The 'Umbrella Academy' seizoen 3 cast gerangschikt op netto waarde

Inhoudsopgave:

The 'Umbrella Academy' seizoen 3 cast gerangschikt op netto waarde
The 'Umbrella Academy' seizoen 3 cast gerangschikt op netto waarde
Anonim

Vooruitlopend op het derde seizoen van Netflix werd aangekondigd dat de cast van The Umbrella Academy een extreem gezonde loonsverhoging zou krijgen. Volgens Variety krijgt elk van de leidende castleden maar liefst $ 200.000 per aflevering van de show. Dat betekent dat ze allemaal hun vermogen zullen zien stijgen, maar natuurlijk ongeveer $ 2 miljoen minus belastingen, vertegenwoordiging en juridische kosten. Maar de hoofdrolspelers van The Umbrella Academy zijn niet de enigen die behoorlijk wat uit de serie hebben gehaald. Er zijn tenslotte een aantal acteurs geweest die hun personages hebben zien vermoorden nadat ze aanzienlijke bogen hebben gehad. Hoewel ze waarschijnlijk niet in het derde seizoen zullen verschijnen, moeten hun bankrekeningen blij zijn met hun korte rollen in de enorm succesvolle show.

Dan zijn er de nieuwelingen. Ja, seizoen drie van Umbrella Academy heeft een hoop nieuwe acteurs die veel geld gaan verdienen aan de show. Deze acteurs zijn The Sparrows, de alternatieve universumversie van The Umbrella Academy. Maar wie zijn deze acteurs en hoeveel geld zijn ze waard in vergelijking met de Hargreeeves-kinderen? Hier zijn de nettowaarden van elk belangrijk personage uit seizoen drie, nieuw en oud …

15 Britne Oldford is $1 miljoen waard

Volgens Idol Net Worth is de Blindspot- en Arrowverse-ster ongeveer $ 1 miljoen waard. Ze is vooral bekend door het spelen van Peek-a-Boo in The Flash, haar rol in American Horror Story en in het buitengewoon succesvolle Britse tienerdrama Skins. Ze speelt de misantropische Fei (AKA Nummer 3) van The Sparrow Academy.

14 Justin Cornwell is $ 1 - 5 miljoen waard

Justin Cornwell speelt Marcus (AKA Number One), de leider van de Sparrows. Volgens de strips waarop de serie is gebaseerd, heeft Marcus de kracht van superkracht. Het is logisch dat zijn vermogen niet precies is ingesteld, omdat hij maar in een paar dingen is geweest. Dit omvat echter de serie The Training Day en een aantal succesvolle tv-films.

13 Javon W alton is $ 1 - 5 miljoen waard

Zojuist is aangekondigd dat Euphoria's Javon W alton (Ashtray) de cast van Umbrella Academy seizoen drie zal vervoegen. Wie hij precies zal spelen, is geheim. Dankzij Euphoria en Utopia, evenals zijn amateur-bokscarrière (ondanks dat hij slechts 15 jaar oud is), is Javon tussen de $ 1 - 5 miljoen waard. Hoewel Idol Net Worth zegt dat hij zo rijk is als $ 12 miljoen … maar dat is onwaarschijnlijk.

12 Justin H. Min is $ 1 - 5 miljoen waard

Dankzij rollen in After Yang, New Amsterdam, Pure Genius en Dating After College heeft de acteur achter Ben Hargreeves een behoorlijk inkomen verdiend. Maar het lijdt geen twijfel dat Umbrella Academy het grootste deel van zijn vermogen voor zijn rekening neemt.

11 David Casteñeda is $ 1 - 5 miljoen waard

Er is veel verkeerde informatie over het vermogen van David Casteñeda. Veel bronnen beweren dat de Diego-acteur slechts $ 500.000 waard is. Dan is er de overtuiging van Legit. NG dat hij $ 800.000 waard is. Geen van beide cijfers houdt rekening met zijn twee jaar op Umbrella Academy als hoofdrol, zijn salarisverhoging voor het derde seizoen, of zijn werk in tal van andere shows en films. Dus de schatting van BuzzLearn van tussen de $ 1 - 5 miljoen is het meest logisch.

10 Ritu Arya is $2 miljoen waard

Dankzij de hoofdrol in Red Notice schoot het vermogen van Ritu omhoog naar $ 2 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Naast het spelen van Lila in Umbrella Academy en haar rol in Red Notice, was Ritu ook te zien in Humans, Doctors en Feel Good.

9 Aidan Gallagher is $2 miljoen waard

Aidan Gallagher is misschien wel de meest herkenbare doorbraakster van Umbrella Academy. Maar voordat hij bij de cast kwam, had hij echt niet veel eer op zijn naam staan. Dit is natuurlijk behalve de Nickelodeon-series Nicky, Ricky, Dicky en Dawn.

8 Emmy Raver-Lampman is $2 miljoen waard

Net als een paar van haar castmates, is Emmy volgens talloze bronnen ongeveer $ 2 miljoen waard. Afgezien van haar leidende rol van Allison Hargreeves, heeft Emmy niet veel opmerkelijk werk gedaan. Ze is echter een stemacteur geweest in Central Park van Apple TV+ en was ook te zien in BlackLight van Liam Neeson.

7 Genesis Rodriguez is $2,5 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Genesis Rodriguez $ 2,5 miljoen waard. De in Miami geboren acteur heeft in de eerste helft van haar carrière honderden afleveringen van soapseries en Telemundo-shows gemaakt. Dan is er haar indrukwekkende CV van voice-overwerk, waaronder het spelen van Honey Lemon in Big Hero 6. Ze zal Sloane spelen, The Sparrow Academy's versie van Number 5.

6 Robert Sheehan is $2,5 miljoen waard

Volgens Looper is de man achter Klaus Hargreeves $ 2,5 miljoen waard. Hoewel zijn rol op The Umbrella Academy het meeste voor zijn rekening neemt, heeft Robert ook geld verdiend met Mortal Engines, Mortal Instruments: City Of Bones, Fortitude en Misfits.

5 Jake Epstein is $ 3 miljoen waard

Dankzij het zeven jaar lang spelen van Craig Manning in de langlopende en succesvolle tienersoap Degrassi: The Next Generation, is Jake maar liefst $ 3 miljoen waard. Hij had ook opmerkelijke rollen in Suits en Designated Survivor. Hij speelt The Sparrow Academy's Number 4, Alphonso.

4 Colm Feore is $3 miljoen waard

Reginald Hargreevez is gemakkelijk het meest mysterieuze personage in de serie. Maar zijn nettowaarde in het echte leven is niet zo mysterieus als die in de serie. Volgens Celebrity Net Worth is Colm Feore $ 3 miljoen waard. De Canadese acteur heeft een lange geschiedenis in het theater, maar heeft geld verdiend met rollen in Chicago, Thor, Revolution, The Borgias en House of Cards.

3 Tom Hopper is tussen de $ 5 en 6 miljoen waard

Celebrity Net Worth zegt dat de Luther-acteur $ 5 miljoen waard is, maar andere, meer recent bijgewerkte bronnen beweren dat hij $ 6 heeft verdiend. Gezien het succes van zijn rol in The Umbrella Academy, evenals in Black Sails en Game of Thrones, is het geen verrassing dat zijn vermogen is gegroeid voordat seizoen drie in première gaat.

2 Cazzie David is $10 miljoen waard

Aangezien Cazzie David tot voor kort thuis woonde, zou je kunnen stellen dat haar vermogen verreweg het grootste is op deze lijst. Dat komt omdat ze de dochter van Larry David, de maker van Seinfeld en Curb Your Enthusiasm, is. Hij is een ongelooflijke $ 400 miljoen waard. Het is niet meer dan normaal om te geloven dat een deel van zijn vermogen naar haar is gegaan. Maar Cazzie verdiende in haar eentje geld met een paar webseries, acteerrollen en haar boek "Niemand heeft hier om gevraagd". Het lijdt geen twijfel dat haar rol als stille nummer 6 van The Sparrow Academy haar persoonlijke vermogen exponentieel zal vergroten. Maar voorlopig is Cazzie $ 10 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth.

1 Elliot Page is $12 miljoen waard

Het is echt geen verrassing dat Elliot Page zo'n ongelooflijk fortuin heeft verbaasd. Hij speelde tenslotte in de X-Men-films. Niet alleen dat, maar als Ellen was Elliot een van de meest productieve acteurs van zijn generatie. Hij heeft tijd vrijgemaakt voor grote blockbusters, indiethrillers en natuurlijk veelgeprezen drama's zoals Juno.

Aanbevolen: