris Evans in de hoofdrol

De schaarse details van Lightyear maken dit een behoorlijk intrigerend project, maar één ding weten we wel: Chris Evans zal de man zijn die het personage in de film uitspreekt! Dit nieuws overrompelde fans, maar Evans kon zijn opwinding nauwelijks bedwingen toen het nieuws over zijn casting bekend werd.

"Iedereen die mij kent, weet dat mijn liefde voor animatiefilms diep zit. Ik kan niet geloven dat ik deel mag uitmaken van de Pixar-familie en mag werken met deze werkelijk briljante artiesten die verhalen vertellen als geen ander. Ze zien werken is niets minder dan magie. Ik knijp mezelf elke dag, "zei Evans.

Tot nu toe is er slechts één andere persoon aangekondigd voor de cast, en die persoon is niemand minder dan Taika Waititi, die vooral bekend staat om zijn werk als regisseur van films als Thor: Ragnarok en What We Do in the Shadows. Sommigen weten echter hoe hilarisch hij kan zijn als de camera's draaien.

De castingbeslissingen waren tot nu toe zo cool, maar deze beslissingen geven weinig details over waar de film eigenlijk over gaat.

Het is een oorsprongsverhaal over de astronaut

Dus we weten dat deze film draait om de echte avonturen van Buzz Lightyear en zijn missies in de ruimte, maar sommige fans vragen zich nog steeds af hoe deze Buzz in hemelsnaam aansluit bij de Buzz waar velen van ons opgroeiden met de Toy Story-franchise. Het blijkt dat deze film een origineel verhaal is over de astronaut Buzz.

Angus MacFarlane, de regisseur van de film, zei: "Het is een beetje raar dat het zich afspeelt in de wereld van Toy Story. Een andere manier om het te begrijpen, is een rechttoe rechtaan sci-fi actiefilm over het Buzz Lightyear-personage."

Dit is een echt interessante manier om deze film te benaderen, omdat het fans de kans geeft om zich eens in Andy's schoenen te verplaatsen. In plaats van over speelgoed te gaan, gaat deze film over het echte Buzz Lightyear-personage zelf.

Zeggen dat Pixar een enorme sprong voorwaarts maakt met deze film zou een understatement zijn, maar de preview die werd uitgebracht leek de verwachtingen te overtreffen, en dit zorgde voor een hoop hype. Het zorgde er ook voor dat mensen zich afvroegen hoe dit verband houdt met het speelgoed waarmee we allemaal zijn opgegroeid.

Het Buzz Lightyear-speelgoed is gebaseerd op deze astronaut

Het verbazingwekkende aan Lightyear, dat een oorsprongsverhaal is over een astronaut, is dat het bezig is met de ontwikkeling van het Bizz Lightyear-speelgoed! Ja, de astronaut waarmee we op avontuur gaan, gaat in deze film naar de man die verantwoordelijk is voor het speelgoed dat uiteindelijk wordt gemaakt en dat in Andy's kamer in Toy Story terechtkomt.

Dit is zo'n interessant idee voor de mensen bij Pixar, en het is iets waar oude fans oprecht enthousiast over zouden moeten zijn. Het geeft ze de kans om wat meer tijd met Buzz door te brengen, zij het op een heel andere manier. Het personage is al jaren een vaste waarde, vooral toen hij zijn eigen show op Disney Channel kreeg. We zullen nu zien hoe het allemaal begon en hoe ons geliefde Buzz-speeltje is ontstaan.

Mocht dit project van start gaan op de manier waarop Disney hoopt, dan krijgen we misschien de kans om andere projecten een licht te zien werpen op populaire personages en hun leven voordat we ze voor het eerst ontmoetten. Stel je een echte bewerking voor van Woody's Roundup of een origineel project rond Mr. Incredible en Elastigirl. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar deze hangen af van het succes van Lightyear.

Lightyear zal voorlopig in de bioscoop verschijnen in juni 2022, en fans zullen nauwlettend in de gaten houden hoe het zich afspeelt aan de kassa. Onnodig te zeggen dat de hype rond deze film het in een mum van tijd tot enorme aantallen zou kunnen stuwen.

Aanbevolen: