All The Times was Ross het slechtste personage in 'Friends

Inhoudsopgave:

All The Times was Ross het slechtste personage in 'Friends
All The Times was Ross het slechtste personage in 'Friends
Anonim

De jaren '90 was een decennium vol geweldige sitcoms met gedenkwaardige personages. Shows als Seinfeld, bijvoorbeeld, hadden personages als George en Kramer, en ze speelden een belangrijke rol in het feit dat de serie een klassieker op het kleine scherm werd.

Friends blijft een van de meest populaire aanbiedingen en Ross Geller is een van de hoofdpersonages van de show. Het is gewoon zo dat Ross een van de meest gehate karakters aller tijden is, en we hebben bewijs om te suggereren dat hij de slechtste man in de show zou kunnen zijn.

Laten we eens kijken naar enkele momenten die laten zien hoe vreselijk Ross kan zijn.

8 Bens Barbie-incident was belachelijk

Ross en Ben Geller op Vrienden
Ross en Ben Geller op Vrienden

Over het op de verkeerde manier wrijven van fans gesproken. Eerder in de serie schrikt Ross als hij ziet dat Ben met een Barbiepop speelt. In plaats van gewoon chill te zijn met waar zijn kind mee wil spelen, besluit Ross er een scène over te maken en alles in het werk te stellen om zijn zoon te laten spelen met speelgoed voor jongens. Ziet er niet goed uit.

7 Emily's naam verkeerd krijgen bij het altaar

Ik bedoel, dit zou het definitieve voorbeeld moeten zijn van waarom Ross de slechtste is, maar we hebben ook genoeg anderen om aan te stippen. Emily's naam verkeerd krijgen bij het altaar is een van de meest beruchte momenten in de geschiedenis van de show. Natuurlijk, veel mensen sturen Ross en Rachel, maar kom op nu. Emily verdiende beter dan dit, en het is moeilijk om Ross op dit moment niet te haten.

6 Een mannelijke oppas weigeren

Ross en Rachel Met Freddie Prinze jr
Ross en Rachel Met Freddie Prinze jr

Niet dat Ross weer onzin mannelijkheid bestendigt. Een oppas krijgen is een goed idee voor een stel in nood, en het zou eigenlijk niet uit moeten maken dat de oppas een gast is. Helaas toonde Ross hier geen kilte in, en hoewel de show het als komisch probeerde door te geven, hebben veel mensen hier in de loop van de tijd een uitzondering op gemaakt. Ross Geller, mensen.

5 Daten met een van zijn studenten

Over de grens gaan is nooit de oplossing, vooral niet als het gaat om een persoon die aan de macht is en zijn invloedssfeer gebruikt. Ross daten met een van zijn studenten is zeker een gedenkwaardig moment in de show, maar het is niet bepaald gedenkwaardig om de juiste redenen. We zijn er vrij zeker van dat Ross het niet goed zou hebben gevonden als enkele van zijn andere vrienden dezelfde stunt uithaalden, maar het is Ross waar we het hier over hebben.

4 Zijn territorium markeren met Rachel

Rachel en Ross van vrienden
Rachel en Ross van vrienden

Nee, nee, nee. Ross zijn territorium afbakenen met Rachel wanneer Mark de kudde betreedt, is gewoon walgelijk, en een Reddit-gebruiker maakte een fantastisch punt over het feit dat beide partijen slecht waren over de situatie.

De gebruiker schreef: "Het is duidelijk dat Ross verandert in een bezitterige, aanhankelijke eikel. Al het spul dat hij Rachel stuurt is ver overboord, vooral wanneer hij probeert om het speciale diner te hebben terwijl Rachel probeert te werken. Maar Rachel is volledig afwijzend op de zorgen van Ross (het deel dat in me opkomt is waar hij vermeldt dat hij 8 jaar bij Carol is geweest en daarna dat ze gewoon weggaat) over de relatie, evenals zijn zorgen over Marks 'tactiek'."

3 Het handgebaar

Ross Geller-handgebaar
Ross Geller-handgebaar

Als mensen terugkijken op de vele, vele manieren waarop Ross hen irriteerde, is dit een moment waarop altijd zal worden gewezen. Ross is schijnbaar altijd moeilijk om mee om te gaan, maar toen hij dit handgebaar met Joey en Chandler uitbrak, bereikten zelfs zij hun breekpunt met hem. Het was moeilijk om dit te zien en niet te voelen voor het dynamische duo en hen die met deze putz te maken hebben.

2 Geobsedeerd door Unagi

Oh, unagi. Toegegeven, dit is een van de meest populaire stukjes uit de show, maar als je dit nog een keer bekijkt, kun je zien hoe belachelijk Ross als persoon is. Hij is geobsedeerd door het feit dat Rachel en Phoebe onmogelijk in staat zijn zichzelf te beschermen, en zijn gebruik van unagi was ronduit ondraaglijk. Gelukkig leren de dames hem later in de aflevering een lesje.

1 Was een algeheel slechte partner

Zeggen dat Ross een slechte partner is, zou een behoorlijk understatement zijn als we eerlijk zijn. Hij heeft de kans om met een aantal vrouwen in de show te daten en hij vertoont een aantal zeer giftige eigenschappen in vrijwel al zijn relaties. We zouden een heleboel voorbeelden kunnen geven, maar het overkoepelende thema hier is dat Ross gewoon geen goede partner is om te hebben. We zouden hem het voordeel van de twijfel willen geven en denken dat hij is opgegroeid, maar het is Ross Geller waar we het hier over hebben.

Aanbevolen: