Welke games speelt Jimmy Fallon op 'That's My Jam'?

Inhoudsopgave:

Welke games speelt Jimmy Fallon op 'That's My Jam'?
Welke games speelt Jimmy Fallon op 'That's My Jam'?
Anonim

Jimmy Fallon voegt toe aan zijn cv met het hosten van banen met zijn nieuwe show That's My Jam. Fallon staat erom bekend dat zijn beroemde gasten op The Tonight Show leuke spelletjes spelen zoals Lip Sync Battle en Drinko. Nu heeft Fallon een heel nieuw medium om zijn vertederende speelsheid voort te zetten, en een plek waar hij zijn liefde voor muziek kan uiten. De show leent zwaar van The Tonight Show, aangezien de meeste games in de show gebaseerd zijn op degene die hij speelt in zijn late night show.

De show plaatst onverwachte celebrity-duo's tegen elkaar in een reeks van deze games met muziekthema en de pilot-aflevering bevatte alle vier coaches van The Voice: diva Ariana Grande en Blake Shelton die het opnemen tegen American Idol-alumin Kelly Clarkson en R&B legende John Legend. Legend en Clarkson waren de overwinnaars in de debuutaflevering van de show, maar wat speelden ze en hoe daagt Fallon anders de muzikale kennis van zijn beroemde vrienden uit? Dit zijn enkele van de games die je kunt verwachten op Jimmy Fallon's That's My Jam.

10 Vinyl Countdown

In dit raadspel geeft de ene persoon zijn partner aanwijzingen terwijl de ander de namen moet raden van recordbrekende artiesten en muzikanten. In de debuutclip kwam Shelton er snel achter wie Snoop Dogg was, maar liet de bal vallen toen Ariana Grande hem probeerde Lance Bass te laten raden. Grande had ook een gênant moment in het spel toen ze geen aanwijzingen kon verzinnen voor de popzanger Seal. Een belangrijke regel over het spel is dat je geen nummers mag noemen die deze artiesten hebben opgenomen, alleen hints over hen en hun carrières.

9 Mixtape-medley

Een van de games die is geleend van The Tonight Show, deze game zet de ene zangeres tegen de andere op terwijl ze hun vertolkingen van beroemde liedjes geven op basis van een roulette van 'mixtape-titels'. Als bijvoorbeeld de mixtape met de titel "Pop Divas" verschijnt, zoals bij de confrontatie tussen Kelly Clarkson en Ariana Grande, speelt de band van de show een medley van nummers van beroemde popdiva's en de zangers moeten ze vervolgens allemaal coveren. In de wedstrijd Grande v. Clarkson zongen de twee covers van Whitney Houston, Cher en Britney Spears.

8 Luchtgitaar

Terwijl ze samen zijn met hun teamgenoten, elk met hun eigen podium, stelt Fallon hen trivia-vragen over muziek en als ze het verkeerde antwoord geven, barst er een luchtstoot en confetti uit in het gezicht van de deelnemer. Als ze het juiste antwoord geven, krijgt het andere team de 'Air Guitar'. Maar maak je geen zorgen, hoewel dat misschien een beetje gevaarlijk klinkt, krijgen alle deelnemers een veiligheidsbril. Ze krijgen ook metalen pruiken uit de jaren 80, zodat ze kunnen matchen met hun gekostumeerde gastheer.

7 Perfecte mashup

Nog een game die Jimmy Fallon heeft meegebracht uit The Tonight Show, waar tegelijkertijd zowel de muzikale oren van de deelnemers als hun kennis over andere artiesten worden getest. De manier waarop het spel werkt, is dat de band de melodie van het ene nummer speelt, terwijl iemand de tekst van een heel ander nummer zingt. De deelnemers moeten beide nummers raden om het punt te winnen. In de pilot van de show kun je Ariana Grande en Blake Shelton zien worstelen om erachter te komen dat de band de tekst van Vanilla Ice's "Ice Ice Baby" zong op de beat van Britney Spears, "Hit Me Baby One More Time".

6 Wheel Of Impossible Karaoke

Een spel met spellen erin, wanneer Jimmy aan het wiel draait, moeten de deelnemers karaoke-liedjes zingen, maar ze moeten de regels volgen van welk spel het wiel ook belandt. Toen Rita Ora in de show verscheen, werd ze gedwongen om "Magic Mic" te spelen. Er werden vier microfoons voor Ora geplaatst en toen er één oplichtte, moest ze het nummer in die microfoon zingen, maar het voordeel is dat de microfoons tijdens het nummer veranderen en de deelnemer moet blijven zingen terwijl ze van microfoon naar microfoon gaan. Andere games die door het stuur zijn voortgebracht, zijn Mixtape Medley en Jimmy Fallon's nu beroemde Lip Sync Battle.

5 Dood het, spuit het niet

De deelnemers gaan naar "opnamecabines", waarna een nummer willekeurig wordt gekozen en een of beide deelnemersparen moeten het nummer woord voor woord perfect zingen. Eén slip omhoog en een slang die in de microfoon is ingebouwd, zal de deelnemer met water doordrenken. Fallon is het hele spel veilig droog dankzij de cabines.

4 Willekeurige instrumentuitdaging

Waarschijnlijk het minst gecompliceerde spel van de show, het is letterlijk gewoon een willekeurige instrumentuitdaging. Het roulettewiel kiest een instrument en de deelnemer wordt gedwongen om binnen enkele seconden voor een live studiopubliek uit te zoeken hoe hij het onder de knie kan krijgen. Als je ooit Josh Groban accordeon wilde zien spelen zoals Weird Al Yankovic of Joseph Gordon Levitt tuba spelen, dan mag je Jimmy Fallon bedanken voor het waarmaken van die droom.

3 Muzikale genre-uitdaging

Net als de Random Instrument Challenge is het spel eenvoudiger dan andere. Een deelnemer moet een beroemd lied zingen, maar moet het ook opnieuw voorstellen als een heel ander genre. Dankzij deze game heeft de wereld nu een video waarin Chance the Rapper Nelly-liedjes zingt als een countryzanger.

2 Tegengestelden trekken aan

Net als bij de mashup- en mixtape-games worden twee nummers van tegengestelde genres door elkaar gepureerd en de deelnemer doet er alles aan om de beste versie van het nummer te geven. In de pilot-aflevering werd het publiek opgeluisterd met John Legends-vertolking van Drake's "Hotline Bling" / "Cold as Ice" van Foreigner.

1 Andere spellen

Het publiek kan ook verwachten Don't Drop The Beat te zien, wat kan worden gezien als een muzikale versie van "Hot Potato" en Launch The Mic, vergelijkbaar met Don't Drop the Beat, maar na het vangen de microfoondeelnemers moeten de naam raden van een nummer dat is vertraagd of versneld voorbij het punt van normale herkenning. De show heeft tot nu toe gemiddeld zo'n 2 miljoen kijkers per aflevering. NBC zal aan het einde van de eerste reeks van 10 afleveringen aankondigen of de show voor meer seizoenen wordt opgepikt.

Aanbevolen: