Grey's Anatomy': Finale eindigt met nagelbijtend leven-of-dood Cliff-Hanger

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': Finale eindigt met nagelbijtend leven-of-dood Cliff-Hanger
Grey's Anatomy': Finale eindigt met nagelbijtend leven-of-dood Cliff-Hanger
Anonim

Waarschuwing spoilers in het verschiet.

Kijkers zaten zenuwachtig op het puntje van hun stoel terwijl ze gisteravond de seizoensfinale van 'Grey's Anatomy' bekeken. De credits rolden op wat letterlijk een situatie van leven of dood was, met Owen gevangen in een auto die van een klif gleed, zijn overleving onbekend.

Het was een ellendig einde van een nogal griezelige aflevering met kerstthema, waarin vrolijke kerstliederen werden vervangen door grof drama.

Een bloederige operatie heeft een patiënt dood achtergelaten

Voor de crash hadden Schmidt en Taryn een patiënt verloren bij een vreselijk uitgevoerde, met bloed doordrenkte operatie, waarbij ze de leer van Dr. Webber hadden gevolgd. Met afschuw vervuld door de dood van de patiënt, had Bailey tegen Webber gezegd: "Dit is voor jou."

Megans verhaallijn was ook bezaaid met verdriet, omdat ze weigerde weg te komen van het bed van haar dodelijk zieke zoon Farouk, die dringend een hart nodig had. Er was echter een sprankje hoop toen werd aangekondigd dat een jonge jongen in Tacoma (tragisch genoeg) net was gepasseerd, en zijn hart was een match voor het zieke kind.

Toch werd deze hoop snel vervlogen toen de auto met degenen die het hart vervoerden - Teddy, Hayes, Owen en een onbekende bestuurder - crashte nadat de bestuurder een beroerte had gehad, een scenario dat vervolgens leidde tot de Owen-tuimelende- off-a-cliff-edge incident.

Er hing een levensreddende orgaantransplantatie in de lucht na een schijnbaar dodelijk auto-ongeluk

Terwijl Teddy, Hayes en het hart er net op tijd in waren geslaagd om uit de nu gedoemde auto te ontsnappen, zaten ze vast in het midden van nergens zonder vervoermiddel, waardoor het publiek zich zorgen maakte over de vraag of het hart zou lang genoeg duren om de slinkende Farouk te bereiken - een vraag die pas volgend seizoen zal worden beantwoord.

Omdat 'Grey's Anatomy' zich afspeelt in een bijzonder dramatisch ziekenhuis, waren dit natuurlijk niet de enige omstandigheden waarin het leven van een personage op het spel stond. Meredith, Amelia, Kai en David Hamilton werden naar het Gray Sloan Memorial gebracht om een gevaarlijk riskante operatie uit te voeren op een 'beroemde patiënt'.

Genoemde patiënt bleek eigenlijk Hamilton te zijn, maar het vooruitzicht van een operatie zag eruit alsof het snel zou worden stopgezet nadat hij buikpijn en koorts had gekregen.

Maar, in tegenstelling tot het protocol, gaf het team de operatie toe nadat Hamilton hen had gesmeekt om "de regels te overtreden", zodat hij niet het moeizame wachten op een nieuwe goedgekeurde kans om te opereren zou hoeven doorstaan. De riskante beslissing om door te gaan met de toch al verraderlijke operatie betekende dat de overlevingskansen van Hamilton nog kleiner en onvoorspelbaarder zouden zijn.

Aanbevolen: