Wat doet Ruthie uit '7th Heaven' nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet Ruthie uit '7th Heaven' nu?
Wat doet Ruthie uit '7th Heaven' nu?
Anonim

Van 1996 tot 2007 stemden velen van ons af op het goedkope tv-drama 7th Heaven en leerden onderweg veel lessen. Van beroemde gaststerren tot een "nummer van de week"-formaat, er is veel om te onthouden over deze show. Hoewel Jessica Biel sindsdien een enorme ster is geworden, begon ze Mary Camden in de serie te spelen. Jessica Biel verliet 7th Heaven vroeg, maar Mackenzie Rosman, die Ruthie Camden speelde, bleef aan, waardoor fans dit personage konden zien opgroeien.

Mackenzie Rosman is nu 31 jaar oud en ze groeide absoluut op op de set van 7th Heaven toen ze nog maar een kind was toen ze dit lieve personage begon te spelen. In seizoen 1 begon Ruthie naar pre-K te gaan, en in een grappige verhaallijn dacht ze dat ze een keer naar school moest en dat zou het dan zijn. Terwijl Jessica Biel een enorme Hollywood-carrière heeft gehad, hoe zit het met de actrice die Ruthie speelde? Blijf lezen om erachter te komen wat Ruthie van 7th Heaven nu doet.

Mackenzie Rosman heeft een bedrijf genaamd Fletch Athletica

Hoewel het leven van Jessica Biel in de loop der jaren is veranderd en het interessant was om haar carrière te zien, is er niet zoveel aandacht besteed aan Mackenzie Rosman.

Als fans nieuwsgierig zijn naar wat Mackenzie Rosman vandaag doet, heeft ze een bedrijf genaamd Fletch Athletica, volgens Best Life Online.

Het bedrijf verkoopt een Doli Belt, een product dat het voor ruiters veel gemakkelijker maakt. Als je deze riem bij je hebt, dan heb je een geweldige plek om traktaties voor je paard te leggen. Aangezien paardrijden een van Mackenzie's grootste hobby's is, is het logisch dat ze bij dit bedrijf betrokken zou zijn geraakt.

Volgens de website van het bedrijf wordt de riem verkocht voor $ 39,99 en kan deze in verschillende maten worden gekocht.

Mackenzie Rosman heeft hier en daar opgetreden

Na 7th Heaven had Mackenzie Rosman een paar acteerrollen. Ze speelde Bree in de film Proud American uit 2008 en Jill in de film Fading of the Cries uit 2008. Haar grootste rol speelde Zoe in het tienerdrama The Secret Life of the American Teenager. Zoe is een student aan Grant High School die een dramatisch liefdesleven heeft en met Mac uitgaat. Als Mac ontrouw is, doet Zoe hetzelfde en gaat uit met Ricky.

Mackenzie Rosman is ook nog steeds goede vrienden met Beverly Mitchell, haar tegenspeler uit 7th Heaven. Mackenzie tweet vaak haar steun voor de carrièresuccessen van Beverly en Jessica Biel en het lijkt erop dat ze erg blij voor hen is. Mackenzie retweette nieuws over Jessica Biel's tv-series Cruel Summer en The Sinner en retweette een fan die vertelde over het kijken naar Beverly's vakantiefilm Hometown Christmas.

Toen Beverly Mitchell sprak over een 7th Heaven-reboot, zei Mackenzie Rosman: "Camdens verenigt u! bestwaytogrowuptvfamilyforever", dus het lijkt erop dat ze blij zou zijn als dat zou gebeuren, volgens Cheat Sheet. Us Weekly meldde dat Catherine Hicks, die de moeder Annie Camden speelde, zei dat als ze zou instemmen met een nieuwe show, Stephen Collins er niet bij kon zijn vanwege zijn schandaal. Catherine Hicks zei: "We zouden de kist van Stephen moeten openen." Catherine zei ook: "Het hangt allemaal af van de netwerken en dat soort dingen. Ik denk dat we allemaal graag samen zouden zijn. Achtste hemel met een nieuw vriendje voor Annie.”

Mackenzie Rosman woont op een boerderij

Volgens Best Life Online woont de actrice ook op een boerderij in Maryland, en dit is iets dat ze vaak deelt op haar Instagram-account.

Fans kunnen Mackenzie volgen en haar prachtige foto's van paardrijden zien. Hoewel Mackenzie sinds 2015 niet meer heeft gehandeld, houdt ze haar fans wel op de hoogte en in november 2021 vertelde ze dat ze nu een Cameo-account heeft.

In september 2020 deelde Mackenzie een foto van zichzelf op haar boerderij met een dienblad met sperziebonen die ze zelf had verbouwd. Mackenzie deelt vaak prachtige foto's van de plek waar ze woont, inclusief het vieren van het mooie winterlandschap.

Toen de cast van 7th Heaven in 2014 bij elkaar kwam voor het diner, vertelde Mackenzie Rosman aan Us Weekly dat ze niet kon gaan. Ze zei: "Ik baalde zo dat ik het laatste diner had gemist! Ze hadden het gepland en ik had een reis naar de oostkust gepland en op het laatste moment bewoog het en ik zat 12 uur eerder op een vlucht. Ik baalde zo." Mackenzie vervolgde dat Beverly Mitchell degene is die contact houdt met iedereen: "Bev is degene die echt de geweldige organisator is, dus dat was een paar jaar daarvoor niet gebeurd, maar we hebben allemaal gewoon moeten coördineren. Het is moeilijk om een groep van zeven of meer mensen te coördineren, afhankelijk van wie er kan komen, dus de volgende keer dat de sterren op één lijn komen te staan."

Aanbevolen: