All The Times was Michael Scott het slechtste personage op 'The Office

Inhoudsopgave:

All The Times was Michael Scott het slechtste personage op 'The Office
All The Times was Michael Scott het slechtste personage op 'The Office
Anonim

De grootste sitcoms aller tijden hebben geweldig werk geleverd met een aantal dingen, waarvan er één gedenkwaardige personages tot leven brengt. Met deze personages kunnen fans hun tijd doorbrengen, en ze zorgen ervoor dat mensen elke week terugkomen voor meer.

The Office is een van de meest succesvolle shows in de geschiedenis en Michael Scott was een hoofdpersonage in de show. Briljant gespeeld door Steve Carell, is Michael een interessant geval, omdat hij door iedereen kan worden bemind en gehaat.

Laten we eens kijken naar alle keren dat Michael absoluut de slechtste was in de show.

8 Daten met Pam's moeder was een nieuw dieptepunt, zelfs voor Michael

Het kantoor Michael en Helene
Het kantoor Michael en Helene

Volwassenen zouden met andere volwassenen moeten daten, maar er zijn een aantal grenzen die niet overschreden hoeven te worden. Een goed voorbeeld is de relatie van Michael met de moeder van Pam, Helene. Kijk, het is cool dat ze iets voor elkaar hadden, maar hij beschouwt Pam als een vriend, en hij overschrijdt hier duidelijk een grens. Hij overschreed niet alleen een grens, maar hij was meer dan blij om het voor Pam te verbergen. Bonuspunten voor Jim die hem helpt het ook te verbergen.

7 Zijn behandeling van Toby is onaanvaardbaar

Het kantoor Michael en Toby
Het kantoor Michael en Toby

Oké, dit kan worden gedaan omwille van de komedie in de show, maar Michael is ronduit verschrikkelijk voor Toby. Het is soms moeilijk om naar te kijken, en zeker, Toby kan op zijn eigen manier vervelend zijn, maar Michael weigert hem gewoon als een mens te behandelen. Op welk punt houdt dit op grappig te zijn voor het publiek? Blijkbaar nooit, want het is iets dat velen op een vreemde manier lijken te genieten.

6 Kussen en uitgaan Oscar was gemeen

Het kantoor Michael en Oscar
Het kantoor Michael en Oscar

Een dubbele klap voor Michael, toen hij Oscar uitte en kuste op een van de meest ongemakkelijke momenten in de geschiedenis van de show. Met hem uitgaan was al moeilijk om te zien, maar het is moeilijk om nauwkeurig te beschrijven hoe fysiek ongemakkelijk het is om naar de kusscène te kijken. Zelfs de aanwezige castleden leken zich super ongemakkelijk te voelen met hoe alles zich afspeelde. Oscar kreeg tenminste de voldoening Dunder Mifflin aan te klagen en er uiteindelijk vandoor te gaan als een bandiet.

5 Datum waarop Mike zijn vreselijke kant liet zien

De Office Date Mike
De Office Date Mike

Oh, kijk, Michael is weer een absolute clown met vrouwen. In deze situatie vloeien de zaken goed over wat een onschuldig genoeg affaire is, maar zodra Michael zich realiseert dat er een date in het spel is, verandert hij zijn uiterlijk en zijn persoonlijkheid volledig op een van de meest griezelige momenten in de geschiedenis van de show. Date Mike is nu een beruchte figuur in de fandom, en dit moment leeft nog steeds in schande voort.

4 Klanten stelen van Prince Paper was walgelijk van hem

Het kantoor Prince Paper
Het kantoor Prince Paper

In alle opzichten waren de mensen die bij Prince Paper werkten geweldige mensen die gewoon probeerden de eindjes aan elkaar te knopen in een falende industrie. Michael bukt zich tot een walgelijk dieptepunt door hun klanten van hen af te pakken, zelfs na de gastvrijheid die ze hem hebben getoond. Wees eerlijk, was iemand hier echt van geschrokken? Natuurlijk, zaken zijn zaken, maar dit was gewoon walgelijk van Michael, en het toonde veel over zijn karakter.

3 Een bezorger gegijzeld houden was verschrikkelijk

De kantoorbezorger
De kantoorbezorger

Er zijn geen twee manieren om dit te doen, Michael heeft absoluut een kind gegijzeld tijdens de show. Zeg wat je wilt over de pizzajongen die Michael niet de deal geeft die hij dacht te krijgen, maar plaats deze scène in een donkerdere show, en je zou iets veel intenser hebben dan wat de schrijvers hebben geportretteerd. Het was volslagen waanzin, en natuurlijk stond Michael in het middelpunt van dit alles.

2 Michael's Blind Date toonde zijn ware kleuren

Het kantoor Margaret
Het kantoor Margaret

Michael op een blind date gezet worden had een goede zaak kunnen zijn, maar toen hij volledig teleurgesteld was in het fysieke uiterlijk van zijn date, toonde hij zijn ware aard door een vreselijk persoon te zijn. Hij stond op om niets uit de ervaring te halen, en hij besloot dat hij er genoeg van had, zelfs voordat ze elkaar begonnen te leren kennen. Als er één ding is dat Michael altijd had, dan was het de durf.

1 Scott's Tots was ronduit slecht

Er is geen enkel moment op The Office dat zo slecht of zo gemeen is als Scott's Tots. Nadat hij jonge kinderen heeft beloofd dat hij jaren eerder voor hun studie zou betalen, gaat de bel voor Michael, die zijn belofte niet nakomt. Het is terecht moeilijk om zijn acties in deze aflevering te verdragen, en het laat maar weer eens zien hoe verschrikkelijk hij is als persoon. Tot op zekere hoogte goede bedoelingen, maar vreselijke uitvoering.

Aanbevolen: