Welk personage uit 'Sons Of Anarchy' heeft het slechtste einde bereikt?

Inhoudsopgave:

Welk personage uit 'Sons Of Anarchy' heeft het slechtste einde bereikt?
Welk personage uit 'Sons Of Anarchy' heeft het slechtste einde bereikt?
Anonim

Een van de meest populaire en geprezen shows in de FX-geschiedenis, Sons of Anarchy was zeven seizoenen in de lucht en het leidde tot een succesvolle spin-off-serie. Gefocust op een motorclub die verwikkeld is in veel illegale activiteiten, zou het niemand moeten verbazen dat de show vaak behoorlijk buitensporige momenten bevatte.

Met een van de meest interessante personages op televisie op dat moment, duurde het niet lang voordat fans van Sons of Anarchy zich realiseerden dat ze er niet aan moesten wennen. Per slot van rekening kwamen vrijwel alle hoofdpersonages van de show vroegtijdig ten onder, en dat wil nog niet zeggen over alle mindere figuren in de SOA-geschiedenis die helemaal niet lang duurden.

Hoewel zoveel Sons of Anarchy-personages een buitengewoon ongelukkig lot hebben ondergaan, is het heel veilig om te zeggen dat sommigen van hen een veel ellendiger einde hadden dan anderen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op welk personage van Sons of Anarchy het slechtste einde van allemaal had.

Een knaller

Op het hoogtepunt van de populariteit van Sons of Anarchy was het een van de meest geliefde shows op televisie. In die periode werd het heel gewoon om fans in het openbaar te zien rondlopen met SOA-kleding. Naast het dragen van merch in het openbaar, houden veel fans zo veel van de show dat ze elk interessant feit van Sons of Anarchy willen weten.

Naast het feit dat Sons of Anarchy een werkelijk indrukwekkende aanhang vergaarde, oogstten veel critici ook lof over de show. Katey Sagal, een van de beste acteurs van de show, won bijvoorbeeld een Golden Globe voor beste actrice vanwege haar geweldige werk tijdens het derde seizoen.

Zoveel memorabele karaktereindes

Tijdens de zeven seizoenen van Sons of Anarchy introduceerde de show vele, vele personages en een groot deel van hen leefde niet meer toen de show eindigde. Met zoveel personages die aan hun einde komen, is het buitengewoon moeilijk om de ondergang te kiezen die de ergste van de partij was.

Als het gaat om de karakteruiteinden van Sons of Anarchy die tot de slechtste behoorden, zijn er verschillende die we hier ter sprake moeten brengen. De hoofdrol in Sons of Anarchy maakte Charlie Hunnam bijvoorbeeld rijk, maar hij moet zich raar hebben gevoeld dat zijn personage aan zijn einde kwam toen hij werd aangereden door een vrachtwagen.

Belangrijker dan bruut te zijn, waren verschillende Sons of Anarchy-scènes waarin personages hun laatste adem uitblies ook hartverscheurend. Een van de treurigste momenten van de show kwam bijvoorbeeld toen Opie zich vrijwillig aanbood om degene te zijn die in elkaar werd geslagen totdat hij stierf terwijl hij in de gevangenis zat. Aan de andere kant waren veel SOA-fans opgetogen toen June Stahl aan haar einde kwam, maar het was nog steeds krachtig luisteren naar het personage dat smeekte om haar leven.

Natuurlijk waren er ook de keren dat de hoofdpersoon van de show het leven nam van twee mensen die hem grootbrachten. Gedwongen om zijn stiefzoon in de ogen te kijken in de wetenschap dat hij zijn club en Jax zo vaak had verraden, was het moeilijk om ondanks alles wat hij had gedaan niet medelijden met Clay te hebben. Erger nog, het is nog steeds moeilijk te accepteren dat Gemma door haar zoon is weggehaald omdat ze zoveel van hem hield, en hem zelfs aanmoedigde toen hij zich voorbereidde om een einde aan haar leven te maken. Natuurlijk had Gemma het gevoel dat ze het verdiende sinds ze het leven van zijn vrouw Tara beëindigde tijdens een brutaal en realistisch gevecht.

Sons Of Anarchy's moeilijkst te zien ondergang

Het is niet verwonderlijk dat het slechtste einde van het personage in de geschiedenis van Sons of Anarchy niet echt op televisie werd getoond omdat het veel te gruwelijk was. Aan de andere kant kunnen sommige fans van de show geschokt zijn dat de laatste momenten van een nauwelijks gezien personage slechter waren dan iemand anders in de show.

De dochter van Alex "Tig" Trager, Dawn Trager, had een gecompliceerde relatie met haar vader, maar kijkers wisten hoeveel hij van haar hield. Dawn, een persoon met problemen, komt naar haar vader en probeert $ 12, 000 van Tig te beroven nadat hij beweerde dat zijn andere dochter naar een afkickkliniek moest worden gestuurd. Zelfs nadat hij erachter was gekomen dat Dawn hem probeerde te misleiden, hield Tig zoveel van haar dat hij het geld toch aan haar overmaakte.

Nadat Tig per ongeluk het leven van de dochter van Damon Pope had genomen, besloot de misdaadbaas wraak te nemen op de motorrijder en hij nam de zaken op zijn zachtst gezegd een tandje hoger. Door Dawn te gijzelen, ging Pope verder met het vangen van Tig en dwong hij hem toe te kijken hoe zijn dochter levend werd verbrand. Gelukkig kregen kijkers de laatste momenten van Dawn niet te zien, maar het zien van de horror op Tigs gezicht was genoeg om het erg traumatisch te maken.

Aanbevolen: