Wat is de '7th Heaven' tot nu toe?

Inhoudsopgave:

Wat is de '7th Heaven' tot nu toe?
Wat is de '7th Heaven' tot nu toe?
Anonim

Het familiedrama 7th Heaven ging in augustus 1996 in première op The WB en werd al snel een groot succes. De show volgde het leven van de Camden-familieleden in het fictieve stadje Glenoak, Californië. 7th Heaven speelde tal van beroemde gezichten, en het werd uiteindelijk de langstlopende serie in de geschiedenis van het netwerk

De show liep 11 seizoenen voordat hij eindigde in mei 2007. Vandaag kijken we wat de belangrijkste castleden van 7th Heaven vandaag doen. Van Jessica Biel tot Barry Watson - blijf scrollen om te zien wat de acteurs hebben gedaan!

10 Stephen Collins acteert niet meer

Stephen Collins-scène
Stephen Collins-scène

Laten we beginnen met Stephen Collins die Eric Camden speelde op 7th Heave n. Vandaag is de 74-jarige acteur - die in 2014 werd beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige - niet meer actief in de industrie. In een interview met People gaf de acteur toe dat hij in 1973, 1982 en 1994 "ongepast seksueel gedrag had gepleegd met drie vrouwelijke minderjarigen". Er is niet veel bekend over het leven van Collins.

9 Catherine Hicks doet stemacteren

Catherine Hicks-scène
Catherine Hicks-scène

De volgende is Catherine Hicks die Annie Camden speelde in het familiedrama. De meest recente film waarin de actrice te zien is, is de familiefilm The Dog Who Saved Easter uit 2014. De 70-jarige Hicks is de afgelopen jaren actiever op televisie geweest en in 2020 deed ze mee aan de volwassen geanimeerde horrorkomedie JJ Villard's Fairy Tales, waarin ze Fairy uitte.

8 Barry Watson speelt in een superheldendrama

Laten we verder gaan met Barry Watson die Matthew "Matt" Camden speelde op 7th Heaven. Tegenwoordig is de 47-jarige acteur vooral bekend vanwege zijn rol in familiefilms en televisieprojecten. In 2019 speelde hij in de familie-avonturenfilm A Dog's Way Home en dit jaar is hij te zien in de superheldendramashow Naomi die in januari in première ging.

7 David Gallagher stemt videogames in

David Gallagher-scène
David Gallagher-scène

David Gallagher, die Simon Camden speelde in de langlopende televisieshow, is de volgende. Tegenwoordig is de acteur 37 jaar oud en zijn meest recente projecten omvatten een aflevering van de actiedramashow S. W. A. T. uit 2020 waarin hij Sawyer speelt en Riku uitspreekt in de 2020-videogame Kingdom Hearts: Melody of Memory.

6 Jessica Biel heeft sinds 2017 niet meer in een film gespeeld

Jessica Biel, die Mary Camden speelde op 7th Heaven, is de volgende. Sinds de show is de actrice veel geëvolueerd, en vandaag is ze 40 en getrouwd met popster Justin Timberlake met wie ze twee kinderen heeft.

Jessica Biel's meest recente film is het drama Shock and Awe uit 2017 waarin ze Lisa speelt, en haar meest recente televisieproject is een aflevering van de geanimeerde televisieshow Scooby-Doo en Guess Who? waarin ze zichzelf uitte.

5 Beverley Mitchell speelt in televisiefilms

De volgende is Beverley Mitchell die Lucy Camden speelde in het familiedrama. Tegenwoordig acteert de 41-jarige nog steeds en in 2020 was ze te zien in de vakantietelevisiefilm Candy Cane Christmas. Naast acteren streefde Mitchell in de jaren 2000 ook een muziekcarrière na, maar ze heeft al meer dan tien jaar geen nieuw album uitgebracht.

4 Mackenzie Rosman nam een pauze van acteren

Laten we verder gaan met Mackenzie Rosman die Ruthie Camden speelde op 7th Heaven. Toen ze nog een kind was toen ze in de show begon te acteren, is Rosman vandaag 32 jaar oud. De actrice lijkt een pauze te hebben genomen van acteren, aangezien haar meest recente projecten de films Ghost Shark en Beneath uit 2013 zijn.

3 Ashlee Simpson richt zich op reality-televisieprojecten

Ashlee Simpson speelde Cecilia Smith in het familiedrama en sindsdien heeft ze zich gevestigd als een getalenteerde muzikant. Vandaag is Simpson 37 jaar oud en heeft ze niet meer geacteerd sinds de animatiefilm Space Dogs Adventure to the Moon uit 2016.

Ashlee Simpson verscheen echter wel in reality-tv-shows zoals Drop the Mic in 2019 en The Bachelor Presents: Listen to Your Heart in 2020.

2 Haylie Duff heeft de afgelopen jaren niet geacteerd

De volgende op de lijst is Haylie Duff die Sandy Jameson speelde op 7th Heaven. Haylie werd beroemd als de oudere zus van de voormalige Disney Channel-ster Hilary Duff, en vandaag is ze ook 37 jaar oud. De meest recente projecten van de actrice zijn onder meer de televisiefilms The Sandman uit 2017, The Bachelor Next Door, The Lease en Hacker, evenals de televisieshow Real Rob uit 2017.

1 Tyler Hoechlin speelt in een superheldendrama

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Tyler Hoechlin die Martin Brewer speelde in de langlopende televisieshow. Tegenwoordig is de acteur 34 jaar oud en is hij vooral bekend door zijn hoofdrol in het tienerdrama Teen Wolf. Hoechlins meest recente projecten zijn onder meer de sci-fi rom-comfilm Palm Springs uit 2020 en de superheldendramaserie Superman & Lois uit 2021, waarin hij de hoofdrol speelt.

Aanbevolen: