The Cast Of 'Love Is Blind' Seizoen 1 Gerangschikt van rijkst tot armst

Inhoudsopgave:

The Cast Of 'Love Is Blind' Seizoen 1 Gerangschikt van rijkst tot armst
The Cast Of 'Love Is Blind' Seizoen 1 Gerangschikt van rijkst tot armst
Anonim

Voordat de pandemie ons leven veranderde, werd de wereld verliefd op de cast van Love is Blind van Netflix. Twee jaar later ontdekken we hoeveel de cast heeft geprofiteerd van zijn aanwezigheid in de show.

When Love is Blind in première ging op Netflix in februari 2020, begonnen kijkers over de hele wereld onmiddellijk geobsedeerd te raken door de datingshow met 30 singles die probeerden hun soulmate te vinden - zonder ze ooit echt te zien. Geleid door gastheren Nick en Vanessa Lachey, zouden deelnemers via pods met potentiële vrijers communiceren, waar ze alleen elkaars stemmen konden horen. Als deelnemers zich er klaar voor voelden, konden ze iemand voorstellen met wie ze een sterke band hadden ontwikkeld. Oh, en hadden we al gezegd dat de eerste dateringsfase maar 10 dagen duurde?

Het uitgangspunt werkte voor zes koppels, die zich vervolgens gingen verloven. Paren Lauren Speed-Hamilton en Cameron Hamilton (die vanaf het begin fan-favorieten waren) en Matt Barnett en Amber Pike zijn daadwerkelijk getrouwd tijdens de show. Sommige deelnemers vonden nog steeds liefde met elkaar zonder de verloving, terwijl anderen vielen voor iemand buiten de wereld van reality-tv.

Meestal gaan datingshows gepaard met een geldprijs, maar dit was niet het geval voor Love is Blind. Deelnemers werden niet betaald om op de show te verschijnen. Maar reality-tv wordt vaak van de ene op de andere dag beroemd - dus welke deelnemers hebben geprofiteerd van hun hernieuwde succes?

12 Cameron Hamilton - $2 miljoen

Toen de 30-jarige Cameron Hamilton zich aansloot bij Love is Blind, kenden kijkers hem als een datawetenschapper die werkte in kunstmatige intelligentie. Hamilton werkte als data science-consultant voor Weill Cornell Medicine en richtte in 2019 ook zijn eigen bedrijf Alliance AI op. Hij en zijn vrouw, deelnemer Lauren Speed-Hamilton, schreven een boek en begonnen samen een YouTube-kanaal en werden ondertekend door entertainmentbureau Creative Arts Agency (CAA). Vasthouden aan zijn dagelijkse baan terwijl hij zich vertakt in de entertainmentindustrie heeft zeker zijn vruchten afgeworpen voor Cameron Hamilton!

11 Lauren Speed - $1,5 miljoen

Lauren Speed-Hamilton onthulde dat toen zij en Cameron Hamilton elkaar ontmoetten op Love is Blind, ze een freelance artiest was en hij een datawetenschapper op het gebied van kunstmatige intelligentie - wat een aanzienlijk verschil maakte in hun salarissen. Het paar besprak openlijk hun financiën en begon een jaar na hun huwelijk een gezamenlijke rekening. Sinds de show heeft Speed-Hamilton samen met Cameron een boek geschreven, een YouTube-kanaal met hem gerund en zich aangemeld als presentator van MTV's datingshow Match Me If You Can. Haar LinkedIn geeft ook aan dat ze eigenaar en beheerder is van The Speed Brand, een multimediabedrijf. Speed-Hamilton heeft toegegeven dat zij en Cameron actief proberen nieuwe kansen te grijpen die op hun pad komen, zodat ze hun hond en toekomstige gezin kunnen voeren. Het lijkt erop dat het bijzonder goed gaat met deze fanfavoriet!

10 Damian Powers - $1 miljoen

Damian Powers is een miljonair! Toen hij voor de show werd gecast, werkte Powers als algemeen manager voor een bedrijf voor industriële benodigdheden, maar zijn Instagram-bio onthult nu dat hij betrokken is bij een non-profitorganisatie genaamd Brawl for a Cause, en hij identificeert zich als een digitale maker. Powers staat op Cameo, heeft getekend bij talentenbureau Ion Talent Management en doet vaak gesponsorde berichten. Het is misschien niet gelukt met Giannina, maar Damian Powers lijkt het prima voor zichzelf te hebben!

9 Kenny Barnes - $1 miljoen

Kenny Barnes zit ook in de miljonairclub. De zelfbenoemde "lighting guy" verdient de kost als architect en verlichtingsadviseur, maar het is hem ook niet vreemd om zijn hernieuwde bekendheid te gebruiken voor de vreemde gesponsorde post. Barnes vond uiteindelijk zijn soulmate niet op Love is Blind (zijn toenmalige verloofde Kelly Chase wees hem af bij het altaar) en gebruikte zijn tijd na de show om zich te concentreren op zelfverbetering. Hij moet iets goed hebben gedaan - in 2020 verloofde Barnes zich met Alexandra Garrison. Stay tuned voor die trouwfoto's!

8 Mark Cuevas - $500, 000

Mark Cuevas was de helft van een van de meest dramatische koppels op Love Is Blind, en de rommeligheid volgde hem ook na de show - in 2020 was hij betrokken bij bedrog dat begon met een vreemdeling die hem op Reddit blootstelde. Cuevas lijkt sindsdien tot rust te zijn gekomen (hij is onlangs vader geworden!), En zijn salaris is niets om mee te spotten. Hij werkt nog steeds als personal trainer en heeft onlangs het bedrijf Meta Training Athletics opgericht. Hij en zijn verloofde Aubrey begonnen ook een YouTube-kanaal. Cuevas sloeg onlangs de Love is Blind: After the Altar-special op Netflix over, wat aangeeft dat hij verder was gegaan.

7 Jessica Batten - $400, 000

Zoals veel van haar co-sterren, heeft Jessica Batten zich verdiept in de wereld van influencers. De regiomanager heeft een contract getekend met JB Social Group, een bureau voor influencers, maar Batten beweerde minstens zes cijfers te halen voordat Love is Blind zelfs in première ging. Met meer dan 610.000 volgers op Instagram heeft Batten zeker het publiek voor gesponsorde content. Ze plaagde zelfs een kledingmerk genaamd Shiesty B in juni 2020, hoewel ze sindsdien geen informatie meer heeft gedeeld. Zullen we binnenkort de ondernemerskant van Jessica Batten zien?

6 Kelly Chase - $300, 000

In 2020 werd het vermogen van gezondheidscoach Kelly Chase geschat op $ 300.000. Voordat hij op Love is Blind verscheen, werkte Chase als gezondheids- en empowermentcoach. Sinds haar ambtstermijn in de show is ze een podcast, een YouTube-kanaal en een bedrijf begonnen genaamd Chase Life with Kelly, waar ze haar klanten leert hoe ze succesvolle ondernemers kunnen worden. Met een Instagram-aanhang van meer dan 400.000 mensen, is Chase ook geen onbekende voor de vreemde gesponsorde post. Het lijkt erop dat ze haar reality-tv-roem gebruikt om mensen te helpen hun dromen waar te maken!

5 Giannina Gibelli - $250, 000

Als eigenaar van een klein bedrijf en een andere favoriet van fans op Love is Blind, wordt het vermogen van Giannina Gibelli geschat op $ 250.000. Net als haar co-sterren Cameron Hamilton en Lauren Speed-Hamilton, heeft Gibelli getekend bij Creative Artists Agency. Ze identificeert zich ook als een "soulpreneur" op haar Instagram-bio. Hoewel Gibelli en Damian Powers onlangs hun eigen weg zijn gegaan, lijkt Gibelli al precies te weten wat ze zoekt in haar volgende partner.

4 Amber Pike - $200, 000

Toen Amber Pike zich bij Love is Blind aansloot, diende ze voor de Nationale Garde van het Leger van Georgië. Ze kreeg kritiek omdat ze openlijk over haar financiële situatie in de show praatte en aan echtgenoot Matt Barett onthulde dat ze werkloos was en meer dan $ 20.000 aan studentenschuld had opgebouwd. Sinds de show heeft Matt onthuld dat Amber in een bar en restaurant werkte, en Amber zelf verklaarde dat ze langzaam haar schulden afbetaalde (zonder de hulp van Matt!) en grote carrièrestappen maakte. Amber heeft 1,3 miljoen Instagram-volgers, heeft een Cameo-pagina en deelt vaak gesponsorde berichten.

3 Carlton Morton- $200, 000

Carlton Morton beschrijft zichzelf als een ondernemer en is naar verluidt $ 200.000 waard. Morton werkte ooit als de persoonlijke assistent voor Cynthia Bailey, de ster van Real Housewives of Atlanta, maar zijn carrière was tegen de tijd dat hij verscheen op sociale media gericht. op Liefde is blind. Er is niet veel bekend over Mortons huidige carrièrepad, maar zijn Instagram-bio geeft wel aan dat hij beschikbaar is voor boekingen.

2 Matt Barnett - Onbekend

Net als zijn vrouw heeft ingenieur Matt Barnett veel volgers op sociale media en gebruikt hij vaak gesponsorde inhoud, hoewel hij ooit toegaf dat hij sociale media vermoeiend vindt. Hij heeft onlangs ook aangegeven dat hij in projectmanagement werkt voor een algemene aannemer. Zijn technische salaris in combinatie met zijn advertenties op sociale media geven Barnett ongetwijfeld wat financiële flexibiliteit, maar voorlopig blijft zijn vermogen een mysterie. Er wordt echter geschat dat Barnett minstens $ 1 miljoen waard is.

1 Diamond Jack - Onbekend

Voormalig NBA-danseres Diamond Jack is een accessoirebedrijf begonnen genaamd The Lady Box, en haar website geeft aan dat ze aan andere toekomstige kansen werkt. Jack kreeg geen deelnemers uit het Love is Blind-universum en lijkt vrijgezel te zijn en zich voorlopig op haar bedrijf te concentreren. Haar vermogen is nog steeds een mysterie, maar het lijkt erop dat Diamond Jack een mooie toekomst tegemoet gaat.

Aanbevolen: