Deze populaire tv-programma's uitgezonden afleveringen die zijn verboden

Inhoudsopgave:

Deze populaire tv-programma's uitgezonden afleveringen die zijn verboden
Deze populaire tv-programma's uitgezonden afleveringen die zijn verboden
Anonim

Een paar veren in de war brengen is onvermijdelijk in entertainment, en het komt op alle schalen voor. SNL-schetsen zijn verboden, artiesten worden verbannen uit hele landen en zelfs de MCU, de gouden standaard in de filmindustrie, heeft bepaalde acties van hun eigendommen verbannen.

Op het kleine scherm worden afleveringen van populaire tv-programma's te veel voor het netwerk en de kijkers, wat leidt tot een snel verbod. De meeste van deze afleveringen worden maar één keer uitgezonden, maar sommige halen de kijkers niet eens.

Laten we eens kijken naar enkele opmerkelijke shows met verboden afleveringen.

10 'Mister Rogers' had een paar afleveringen Ruffle Feathers

Het is bijna onmogelijk te geloven dat iemand zo gezond als meneer Rogers zichzelf in het hete water zou krijgen vanwege zijn inhoud op het kleine scherm, maar dit was jaren geleden precies het geval. De geliefde presentator van de show brak de Koude Oorlog gewoon af voor jongere kijkers, en die aflevering werd vervolgens van het kleine scherm verwijderd.

9 'Seinfeld' verbrandde een vlag en werd snel verbannen

Er zijn tal van manieren om veel kijkers boos te maken, waaronder het verbranden van de vlag van een heel land. De mensen die Seinfeld maakten, leerden dit op de harde manier toen ze ervoor kozen om de landvlag van Puerto Rico te verbranden. Het was een dwaze beslissing van de show, en de aflevering verdween met een snelheid.

8 'The X-Files' had een aflevering die te eng was voor tv

The X-Files schuwde het nooit om serieuze en donkere thema's aan te raken, en hoewel dit de show tot een krachtpatser op zijn hoogtepunt maakte, veroorzaakte het ook enige controverse. In de aflevering "Thuis" was een afbeelding van incest en misvorming te donker voor veel kijkers, en de klachten stroomden binnen, waardoor de aflevering werd verbannen.

7 'Boy Meets World' had meerdere afleveringen verbannen uit Disney Channel

Boy Meets World Is ongeveer zo gezond als het maar kan, maar zelfs deze show raakte volwassen thema's die te veel waren voor Disney Channel. Drinken en seks door minderjarigen waren de thema's van afleveringen als 'Promises, Promises' en 'If You Can't Be with The One You Love', die werden verbannen uit het kindernetwerk.

6 'South Park' nam een religieus figuur aan en veroorzaakte controverse

Controverse is de naam van het spel voor deze show sinds het zijn debuut maakte in de jaren negentig, en toen ze de draak staken met een religieus figuur, was er een enorme terugslag tegen de show. "200" en "201" bevatten afbeeldingen van veel religieuze figuren, en het was de afbeelding van Mohammed die de terugslag veroorzaakte.

5 'Sesamstraat' had een angstaanjagende aflevering uit de jaren 70 die werd uitgesteld

Dus, hoe eindigde een van de meest geliefde tv-programma's aller tijden met een aflevering die voor kijkers werd verbannen? Welnu, de show besloot Margaret Hamilton te laten zien, die de Wicked Witch speelde in The Wizard of Oz. Net zoals ze in de film was, was ze eng in Sesamstraat, wat leidde tot klachten en een verbod.

4 'SVU' had een aan politici gerelateerde aflevering die nooit werd uitgezonden

Soms komen de schrijvers bij SVU een beetje te dicht bij dingen die in het echte leven gebeuren. Dit was het geval toen ze een hele aflevering schreven en filmden rond een politicus die te maken had met schandalen, en dit weerspiegelde wat er op dat moment aan de hand was met een opmerkelijke politieke figuur. In tegenstelling tot anderen op deze lijst, is deze aflevering geen enkele keer uitgezonden.

3 'Friends' is verbannen vanwege het thema voor entertainment voor volwassenen

Friends had verschillende afleveringen die als controversieel werden beschouwd, maar "The One With The Free Porn" was een aflevering die op sommige plaatsen was verboden. Het onderwerp was te volwassen van aard om het grootste deel van de dag te worden uitgezonden, waardoor de aflevering uit de rotatie verschoof.

2 Verboden aflevering 'The Simpsons' kwam te dicht bij een tragedie

Hoewel niet altijd controversieel, is The Simpsons een show die door de jaren heen zeker onder de huid van sommige mensen is geraakt. Helaas bevatte de aflevering "The City of New York vs. Homer Simpson" de Twin Towers en na de tragische gebeurtenissen van 9/11 werd de aflevering lange tijd verboden. Het zou jaren later weer in de lucht komen.

1 'SpongeBob' heeft meerdere verbannen afleveringen gehad

Over slechte timing gesproken. Een aflevering van SpongeBob over een virus zou op Nickelodeon te zien zijn, maar gezien alles wat er in de wereld gaande is, verwierp het netwerk het idee. Een andere verboden aflevering van jaren geleden had meneer Krabs en SpongeBob die ondergoed stelen, als je dat kunt geloven.

Aanbevolen: